Η ΠΙΚΡΗ ΔΥΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΛΩΝ

  1. Άλλο Ελληνισμός και άλλο οι Έλληνες πρωθυπουργοί και οι κυβερνήσεις τους (με εξαίρεση τον δολοφονηθέντα Έλληνα πρωθυπουργό Στρατάρχη Παπάγο). Που κυβέρνησαν την Ελλάδα από την εποχή του Καραμανλή μέχρι σήμερα. Η πικρή αλήθεια

 

  1. Τούρκεψαν ΔΥΤΙΚΑ (Καραμανλής) χωρίς καμία αντίδραση τα προστατευόμενα με τη συνθήκη της Λωζάννης Ελληνικά νησιά Ίμβρου και Τενέδου.

 

  1. Ξεπούλησαν τον Ελληνισμό της Κόπρου πάλιν ΔΥΤΙΚΑ (Καραμανλής) με τις συμφωνίες Ζυρίχης και Λονδίνου, βάζοντας τον σπόρο εκτουρκισμού της.

 

  1. Το 1964 ( ο γέρος της ΔΥΤΙΚΗΣ δημοκρατίες) προσπάθησαν ΔΥΤΙΚΑ πάντα, να εκτουρκίσουν την Ελληνική Κύπρο με το διαβόητη σχεδία Άτσεσον.

Με στακτή στα μάτια του Ελληνισμό ότι η κατάργηση της Κυπριακής δημοκρατίας, με την Τουρκία να παίρνει τη χερσόνησο της Καρπασίας, με χωρισμό της Κύπρου σε καντόνια κτλ, ότι ήταν  δήθεν ένωση της Κύπρου.

Και με την Ελλάδα με θρασύτατη επιπλέον στάκτη στα μάτια του Ελληνισμού να δίδει δήθεν ως αντάλλαγμα (για τη λύση εκτουρκισμού της Κύπρου) το Καστελόριζο στην Τουρκία!!!!!!

Τα προδοτικά αυτά σχέδια τα ανέτρεψε ο τότε πρόεδρος της Ελληνικής Κύπρου Μακάριος.

 

  1. Το 1964 – 1965 άφησαν ΔΥΤΙΚΑ πάντα (ο γέρος της ΔΥΤΙΚΗΣ δημοκρατίας Παπανδρέου) να εκδιωχθεί από τις επί χιλιετίες εστίες του ο Ελληνισμός της Κωνσταντινούπολης που προστατευόταν με τη Συνθήκη της Λωζάννης.

Με μόνην προδοτική αντίδραση του τότε ΥΠΕΞ της Ελλάδας Κωστόπουλου (του γέρου κτλ Παπανδρέου), ότι εμείς ήμαστε ΔΥΤΙΚΟΙ πολιτισμένοι και δεν κάνουμε τέτοια!!!!!!!!

 

  1. Το 1965 (Παπανδρέου πατήρ και υιός) διατάχθηκαν ως όλα δείχνουν ΔΥΤΙΚΑ (μυστική οργάνωση στο στράτευμα ΑΣΠΙΔΑ κτλ), να αλλάξουν το πολίτευμα της πατρίδας μας. Αποτέλεσμα, ανωμαλία και δικτατορία.

 

  1. Το 1974 συμφώνησαν πάλιν ΔΥΤΙΚΑ όχι μόνον ο Καραμανλής άλλα όλοι οι νυν “προοδευτικοί” (που πριν είχαν ματαιώσει με το Πολυτεχνείο την ομαλή μετάβαση στη δημοκρατία με τη λύση Μαρκεζίνη) για την ελεύθερη απόβαση των τούρκων στην Κύπρο. Για να δώσουν στην Τουρκία την περιοχή Αττίλα 1 και να λύσουν ΔΥΤΙΚΑ πάλιν το Κυπριακό.

Και όταν οι Τούρκοι παραβίασαν και αυτήν την προδοτική συμφώνα, άφησαν να κατακτηθεί ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ η Ελληνική Κύπρος αποσύροντας τα υποβρύχια μας από την περιοχή της απόβασης και μη στέλνοντας ένα ΦΑΝΤΟΜ (που μόνον η Ελλάδα διέθετε) για να διαλύσει το προγεφύρωμα των Τούρκων. Και επί χρόνια κρύβουν την τρομερή τους προδοσία.

