Ακσενέρ – Ερντογάν: Αγριεύει η κόντρα μεταξύ τους – H “λύκαινα” πήγε με σφαίρες στη Βουλή

Πολύ τεταμένες είναι οι σχέσεις μεταξύ της Μεράλ Ακσενέρ και Ταγίπ Ερντογάν, μετά την ένοπλη επίθεση στα γραφεία του Καλού Κόμματος. Αν και σύσσωμος, ο πολιτικός κόσμος της τουρκικής αντιπολίτευσης έχει καταδικάσει το γεγονός, το ΑΚΡ δεν έχει εκδόσει σχετική ανακοίνωση.

Ήδη η Μεράλ Ακσενέρ «έδειξε» ως δράστη της επίθεσης τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ενώ το πολιτικό «θερμόμετρο» μετά το συμβάν έχει ανέβει στα ύψη. Από την άλλη, η τουρκική κυβέρνηση έχει φτιάξει το δικό της αφήγημα για την επίθεση αυτή.

To νέο επεισόδιο με την Ακσενέρ

Ένα σόου για λίγους ετοίμαζε η Ακσενέρ, όταν κατά την συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας παρουσίασε από το βήμα κάποιες σφαίρες. Η «λύκαινα» τοποθέτησε τις σφαίρες πάνω στο πόντιουμ εκφράζοντας την οργή της για τις απειλές Ερντογάν και την επίθεση στα γραφεία.

«Οι σφαίρες δεν θα μας σταματήσουν» είπε η Ακσενέρ, σύμφωνα με όσα μεταδίδε από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης. Η Ακσενέρ δήλωσε: «Αφού έχουμε ξεπεράσαμε τόσα εμπόδια, τώρα θα μας σταματήσει αυτή η σφαίρα; Από σπίθα θα γίνεται φωτιά! Το υπόσχεστε;».

«Ναι το υποσχόμαστε!».

«Θα αντισταθείτε σε όλες τις απειλές και τις συκοφαντίες. Το υπόσχεστε;».

«Ναι το υποσχόμαστε!».

«Θα αντιμετωπίσετε όλες τις σφαίρες. Όλα αυτά… Όλα αυτά,,, Θα τα αντιμετωπίσετε… Όλα αυτά… Θα τα αντιμετωπίσετε και θα γίνεται ‘ο Ήλιος’ για τον λαό μας. Το υπόσχεστε; Το πρωί της 15ης Μαΐου θα κάνουμε να χαμογελάσουν όλα τα πρόσωπα».

Δείτε το βίντεο

loading...