Πάταγος στις ΗΠΑ. Iδού γιατί το FOX news απέλυσε τον Tucker Carlson

O Tucker είχε το μεγαλύτερο κοινό της χώρας με μέσο όρο 3,5 εκατομμύρια — 10 φορές το μέγεθος του CNN

O παρουσιαστής που μέσα από τις απανωτές συνεντεύξεις και τις απόψεις του το τελευταίο διάστημα ακούμπησε την αλήθεια για την οργανωμένη από τη CIA δολοφονία των Kennedy, για την πτώση των Δίδυμων Πύργων, για τις ευθύνες Biden στο Αφγανιστάν, για την διαφθορά στην οικογένεια Biden, για την εργαστηριακή προέλευση του ιού COVID, για τις θανάσιμες παρενέργειες των εμβολίων COVID.

Ο άνθρωπος που φιλοξένησε συνεντεύξεις που προκάλεσαν πάταγο με τους Elon Musk, Ed Dowd (πρώην της Blackrock), Robert Kennedy Jr., Alex Berenson, αυτός είναι ο Tucker Carlson.

Αυτός είναι ο παρουσιαστής του FOX news με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση. Kαι από σήμερα ο Tucker Carlson για όλους τους παραπάνω λόγους βρίσκεται εκτός Fox News.

To κανάλι τον απέλυσε.

Δημοσιεύουμε για την ώρα μόνο το σχόλιο του Robert Kennedy Jr.>

To Fox απολύει τον @TuckerCarlson πέντε ημέρες αφότου πέρασε την κόκκινη γραμμή αναγνωρίζοντας ότι τα τηλεοπτικά δίκτυα ώθησαν ένα θανατηφόρο και αναποτελεσματικό εμβόλιο για να ευχαριστήσουν τους διαφημιστές τους Pharma. Ο απίστευτα θαρραλέος μονόλογος του Carlson στις 19 Απριλίου παραβίασε τους δύο μεγαλύτερους κανόνες της τηλεόρασης: ο Tucker είπε την αλήθεια για το πώς οι άπληστοι διαφημιστές της Pharma έλεγχαν το τηλεοπτικό περιεχόμενο ειδήσεων και επέκρινε τους άχαρους παρουσιαστές ειδήσεων που προώθησαν τα τρυπήματα που γνώριζαν ότι ήταν θανατηφόρα και άχρηστα.

Για πολλά χρόνια, ο Tucker είχε το μεγαλύτερο κοινό της χώρας με μέσο όρο 3,5 εκατομμύρια — 10 φορές το μέγεθος του CNN. Η Fox μόλις έδειξε την τρομακτική δύναμη του Big Pharma

loading...