GEWKWN : ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ, ΦΟΒΕΡΕΣ ΜΑΧΕΣ

Από αυτή τη στιγμή, είναι εντελώς απρόβλεπτο τι θα συμβεί, πού, πόσο γρήγορα ή ποιες μπορεί να είναι οι συνέπειες.

Όλος ο κόσμος βρίσκεται σε πολύ πραγματικό κίνδυνο, αυτή τη στιγμή.

Χιλιάδες Ουκρανοί Στρατιώτες που έχουν εκπαιδευτεί και εξοπλιστεί από Δυτικά Έθνη, ξεκίνησαν επίθεση (πρωταρχική) στα νοτιοανατολικά της Ουκρανίας, τεράστιες μάχες πυροβολικού μεταξύ των ρωσικών και των ουκρανικών δυνάμεων μαίνεται τώρα στην περιοχή Zaporizhzhia καθώς αυτές οι δυνάμεις μαζεύονται για μια μεγάλη κίνηση εναντίον της Ρωσίας.

warnews247 : Ξεκίνησε η κύρια επίθεση του ουκρανικού Στρατού στα νότια και ανατολικά της χώρας. Στη μάχη έχουν ριχτεί και οι 12 Ταξιαρχίες. Σύμφωνα με δύο Αμερικανούς Αξιωματούχους του Πενταγώνου πρόκειται για την κύρια φάση της ουκρανικής αντιπαράθεσης……. Η Μόσχα επέκτεινε τον ναυτικό αποκλεισμό: Τέλος η Μαύρη Θάλασσα και ο Δούναβης για το Κίεβο! Πάνω από 50 πλοία έχουν εγκλωβιστεί στον Δούναβη

Η Ρωσία απειλεί την Πολωνία ενώ επιτίθεται σε αμερικανικό drone στη Συρία. Ο αμερικανικός στρατός βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού.

Η Ρωσία εξαπέλυσε μαζική πυραυλική επίθεση στην Ουκρανία. Πύραυλοι πέταξαν προς τις ΔΥΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ της χώρας, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι στόχοι ήταν προς την κατεύθυνση της Ternopil και του Lviv, ( η Lviv ήταν η Λεόπολις ) Επιπλέον, ενημερώνουν για εκρήξεις στο Χμελνίτσκι. Πύραυλοι στην περιοχή Lviv

Στον χάρτη βλέπετε με κόκκινο την περιοχή Χμελνίτσκι, αριστερά είναι η περιοχή Ternopil, και πιο αριστερά η περιοχη Lviv, η απόσταση Ternopil προς Lviv είναι 117 χιλιόμετρα, η περιοχή αυτή έχει σύνορα με την Πολωνία

Σύμφωνα με ουκρανικά κανάλια, οι πύραυλοι αλλάζουν συνεχώς πορεία, προφανώς για να παραπλανήσουν την ουκρανική αεράμυνα.  Ο εκπρόσωπος της Ουκρανικής Πολεμικής Αεροπορίας, επιβεβαίωσε τη νέα τεχνική των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων: σύμφωνα με τον ίδιο, στον ουρανό πάνω από την περιοχή Lviv, οι πύραυλοι γύρισαν 180 μοίρες και κατεύθυναν την κίνησή τους προς την περιοχή Khmelnytsky.

Στόχοι ήταν τρία στρατιωτικά αεροδρόμια στη Δυτική Ουκρανία, όπου βρίσκονται πύραυλοι  Storm Shadow,  μεγάλου βεληνεκούς που προμήθευσε η Βρετανία στην Ουκρανία, χτυπήθηκαν αεροδρόμια στις περιοχες Zhytomyr και Kirovograd, επίσης  υπόγεια κεντρικά γραφεία στην περιοχή του Κιέβου, και το Κέντρο επικοινωνίας και ελέγχου στην περιοχή Lviv.   Όπως διαπιστώνουμε οι Ρώσοι κτυπούν πλέον σε όλη τη Ουκρανία με πυραύλους.

Τα ανυποψίαστα έθνη που απαρτίζουν την Ευρωπαϊκή Ένωση αγνοούν την επικείμενη καταστροφή,  την επικείμενη κατάρρευση της ίδιας της Ένωσης. Αυτή η καταστροφή εγκυμονεί τον κίνδυνο να τους σπρώξει σε μια δίνη του κοινωνικού χάους.

Η Λιθουανία βρίσκεται σε μια επικίνδυνη και δύσκολη θέση,  είναι  έτοιμη να ανάψει το φιτίλι εντός των συνόρων της!!!   Ίσως με μια εμφύλια αναταραχή

 

ΜΕΤΑ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ, δυνάμεις των ΗΠΑ και της Πολωνίας παρακολουθούν την περιοχή της Οδησσού.   μεταφέρουν και τραυματίες…..  Δείτε το Βίντεο μέχρι το τέλος….

loading...