Χαμός στο ίσιωμα! Εκεί θα πάνε οι ψήφοι Κασιδιάρη, αν δεν τον αφήσουν να κατέβει στις εκλογές

Που θα πάει η μερίδα του λέοντος…
Τα επιτελεία των κομμάτων προσπαθούν να καταγράψουν την επιλογή των ψηφοφόρων του κόμματος Κασιδιάρη στην περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η κάθοδος του κόμματος στις εκλογές!!!

Όπως διαρρέεται, αυτό συνέβη σε μία από τις μετρήσεις που διενεργήθηκαν την προηγούμενη βδομάδα!!!

Που θα πάνε λοιπόν οι ψήφοι του κόμματος του φυλακισμένου πολιτικού, αν τελικά καταφέρουν να μην του επιτρέψουν την συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία;;;

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς, η μερίδα του λέοντος κατευθύνεται προς τον ΣΥΡΙΖΑ και οι υπόλοιποι μοιράζονται στα υπόλοιπα κόμματα που κινούνται, υποτίθεται, στην δεξιά πλευρά του πολιτικού συστήματος.

Πολιτικοί αναλυτές, σχολιάζοντας το γεγονός αυτό, τονίζουν πως δεν είναι τυχαία η επιλογή της πλειοψηφίας των ψηφοφόρων του Κασιδιάρη να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ!!!

Ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ψήφος εκδίκησης στην Νέα Δημοκρατία, η οποία γνωρίζει πως είσοδος του κόμματος Κασιδιάρη στο κοινοβούλιο, σημαίνει μάλλον επτακομματική βουλή, κάτι που ανεβάζει τον πήχη της αυτοδυναμίας!

Αντίθετα, αν το κόμμα Κασιδιάρη μπει στην Βουλή θα πάρει τις ψήφους της πίσω και θα αποστραγγίσει ενδεχομένως την δεξιά δεξαμενή ψηφοφόρων, καθώς η συμπεριφορά του κρατικού μηχανισμού στον Ηλία Κασιδιάρη τον έχει ανεβάσει στα μάτια της παραδοσιακής δεξιάς στην Ελλάδα.

loading...