Θέλουν ΤΡΕΙΣ πολέμους για να φέρουν οικονομική χούντα – Ρεπορτάζ «ΒΟΜΒΑ» από τις ΗΠΑ

Πώς θα εφαρμόσουν αυτό που θέλουν…

Οι κεντρικές τράπεζες αξιοποιούν τους πολέμους και τις παγκόσμιες χρηματοπιστωτικές κρίσεις για να εδραιώσουν περαιτέρω την οικονομική εξουσία σε όλο τον κόσμο, γράφουν εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης.

Εκ μέρους των αφεντικών τους φυσικά, τα οποία γνωρίζουν όσοι διαβάζουν Λιακόπουλο!

Ο πόλεμος αντιπροσώπων του ΝΑΤΟ με την Ρωσία αποσπά την προσοχή της Δύσης, ενώ η Κίνα και το Ιράν προετοιμάζονται για μια αναμέτρηση με τις αποδυναμωμένες ΗΠΑ, συνεχίζουν τα εν λόγω αμερικανικά ΜΜΕ.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ που θα παρακολουθήσετε πάντα από τη νπτική γωνία των εναλλακτικών δημοσιογράφων στην Αμερική:

 

«Η μεγαλύτερη στρατιωτική αεροπορική άσκηση στην ιστορία του ΝΑΤΟ, έχει προγραμματιστεί για αυτό το καλοκαίρι. Πρέπει να την αποκαλέσουν “άσκηση” γιατί διαφορετικά το ΝΑΤΟ θα έπρεπε να παραδεχτεί ότι βρίσκεται σε πόλεμο με την Ρωσία.

Τον επόμενο μήνα, χιλιάδες στρατιώτες του ΝΑΤΟ θα δημιουργήσουν ένα ενιαίο μέτωπο στην Ευρώπη, εναντίον της Ρωσίας.

Οι διαρροές του Πενταγώνου, λένε ότι η Ουκρανία χάνει τον  πόλεμο.

Η Κίνα προσομοιώνει τώρα χτυπήματα ακριβείας σε βασικούς στόχους στην Ταϊβάν και οι ΗΠΑ θα πρέπει να απαντήσουν.

Ο Αμερικανός γερουσιαστής Lindsey Graham, είναι ήδη έτοιμος να  ξεκινήσει την αποστολή στρατευμάτων, αλλά το Υπουργείο Άμυνας προειδοποιεί ότι οι Η.Π.Α. δεν έχουν αρκετά πυρομαχικά για να πολεμήσουν την Κίνα.

Λίγες μέρες μετά την διαμεσολάβηση ειρηνευτικής συμφωνίας του Xi Jinping ανάμεσα στο Ιράν και την Σαουδική Αραβία, εκτοξεύθηκαν ρουκέτες στο Ισραήλ από πολλές τοποθεσίες. Την περασμένη εβδομάδα ως απάντηση, το Ισραήλ εξαπέλυσε επιθέσεις εναντίον του Λιβάνου, της Γάζας και στρατιωτικούς στόχους της Συρίας. Η εφημερίδα “Jerusalem Post”, το αποκαλεί πολυμέτωπο πόλεμο της Μέσης Ανατολής κατά του Ισραήλ και ισχυρίζεται ότι, το Ιράν βρίσκεται πίσω από τις επιθέσεις.  Εάν το Ισραήλ πάει σε πόλεμο με το Ιράν, οι ΗΠΑ ίσως εμπλακούν.

Επομένως οι ΗΠΑ εξετάζουν τρία διαφορετικά  θέατρα Πολέμου. Έχουν ήδη εξαντλήσει τα πυρομαχικά τους στο χαμένο πόλεμο αντιπροσώπων με την Ρωσία.

Μέσα σε όλα αυτά, η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών ή «BIS», προετοιμάζεται για ένα παγκόσμιο ψηφιακό  νόμισμα. Η “BIS” έχει δημιουργηθεί το 1930 για να συγκεντρώσει όλες τις κεντρικές τράπεζες. Το πρόγραμμα  «Icebreaker», είναι το πλάνο ελέγχου όλων των διεθνών συναλλαγών μεταξύ ψηφιακών νομισμάτων κεντρικής τράπεζας, -παρόμοιο με αυτό που σχεδιάζει να κάνει τώρα η Fed στην Αμερική σε εθνικό επίπεδο.

(Οι διεθνιστές) έχουν τρεις καταστροφικούς πολέμους να παρουσιάσουν ως προπέτασμα καπνού (για να φέρουν αυτά που θέλουν».

 

Δείτε το βίντεο:

 

loading...