Μεντβέντεφ: Ο πληθυσμός της Ουκρανίας έπεσε στα 25εκατ. και δεν υπόκειται στον γέρο των ΗΠΑ

Τα παρακάτω σχολίασε ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ με αφορμή την σημερινή επίσκεψη Μπάιντεν στο Κίεβο:
«Ο Μπάιντεν, έχοντας λάβει προηγουμένως εγγυήσεις ασφαλείας, πήγε τελικά στο Κίεβο. Υποσχέθηκε πολλά όπλα και ορκίστηκε πίστη στο νεοναζιστικό καθεστώς μέχρι τον τάφο.

Και φυσικά, υπήρχαν αμοιβαία ξόρκια για τη νίκη που θα ερχόταν με νέα όπλα και θαρραλέους ανθρώπους. Και εδώ είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η Δύση πραγματικά παραδίδει όπλα και χρήματα στο Κίεβο αρκετά τακτικά.

Σε τεράστιες ποσότητες, επιτρέποντας στο στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα των χωρών του ΝΑΤΟ να κερδίσει χρήματα και να παρέχει όπλα για πώληση σε τρομοκράτες σε όλο τον κόσμο.

Όσο για τους ανθρώπους… Εδώ είναι πιο περίπλοκα. Πρόσφατα μίλησα με μετανάστες από ουκρανικά εδάφη. Μου θύμισαν απλές στατιστικές.

Το 2001, ο πληθυσμός της Ουκρανίας, σύμφωνα με την απογραφή, ήταν περίπου 48,5 εκατομμύρια άνθρωποι (λαμβάνοντας υπόψη αυτούς που εργάζονταν τότε στο εξωτερικό). Στη συνέχεια, το 2014, η Κριμαία και το Ντονμπάς αποσχίστηκαν. Τότε ξεκίνησε η ειδική στρατιωτική επιχείρηση και η ενεργός μετανάστευση. Και στην Ευρώπη και στη Ρωσία.

Σύμφωνα με διάφορους ειδικούς, συνολικά (σ.σ. από το 2001) έφυγαν 15 με 20 εκατομμύρια άνθρωποι. Επομένως, ο πληθυσμός αυτού του παράξενου σχηματισμού, που είναι γνωστός ως τα περίχωρα, είναι σήμερα 20–25 εκατομμύρια άνθρωποι, όχι περισσότερο. Και τείνει να συρρικνώνεται.

Επομένως, τα τανκς και οι βόμβες είναι φυσικά σημαντικά. Αλλά σίγουρα οι άνθρωποι είναι πιο σημαντικοί. Και δεν υπόκεινται ούτε στον γέρο από την άλλη πλευρά του ωκεανού, ούτε στη συμμορία των τοξικομανών.

Η μαζική αποχώρησή τους είναι η απάντηση στο ερώτημα σε ποιον ανήκει το μέλλον».

loading...