ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ

 

GEWKWN:

 

 

ΕΛΛΗΝΑ ΟΡΘΟΔΟΞΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ, όσα και να σου πάρουν, όσο και να σε χτυπήσουν, τη ψυχή σου δε μπορούν να την κλέψουν.. Δε μπορούν να σε γονατίσουν αν δε σκύψεις μόνος σου… Αλλά σε παρακαλώ μην απελπίζεσαι, ακόμη και μέσα σε όλο το χάος και όλο το σκοτάδι, υπάρχει ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε. Ο Θεός έχει τον έλεγχο και μπορείς να Τον εμπιστευτείς ……

Όταν αρχίσουν τα φοβερά γεγονότα που αναμένουμε ελπίζω να έχετε προλάβει και να μπήκατε στην αγκαλιά του Χριστού, διότι μπροστά θα είναι πάντα ο Χριστός, που θ’ ανοίγει τον δρόμο, θα γκρεμίζει τα εμπόδια, θα υπερνικά τις δυσκολίες και τους κινδύνους, εμείς απλώς θα ακολουθούμε, δεν θα είμαστε μόνοι μας μέσα στο χάος του πολέμου των φυσικών και τεχνιτών καταστροφών δεν θα είμαστε απροστάτευτοι γιατί ασπίδα θα έχουμε τον ίδιο τον Χριστό.

Ξέρουμε ποιοι είμαστε, ξέρουμε ποιοι είναι οι πρόγονοι μας, τώρα είναι η ώρα, ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ, να αντισταθούμε στις δυνάμεις του σκότους, στις αντίχριστες δυνάμεις και ηγεσίες, στους εφιάλτες αυτού του τόπου, στους προδότες ιεράρχες, τώρα είναι η ώρα να πολεμήσουμε για την Πίστη μας για την Πατρίδα μας και για τον Ελληνισμό.

«τρελοί» κυβερνούν κυριολεκτικά ολόκληρη την χώρα μας, και άλλοι τόσοι θέλουν να κυβερνήσουν, αυτό είναι απίστευτα απογοητευτικό για όσους από εμάς αγαπάμε βαθιά την ΕΛΛΑΔΑ, μας πονά να παρακολουθούμε τη χώρα μας να καταστρέφεται, ήμασταν κάποτε ένας φάρος ελπίδας για ολόκληρο τον κόσμο

Δυστυχώς όμως έχουμε συμβιβαστεί με την ‘’ελευθερία ‘’ μας, με την ‘’Δημοκρατία ‘’ μας, με τα δεσμά μας, και είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε οποιονδήποτε θελήσει να μας……. ελευθερώσει.

Βλέπουμε τους λίγους αληθινούς Έλληνες που έχουν απομείνει στην χώρα του Φωτός, με σκυμμένα τα κεφάλια, με βουρκωμένα μάτια να αναρωτιούνται αν ζουν σε κάποια άλλη χώρα και όχι στην χώρα των Ηρώων στην χώρα που γεννά Ήρωες, που έδωσε τα πάντα στους άλλους λαούς, πως τα καταφέραμε από το 1974 έως σήμερα να συντηρούμε ένα διαλυμένο κράτος, το οποίο λειτουργεί εις βάρος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ λαού, και στόχο έχει την καταστροφή του Έθνους ….και της Ορθοδοξίας;

Είναι καιρός να σταματήσουμε να καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια και να βλέπουμε το κακό να κερδίζει έδαφος και την ΕΛΛΑΔΑ να καταστρέφετε….. Ποιοι είναι αυτοί που πολεμάνε την ορθοδοξία και την Ελλάδα; ……. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2000 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ( όποιος κατάλαβε, κατάλαβε οι υπόλοιποι περιμένετε μετά τα γεγονότα )

Δυστυχώς σήμερα που δίνουμε την μάχη των μαχών, δεν έχουμε δίπλα μας την ιεραρχία της Ελλάδος διότι συνεργάζεται με τον εχθρόν του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας……ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΥΦΟΙ, ΤΥΦΛΟΙ, ΑΝΟΗΤΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΟΙ ‘’ΚΑΘΑΙΡΕΜΕΝΕΣ’’ ΚΕΦΑΛΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΚΟΙ…

Έλληνες προετοιμαστείτε για αυτό που έρχεται, ο χρόνος είναι λίγος, αλλά είναι ώρα για μάχη… Είναι καιρός να καθαρίσει η Ελλάδα από τους εφιάλτες: πολιτικούς, ιεράρχες, εντεταλμένους πράκτορες, από τους άθεους και αντίχριστους. Αυτή η ‘’μάχη’’ δεν θα ξεχαστεί ποτέ, ούτε και αυτοί που θα αγωνιστούν για να εξασφαλίσουν την ελευθερία στις μελλοντικές γενιές.

