Άσαντ: ο Ζελένσκι είναι Εβραίος Σιωνιστής που όμως υποστηρίζει ναζί που στον Β΄ Παγκόσμιο συνεργάστηκαν με Χίτλερ.

Ο κομμουνισμός, το ισλάμ, ο ναζισμός, η Κίνα, η Ρωσία, λίγη σημασία έχει δεν είναι οι εχθροί της Δύσης. Αν αυτοί υπηρετούν τα συμφέροντα της Δύσης αυτοί είναι φίλοι. Αν αυτοί αντιτίθενται σε αυτά τα συμφέροντα αυτοί είναι εχθροί. Με άλλα λόγια αυτοί δεν έχουν καμιά αρχή. H πιο άσχημη των αληθειών που τους αφορά – και λίγα άτομα την γνωρίζουν- είναι το ψέμα της αντιπολίτευσης στη Δύση και του σιωνισμού στο ναζισμό. Λίγα άτομα γνωρίζουν ότι οι ηγέτες στις τάξεις των ναζί στην Ουκρανία, των οργανώσεων που στενά συνεργάστηκαν με τον Χίτλερ στο σχέδιο ασφάλειας, στρατιωτικό κι ιδεολογικό εκδιώχθηκαν από την Ουκρανία στο τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Κάποιοι ανάμεσα τους προς την Ευρώπη και άλλοι προς τις ΗΠΑ. Στα χρόνια της δεκαετίας του 1950 η CIA ζήτησε στην αμερικάνικη διοίκηση ν΄άρει την απαγόρευση που ζύγιζε πάνω στα ναζί γκρουπούσκουλα γιατί οι ΗΠΑ είχαν ανάγκη από αυτούς στην Ουκρανία που τότε ήταν μέρος της Σοβιετικής Ένωσης.

Αυτό που αποδεικνύει αυτά τα ιστορικά γεγονότα σήμερα αυτό είναι ότι ο Ζελένσκι είναι ένας Εβραίος Σιωνιστής που υποστηρίζει ωστόσο τις εξτρεμιστικές εθνικιστικές οργανώσεις που πολέμησαν με τους ναζί κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου όταν ο Χίτλερ εισέβαλε στη Σοβιετική Ένωση. Και κάποιοι από αυτούς συμμετείχαν στις σφαγές που διαπράχθηκαν κατά των Εβραίων. Λοιπόν πως γίνεται ένας Εβραίος Σιωνιστής να υποστηρίζει αυτές τις οργανώσεις; H Δύση σήμερα υποστηρίζει αυτές τις οργανώσεις που αποκαλούνται Τάγμα Αζόφ της άκρας Δεξιάς. Και το σιωνιστικό Ισραήλ που συνεχίζει να κλαυθμηρίζει για τα θύματα του Ολοκαυτώματος υποστηρίζει ένα διευθύνοντα που υποστηρίζει τους ναζί που σκότωσαν Εβραίους. Αυτό δείχνει ότι η Δύση ψεύδεται σε όλα κι αυτό σημαίνει ότι η Δύση δεν ενδιαφέρεται για τίποτα άλλο παρά να διευθύνει τον κόσμο να λεηλατήσει τις πλουτοπαραγωγικές πηγές και να γεμίζει τις τσέπες της.

Ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ Αλ Άσαντ έκανε αυτέ τις δηλώσεις σε μια ομιλία της 17ης Μαρτίου 2022 προς τιμήν της Ημέρας των Σύριων Δασκάλων που προβλήθηκε στην τηλεόραση Al-Ikhbariya (Συρία). Τόνισε ότι η Δύση δεν έχει αρχές και ότι νοιάζεται μόνο για την παγκόσμια κυριαρχία και τα υλικά συμφέροντα….Ισχυρίστηκε ότι Δύση και Ισραήλ καταπατούν τι όποιες αρχές τους προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους εξού κι οι ετερόκλητες συμμαχίες……

dimpenews.com

loading...