Κομμουνισμός: Η νέα ιδεολογία της Παγκόσμιας Ελίτ – Πώς στην Δύση και στην Ελλάδα επαναφέρουν τη «Σοβιετική Ένωση» Εφαρμόζεται κατά γράμμα το «Τhe Great Reset» του Κλάους Σβαμπ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το Σάββατο εξήγγειλε την ουσιαστική αναβίωση της… Σοβιετικής Ένωσης στην Ελλάδα, η οποία αναβίωση έχει βάλει τις βάσεις της στον καιρό της πανδημίας όταν και οι Έλληνες κλείστηκαν στα σπίτια τους και έπαιρναν 500ευρα για να… κάθονται.

Μήπως ο (νεο)κομμουνισμός που προάγεται από τους δήθεν νεοφιλελεύθερους είναι η νέα ιδεολογία της Παγκόσμιας Ελίτ;

Η επιδοματική πολιτική θα είναι ο νέος τρόπος ζωής που θα επιβληθεί σε δισεκατομμύρια ανθρώπων;

Άλλωστε τελικά συμφέρει να δίνονται 500 ευρώ στους… ιθαγενείς γιατί κοστίζει λιγότερο από το να πραγματοποιούνται αέναες επενδύσεις για να διατηρηθούν… σε κατάσταση σχετικής «ευτυχίας».

Δηλαδή προτιμούν να πληρώνονται και να κάθονται από το να δημιουργούνται συνεχώς νέες εργασιακές δομές για αυτούς γιατί «φανταστικά» λεφτά άνευ πραγματικού αντικρίσματος δημιουργούνται εύκολα, αλλά πραγματικές οικονομίες απαιτούν πραγματικούς πόρους και πραγματικές δουλειές, όχι… υπηρεσίες.

Το 2020, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) του Klaus Schwab πραγματοποίησε μια προσομοίωση με την ονομασία “Cyber ​​Polygon 2020”, η οποία προέβλεπε μια επερχόμενη παγκόσμια καταστροφή που θα άλλαζε τα πάντα στις εργασιακές και οικονομικές σχέσεις,

Όπως και το «Event 201» του δισεκατομμυριούχου Μπιλ Γκέιτς πρόβλεψε τον κορωνοϊό της Wuhan (Covid-19) πριν να συμβεί, το Cyber ​​Polygon 2020 προγραμμάτισε το “The Great Reset”, της «μεγάλης επανεκκίνησης» του WEF, που ανακοινώθηκε δημοσίως αρκετούς μήνες πριν ως απαραίτητο ερέθισμα για τη μετάβαση σε μια νέα παγκόσμια τάξη.

Ένας από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές του great reset, εκτός από τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που έχει το βιβλίο προβεβλημένο στο γραφείο του, είναι ο globalist ιδρυτής του WEF Klaus Schwab, ο οποίος φαίνεται να… λαχταρά την εξόντωση δισεκατομμυρίων ανθρώπων για να διευκολυνθεί η είσοδος στην επόμενη «χρυσή εποχή», επίσης γνωστή ως η Μεγάλη Θλίψη.
«Νέα οικονομικά συστήματα αποτελούν to βασικό μέρος της Μεγάλης Επανεκκίνησης του WEF και τέτοια συστήματα θα αποτελούσαν μέρος της απάντησης στον έλεγχο των μαζών των πρόσφατα ανέργων με την παροχή επιδομάτων, υπό τον όρο της υπακοής στους κανόνες της κεντρικής εξουσίας», εξηγεί το άρθρο για την μετάβαση.

«Εάν το άτομο δεν συμμορφώνεται με ορισμένους νόμους, εντολές και κανονισμούς, τότε θα παύει η χορήγηση επιδόματος»!

Το καταλυτικό συμβάν που θα επιφέρει τη μεγάλη επανεκκίνηση θα μπορούσε να απέχει λίγες μέρες.
Με βάση την περιγραφή αυτού του επερχόμενου γεγονότος, φαίνεται ότι το WEF και άλλες οντότητες που προωθούν την παγκοσμιοποίηση σχεδιάζουν να καταρρίψουν ολόκληρο το σύστημα προκειμένου να το ξαναχτίσουν σε μια εντελώς νέα εικόνα.

