Γ΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ΄ΝΑΟ! 34 ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΑΠΟ ΛΙΒΑΝΟ ΕΠΛΗΞΑΝ ΙΣΡΑΗΛ!

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ. Ο ΑΡΑΒΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΝΩΝΕΤΑΙ! ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΚΙΝΑ-ΡΩΣΙΑ!

ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΥΡΡΑΞΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ! ΑΠΟ ΤΟ 2006 ΕΙΧΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΙΒΑΝΟΥ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ!
6 ΒΙΝΤΕΟ

Γενικευμένη σύρραξη στη Μέση Ανατολή. Γ΄Παγκόσμιος για τον Γ΄Ναό. 34 ρουκέτες από Λίβανο έπληξαν Ισραήλ. Από το 2006 είχε να γίνει τέτοια ανάφλεξη μεταξύ τους! Το Ισραήλ ετοιμάζει επίθεση. Ο Αραβικός κόσμος ενώνεται. Στο πλευρό του Κίνα-Ρωσία!!

Από τη μια Ζελένσκι, Νετανιάχου, χριστιανσιωνιστές προτεστάντες των ΗΠΑ, κατεχόμενη ΕΕ και πολεμική της πτέρυγα ΝΑΤΟ και από την άλλη Ρωσία, Κίνα, Αραβικός κόσμος ενωμένος.

Παίρνει φωτιά η Μέση Ανατολή τα πρόθυρα γενικευμένης σύρραξης. Πιθανός ως και ο πόλεμος Ισραήλ Λιβάνου. Για πρώτη φορά από το 2006, επιθέσεις με ρουκέτες από το Λίβανο κατά του Ισραήλ σε οικισμούς στα βόρεια της κατεχόμενης Παλαιστίνης σύμφωνα με al manar.

Τα σύνορα μεταξύ του Λιβάνου και της κατεχόμενης Παλαιστίνης έχουν δει μια άνευ προηγουμένου στρατιωτική κλιμάκωση από το 2006, σύμφωνα με εκτιμήσεις των ισραηλινών μέσων ενημέρωσης.

Γύρω στις 14:00, τοπική ώρα , δεκάδες ρουκέτες που εκτοξεύτηκαν από τον Λίβανο έπληξαν ισραηλινούς οικισμούς στη βόρεια κατεχόμενη Παλαιστίνη.

Εκ των οποίων η αποικία Shlomi στο Ισραήλ. Σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι του Κατάρ al-Jazeera, η πηγή των πυροβολισμών ήταν ο παλαιστινιακός προσφυγικός καταυλισμός Rachidiyeh κοντά στην πόλη Τύρο στο νότιο Λίβανο.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TΑ BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...