Ρ.Καντίροφ: «Δεν θα διαπραγματευθούμε με το Κίεβο και τους Δυτικούς πριν νικήσουμε – Πόλεμος μέχρι τέλους»!

Ο πρόεδρος της Τσετσενίας Ραμζάν Καντίροφ και εκ των βασικότερων υποστηρικτών του Ρώσου προέδρου Β.Πούτιν, δήλωσε ότι η Ρωσία δεν πρόκειται να διαπραγματευτεί με το Κίεβο και τους Δυτικούς εάν πρώτα δεν υπάρξει ολοκληρωτική νίκη!

Με άλλα λόγια προανήγγειλε πόλεμο μέχρι τέλους, κάτι που σημαίνει πως η Μόσχα έχει την ισχύ να το κάνει καθώς όπως αποδεικνύεται η οικονομία της πηγαίνει καλύτερα από ότι προπολεμικά, η παραγωγή της σε αμυντικά συστήματα έχει αυξηθεί κατακόρυφα ενώ αντίθετα οι δυτικές χώρες εξαντλούνται οικονομικά και στρατιωτικά (παρουσιάζουν πλέον σοβαρές ελλείψεις στα δικά τους οπλοστάσια).

«Η Μόσχα δεν πρέπει να μπει σε διαπραγματεύσεις μέχρι να κερδίσει πλήρως. Οι δυτικές χώρες βρίσκονται ξαφνικά στο χείλος της οικονομικής κατάρρευσης καθώς εμπλουτίζουμε σημαντικά την εγχώρια αγορά.»

Οι Ρώσοι αντιλαμβάνονται πλέον την δυσκολία των δυτικών χωρών ειδικά τώρα που έρχεται ο χειμώνας που θεωρείται πολύ πιθανό ότι δεν θα είναι ήπιος όπως ήταν πέρσι που θύμιζε περισσότερο «χειμερινό θέρος».

Τα περί εξάντλησης της Δύσης αναπαράγονται συνεχώς στην Ρωσία και αυτό δείχνει πως οι Ρώσοι έχουν μία «άνετη αυτοπεποίθηση» ενώ πλησιάζουν και οι αμερικανικές εκλογές του 2024 και η δυσφορία για την κυβέρνηση Μπάιντεν αυξάνεται συνεχώς.

Με το να επεκταθεί ο πόλεμος σε τόσο μεγάλη χρονική διάρκεια είχε ως αντίκτυπο πολλοί Ευρωπαίοι πολίτες να σκεφτούν πιο λογικά την ουκρανική σύγκρουση ως προς το γιατί ξεκίνησε και το κυριότερο ποιος κερδίζει από αυτήν και ποιος χάνει: Κερδίζουν οι ΗΠΑ και χάνει η Ευρώπη.

 

loading...