Αυτά είναι τα πέντε ζευγάρια των play-offs του Champions League: Με ποιον θα παίξει η ΑΕΚ και με ποιον ο Παναθηναϊκός

Μεγάλες νίκες των ελληνικών ομάδων

Γνωστά έγιναν τα πέντε ζευγάρια των play-offs του Champions League, και πλέον απομένει η ρεβάνς της Νέας Φιλαδέλφειας για να μάθει η Αντβέρπ αν θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ ή την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο Παναθηναϊκός έγραψε ιστορία στο «Βελοντρόμ», καθώς με «ήρωα» τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι και… λυτρωτή στην κανονική διάρκεια τον Φώτη Ιωαννίδη άφησε την Μαρσέιγ εκτός Champions League, επικρατώντας με 3-5 στα πέναλτι καθώς οι δύο κανονικοί αγώνες είχαν ληξει με 2-2.

Το Τριφύλλι θα αντιμετωπίσει την πορτογαλλική Μπράγκα σε ένα από τα έξι ζευγάρια των play-offs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και πλέον ο μόνος «αστερίσκος» είναι η αντίπαλος της Αντβέρπ.

Πλέον η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς καλείται να αποκλείσει την Μπράγκα στα play-offs για να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο των ομίλων.

Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στην Πορτογαλία στις 23 Αυγούστου και η ρεβάνς έξι ημέρες αργότερα, στις 29 του μήνα στο Ολυμπιακό Στάδιο. Αμφότερα τα ματς θα γίνουν στις 22:00, όπως και όλοι οι αγώνες αυτού του γύρου.

Η ΑΕΚ με τον «θρίαμβο» της επί της Ντινάμο στο Ζάγκρεμπ είναι το μεγάλο φαβορί για να αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τους πρωταθλητές Βελγίου και καλείται στην κατάμεστη «OPAP Arena» (19/8, 21:45) να… σφραγίσει την μεγάλη πρόκριση.

Τα ματς των play-offs θα γίνουν στις 22-23/8 και 29/30-8. Όλα τα παιχνίδια θα κάνουν σέντρα στις 22:00.

Τα ζευγάρια των play-offs του Champions League:

Μακάμπι Χαϊφα – Γιούνγκ Μπόις
Αντβέρπ – ΑΕΚ/Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Ρακόβ – Κοπεγχάγη
Μόλντε – Γαλατάσαραϊ
Ρέιντζερς – PSV
Μπράγκα – Παναθηναϊκός

loading...