Ετοιμάζεται το 95% των τραπεζών!!! Ραγδαίες εξελίξεις προ των πυλών για τα χρήματα που χρησιμοποιούμε

Στον απόηχο της έλευσης του ψηφιακού ευρώ…

Είδατε πως υποδέχθηκαν στα ΜΜΕ τον ερχομό του ψηφιακού ευρώ, ο οποίος είναι πιο κοντά από ποτέ,

Τι θα ακολουθήσει;;;

Ο Alex Newman είναι ένας βραβευμένος διεθνής δημοσιογράφος, εκπαιδευτικός, συγγραφέας και σύμβουλος! Εκτός από τη θητεία του ως πρόεδρος της εταιρείας συμβούλων μικρών μέσων και πληροφοριών Liberty Sentinel Media, Inc, έχει γράψει για ένα ευρύ φάσμα εκδόσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο εξωτερικό.

Ισχυρίζεται πώς οι μη εκλεγμένοι κεντρικοί τραπεζίτες (κατόπιν διαταγής των ανωτέρων τους) προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν τα CBDC (Ψηφιακά Νομίσματα Κεντρικής Τράπεζας, σε συνδυασμό με την ψηφιακή ταυτότητα και την τεχνητή νοημοσύνη, για να κατασκευάσουν έναν κυριολεκτικό πλανήτη φυλακή (ΕΔΩ το πραγματικό σχέδιο).

Όπως τόνισε σχετικά πρόσφατα:

 

«Έχουν εργαστεί για αυτή την “Ατζέντα του ψηφιακού νομίσματος” εδώ και πολύ καιρό. Στην πραγματικότητα έχω καλύψει την ιστορία για τουλάχιστον μια δεκαετία. Το Ίδρυμα Rockefeller, η Microsoft του Bill Gates φυσικά και έχουν προωθήσει αυτήν την ιδέα των ψηφιακών ταυτοτήτων και μιας κοινωνίας χωρίς μετρητά για πολλά χρόνια.

Πολύ πριν ακούσει κανείς για τον κόβιντ, πριν από όλες αυτές τις πρόσφατες εξελίξεις οι οποίες έχουν χρησιμοποιηθεί ως πρόσχημα. Η τράπεζα διεθνών διακανονισμών αναφέρει ότι περίπου το 95% όλων των κεντρικών τραπεζών του κόσμου κινούνται πλέον γρήγορα προς τα “cbdc”.

Οι Μπαχάμες έχουν ήδη εισαγάγει το δικό τους “cbdc”. Το “Sand Dollar”-“δολάριο άμμου”.

Έτσι, κάποια στιγμή στο πολύ κοντινό μέλλον, οι Αμερικανοί θα πουν -“κινούναστε προς ένα ψηφιακό νόμισμα”.

Λίγο μετά από αυτό, θα δείτε μια τεράστια εκστρατεία δαιμονοποίησης κατά των μετρητών (σ.σ. Ήδη έχει ξεκινήσει ».

 

Δείτε:

 

loading...