 

  1. Το 2004 προσπάθησαν ήλοι μαζί ΔΥΤΙΚΑ να τουρκέψουν και την ελεύθερη Κύπρο με το σχέδιο Ανάν. Με συμφωνία ότι δήθεν η Τουρκία θα μας άφηνε το Αιγαίο (ως έγγραψε ο μακαρίτης Κουλουμπής του ΕΛΙΑΜΕΠ του κ. Ανδρουλάκη).

 

9.Λίγο μετά ως πολλά ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΛΛΟΊ ΙΣΧΥΡΊΖΟΝΤΑΙ (“Ο Χριστόδουλος έπρεπε να πεθάνει γιατί… “: Αποκάλυψη σοκ για την δολοφονία του!, https://www.athensmagazine.gr/article/social/retromania/522183-o-xristodoylos-eprepe-na-pethanei-apokalypsh-sok-gia-thn-dolofonia-toy).  Και άπειρα άλλα,   https://www.athensmagazine.gr/article/social/retromania/522183-o-xristodoylos-eprepe-na-pethanei-apokalypsh-sok-gia-thn-dolofonia-toy), ΔΟΛΟΦΌΝΗΣΑΝ ΤΟΝ Έλληνα πατριώτη Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, που ήταν εμπόδιο στα προδοτικά τους σχέδια

 

  1. Το 2009 απάλλαξαν την υποψήφια για την ΕΕ Τουρκία από την συμφωνία της Άγκυρας του 2004 για αναγνώριση της Κυπριακής Δημοκρατίας.

 

  1. Το 2009 όλοι μαζί Κωστάκης και Σια, με επικεφαλής τον προδότη ΓΑΠ τον Αμερικανό Τζεφρυ, τον και νυν πραγματικό πρόεδρο του προδοτικού ΠΑΣΟΚ υποδουλώσουν μνημονιακά την ίδια την Ελλάδα . Με τον νυν αντιπρόεδρο της κατοχικής κυβέρνησης Μητσοτάκη Πικραμένο, τότε πρόεδρο του ΣΤΕ  (Συμβουλίου Της Επικρατείας) και το τότε μέλος του ΣΤΕ,  τη νυν πρόεδρο της δημοκρατίας να αποφαίνονται άτι η υποδουλώσει του Ελληνισμού ήταν σύμφωνη με το Σύνταγμα!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

  1. Το 2015 προέβησαν σε πραξικόπημα μη εφαρμόζοντας την θέληση του Ελληνισμού για απελευθέρωση από την γενοκτόνο προδοτική τους μνημονιακή υποδούλωση και κατοχή.

 

  1. Το 2016 προσπάθησαν να επαναφέρουν ΔΥΤΙΚΑ το νέο σχέδιο Ανάν πλήρους βαθμιαίου εκτουρκισμού ύλης της Ελληνικής Κύπρου.

 

  1. Επί χρόνια συζητούν ΔΥΤΙΚΑ να εκχωρήσουν στην Τουρκία το μισό αρχικά Αιγαίο. Αναγνωρίζοντας της ΔΥΤΙΚΑ ότι έχει ζωτικά συμφέροντα στο Αιγαίο. Ότι πρέπει να αποστρατικοποιηθούν τα νησιά (πρόεδρος Στεφανόπουλος) και άπειρα άλλα τραγικά ΔΥΤΙΚΑ τουρκικά ( προδοσία στα ΊΜΙΑ, αισχρή παράδοση Οτσαλάν στους Τούρκους, πιθανότατη δολοφονία του Γιάννου Κρανιδιώτη κτλ).

 

  1. Προχώρησαν όλοι μαζί από το 2008 με υπουργό τον Παυλόπουλο σε εφαρμογή απόφασης της ΕΕ να μετατραπεί η πατρίδα μας σε αποθήκη λαθρομεταναστών. Μετατρέπονταν όλοι μάζα την πατρίδα μας σε ξέφραγο αμπέλι χωράς ούτε χερσαία και ούτε θαλάσσια σύνορα.

 

  1. Με την αισχρή συμφώνα των Πρεσπών ΟΛΟΙ μαζί ΔΥΤΙΚΑ πρόδωσαν την Ελληνική Μακεδονία με απώτερο στόχο την μετατροπή της σε σκοπιανή ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ.

Και άπειρα άλλα.

 

  1. Που όλα δείχνουν ότι έφτασε η ώρα όλοι μαζί σε μια ΔΥΤΙΚΗ και “πατριωτική” κυβέρνηση “Εθνικής” σωτηρίας να “λύσουν” τα πάντα με την Τουρκία.

 

Δρ. Ευριπίδης Μπίλλης

loading...