Όλα όσα σας έχουν πει για την Ουκρανία είναι ψέματα.

ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΑ Ο “ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ” ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
ΒΙΝΤΕΟ
Η συνωμοσία για την έναρξη του πολέμου Ρωσίας/Ουκρανίας ξεκίνησε το 2014, όταν η Αμερική και η Ευρωπαϊκή Ένωση βοήθησαν στην ανατροπή μιας δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης στην Ουκρανία.
Οι ΗΠΑ ήθελαν ένα καθεστώς μαριονέτα στο κατώφλι της Ρωσίας ως εφαλτήριο για έναν προγραμματισμένο πόλεμο του ΝΑΤΟ με τη Ρωσία.
Τώρα οδεύουμε γρήγορα προς έναν πυρηνικό πόλεμο. Όλοι όσοι υποστήριξαν τον πόλεμο στην Ουκρανία – με χρήματα, σημαίες, κονκάρδες και ούτω καθεξής – βοήθησαν να οδηγηθούμε σε πυρηνικό πόλεμο.
Αυτό είναι, πιστεύω, το πιο σημαντικό βίντεο που θα παρακολουθήσετε ποτέ, διότι δείχνει, χωρίς καμία εύλογη αμφιβολία, ότι ο Τζο Μπάιντεν, ο Αμερικανός Πρόεδρος, επιτάχυνε τον πόλεμο σχεδιαστών μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας που έχει γίνει τώρα ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος – με την Αμερική, την ΕΕ και το Ηνωμένο Βασίλειο να προμηθεύουν άρματα μάχης για να επιτεθούν σε Ρώσους και έναν Γερμανό υπουργό να παραδέχεται ότι βρισκόμαστε σε πόλεμο με τη Ρωσία.
Επιπλέον, η Αμερική, η ΕΕ και το “νωμένο Βασίλειο μας ωθούν σκόπιμα χωρίς τύψεις προς τον πρώτο και πιθανώς τον τελευταίο πυρηνικό πόλεμο στον κόσμο.
Η ζωή σας εξαρτάται από το να γνωρίζετε τι θα σας πω – και από το να κάνετε κάτι γι ‘αυτό: να μοιραστείτε το βίντεο με όλους όσους γνωρίζετε και να απαιτήσετε από την κυβέρνησή σας να παραιτηθεί. Όλοι όσοι υποστήριξαν τον πόλεμο στην Ουκρανία – με χρήματα, σημαίες, κονκάρδες και ούτω καθεξής – βοήθησαν να οδηγηθούμε σε πυρηνικό πόλεμο.
Όλα όσα σας έχουν πει για την Ουκρανία είναι ψέματα.
loading...