Θυμός στα μεγάλα ΜΜΕ με Κασιδιάρη και Κανελλόπουλο – Τι απαντά στους πάντες ο αντιεισαγγελέας

Προσπαθούν με νύχια και με δόντια να εμποδίσουν την κάθοδο Κασιδιάρη στις εκλογές…
Στην κυβέρνηση θεωρούν πως το ανώτατο δικαστήριο της χώρας θα αξιοποιήσει το νέο νομικό οπλοστάσιο και δεν επιτρέψει στον Ηλία Κασιδιάρη να κατεβάσει το κόμμα του στις εκλογές με την συμμετοχή του του επίτιμου αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αναστάσιου Κανελλόπουλου, ότι θα ηγηθεί ο ίδιος ως πρόεδρος του συγκεκριμένου πολιτικού σχηματισμού.

Αυτό γιατί η ανάληψη της προεδρίας του κόμματος «Έλληνες» από τον Αν. Κανελλόπουλο, αν τελικώς υλοποιηθεί, αλλάζει τα δεδομένα, καθότι ο φυλακισμένος πρώην βουλευτής της Χ.Α. δεν θα ηγείται του κόμματος, παρά θα λάβει μέρος σε αυτό ως υποψήφιος βουλευτής στην Α΄ εκλογική Περιφέρεια της Αθήνας!

Ο κ. Κανελλόπουλος θα είναι εκείνος που θα καταθέσει την απαιτούμενη από τον νόμο αίτηση στον Άρειο Πάγο για συμμετοχή στις εκλογές.

Πλέον αυτό είναι το πρώτο θέμα στα μεγάλα κανάλια!!!

Ο κ. Κανελλόπουλος αντιμετωπίζεται με έχθρα από μεγάλη μερίδα ΜΜΕ, που τον χαρακτηρίζουν «αχυράνθρωπο» του Κασιδιάρη.

«Μοιάζω για αχυράνθρωπος;», αναρωτιέται – μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» – και θέλοντας να καταρρίψει τις εν λόγω αιτιάσεις, υποστηρίζει: «Θήτευσα τέσσερις δεκαετίες στο Δικαστικό Σώμα, σε υψηλόβαθμες θέσεις. Με σκόπιμες και υποκριτικές «κορώνες» δεν πείθεται η ελληνική κοινωνία και δεν διαβάλλεται η προσωπικότητά μου, καθότι με απεριόριστο σεβασμό υπηρέτησα και υπηρετώ την Δημοκρατία, διαθέτοντας νου και κρίση, που με ώθησε στην απόφαση να ηγηθώ ενός κομματικού σχηματισμού. Με τις τροποποιήσεις που επέρχονται, είναι πλήρως εναρμονισμένος με τις επιταγές του Συντάγματος κι έρχεται να αγωνισθεί για το δίκαιο των πολλών, την εύρυθμη λειτουργία του Κράτους και την υπεράσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας».

Ο νέος πρόεδρος των «Ελλήνων», που θα προκύψει από Πανελλαδικό Συνέδριο 70 στελεχών του, αισιοδοξεί ότι ο ΑΠ θα επιτρέψει τη συμμετοχή τους στις εκλογές: «Δεν είναι δυνατόν να παρακαμφθεί το τεκμήριο της αθωότητας του Κασιδιάρη. Κατισχύει, έχει υπερσυνταγματική ισχύ η ευρωπαϊκή οδηγία και θα συνιστά «εκτροπή» ή αμφισβήτησή της».

Στις 5 Μαϊου, το Α’ Τμήμα του Αρείου Πάγου θα ανακηρύξει τους συνδυασμούς που θα συμμετέχουν στις εκλογές, έχοντας αποφανθεί αν ο πρώην αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστάσιος Κανελλόπουλος, είναι ο πραγματικός επικεφαλής του κόμματος «Έλληνες». Εκεί θα παιχτούν όλα…

loading...