Η πιο τρομακτική δύναμη, θα προέλθει από τον αφυπνισμένο (αναγκαστικά ) Έλληνα, τότε Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΤΡΟΜΟΣ θα φτάσει στις πόρτες των Ηγεσιών, των ιεραρχών, και των άχρηστων άθεων και αντίχριστων πολιτικών, και θα κλάψουν, θα ουρλιάξουν και θα ζητήσουν έλεος, αλλά μάταια…….

Περιμένουμε την ημέρα που ο Ελληνικός Λαός , με εξευτελισμένες τις δυνάμεις του κακού, με ταπεινωμένους τους άθεους και προδότες πολιτικούς και ιεράρχες, θα αναγγείλει την ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ.

Όποιος ζήσει αυτήν την ημέρα, θα ζήσει την μεγαλύτερη χαρά που μπορεί να επιθυμήσει ψυχή ελεύθερου ανθρώπου, τέτοια χαρά δεν θα την έχει γνωρίσει καμιά από τις γενεές που πέρασαν. Θα πανηγυρίσουμε την ημέρα εκείνη τον ερχομό του ΕΛΛΗΝΑ ΗΓΕΤΗ και στο πρόσωπο του θα πανηγυρίσουμε την Λευτεριά μας και Ελληνικές Σημαίες θα κυματίζουν κάτω από τον Ελληνικό Ουρανό, διότι εκείνη την ημέρα ξύπνησε ο Ελληνικός λαός από τον λήθαργο της Εθνικής αδράνειας και αντελήφθη ότι έχει ακόμη την ιερά προγονική παρακαταθήκη, κατάλαβε ότι μέσα στις φλέβες του ρέει ακόμη το αίμα των προγόνων του, αντελήφθη ότι μπορεί ακόμη να θρέψη μαχητές, οι οποίοι διαφεντεύουν τα δίκαια της φυλής ………….

ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΠΙΣΤΗ, ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ .

Η ψυχή των Ελλήνων είναι άσβηστη , και πάντα ορθή, και δεν είναι για ξεπούλημα, ανήκει στην Φυλή που μας τη χάρισε ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Χιλιάδες Έλληνες θυσιάστηκαν για την Πατρίδα και για την πίστη, σήμερα, κάποιοι ‘’ελληνες ‘’ θυσιάζουν την Πατρίδα για τον εαυτό τους, μην τους αφήσετε….

Η Ελευθερία των Ελλήνων ήταν, είναι και πάντοτε θα είναι…….. «ΑΠ’ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΒΓΑΛΜΕΝΗ….ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ»

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΗΝ: ΚΥΠΡΟ, ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ, ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ, ΠΟΝΤΟ, ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ, Β. ΗΠΕΙΡΟ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ…….

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ με όλους αυτούς που επιβουλεύονται την Πατρίδα μας.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ Άθεους, ανθέλληνες, προδότες, πολιτικούς, που ξεπουλούν την Πατρίδα μας.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ-Δεσποτάδες-ιερείς – μοναχούς και λαϊκούς που έχουν προδώσει ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ……….

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, αντάξιοι των προγόνων μας, να αντλήσουμε δύναμη από αυτούς για να δώσουμε την τελευταία μάχη…..

ΟΜΟΛΟΓΩ :

1. ΟΜΟΛΟΓΩ OTI ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ. Και δεν πιστεύω σε ιδεολογίες , είμαι εναντίον όλων, όσων πολεμούν την Ορθοδοξία, την Ελλάδα , τον απανταχού Ελληνισμό, είμαι εναντίον όσων καίνε την Ελληνική σημαία, είμαι εναντίον όσων καταστρέφουν την Ελληνική Παιδεία, για μένα υπάρχει μόνο Ο ΧΡΙΣΤΟΣ , Ο Θεός μου

2. ΟΜΟΛΟΓΩ OTI ΕΙΜΑΙ Ορθόδοξος χριστιανός αλλά και βαθειά υπερήφανος που είμαι Έλληνας και απόγονος αυτών που ανέδειξαν το Αρχαιοελληνικό Πνεύμα.

 

loading...