«Όλο αυτό συνδέεται απευθείας με το Universal Basic Income (UBI – Βασικό Ανευ όρων Εισόδημα)», προειδοποιεί ο Robert Wheeler από το blog The Organic Prepper.

Tα γνωστά επιδόματα της πανδημίας ή πιο απλά τα «500άρικα του κορωνοϊού».

«Το πολύ δημοφιλές UBI, που εισήχθη ακόμα πιο έντονα μετά την πανδημία Cοvid-19, προπαγανδίζει τις συνεχείς “πληρωμές τόνωσης” ως τρόπο επιβίωσης από την κρίση. Η ιδέα του UBI μεταφέρεται εδώ και καιρό ως λύση στη φτώχεια».

Παρεμπιπτόντως, τα δομικά στοιχεία αυτού του πλέγματος τεχνολογικού ελέγχου είναι ήδη διαθέσιμα.
Το WEF αποκαλεί αυτό το νέο μοντέλο «καπιταλισμό των ενδιαφερομένων». Πρόκειται για ένα σύστημα «πολύ περισσότερο σαν το κορπορατικό στυλ φασισμού του Μουσολίνι από οτιδήποτε άλλο», σημείωσαν οι παρατηρητές, το οποίο βέβαια είναι πολύ κοντά στο ολοκληρωτικό κομμουνιστικό σύστημα, προϊόντα άλλωστε την ίδια εποχής.

Και που στην σημερινή εποχή εκφράζονται από το κινεζικό κομμουνιστικό οικονομικό μοντέλο.

Για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, το υπάρχον σύστημα πρέπει να κατακαεί, ώστε να μπορεί να αναζωογονηθεί σε αυτό το νέο παγκοσμιοποιημένο σύστημα.

Με αυτήν την αλλαγή θα έρθει η εξάλειψη δισεκατομμυρίων ανθρώπων, η κατάργηση κάθε ελεύθερης ιδιοκτησίας επιχειρήσεων και προσωπικής ιδιοκτησίας και η απόλυτη μετάβαση στον παγκόσμιο δεσποτισμό.

Το “The Great Reset” στην πράξη πρόκειται για ένα «εγχειρίδιο κινεζοποίησης», που έρχεται να συμπληρώσει τις θεωρίες περί «4ης βιομηχανικής επανάστασης» που θα μετατρέψουν τον άνθρωπο σε «γρανάζι».

Τι έχουμε δει λοιπόν τα τελευταία τρία χρόνια;

Η ουκρανική κρίση και η πανδημία επί της ουσίας άνοιξαν τον δρόμο για την αναβίωση της Σοβιετικής Ένωσης αλλά αυτή τη φορά όχι στον παλιό γνωστό της χώρο αλλά στον χώρο στον οποίο βρίσκονταν οι παλιοί της αντίπαλοι, δηλαδή τα δυτικά κράτη!
Παγκοσμίως οι νόμοι της ελεύθερης αγοράς «έχουν πάει περίπατο» ενώ το να πει κάποιος πως στην Δύση ζούμε σε καπιταλιστικό καθιστός κινδυνεύει να κατηγορηθεί ότι σκοπίμως αλλάζει το νόημα των λέξεων (που αυτό κάνει στηριζόμενος στο ότι εκπαιδευτικά η πλειοψηφία έχει μετατραπεί σε… «μπαμπουϊνους» από μορφωτική άποψη).

Στην Δύση πλέον υπάρχουν καθεστώτα τα οποία απαγορεύουν να ακουστούν οι αντίθετες απόψεις από τη στιγμή που έχουν καταργήσει την παρουσία καναλιών (όπως της Ρωσίας) που να μπορούν να εκφράζουν την επίσημη και την ανεπίσημη άποψη των δικών τους κοινωνιών για τα παγκόσμια τεκταινόμενα και ουσιαστικά έχει καταργηθεί η ελευθερία του τύπου.
Στα δημοκρατικά καπιταλιστικά καθεστώτα (τα παλαιά) οποιοσδήποτε έχει δικαίωμα να λέει οτιδήποτε και ο πολίτης ΚΡΙΝΕΙ.

Αλλιώς δεν ισχύει η βασική αρχή της Δημοκρατίας που είναι η ελεύθερη διακίνηση απόψεων και ειδήσεων.

Κανείς δεν έχει δικαίωμα να κρίνει τι θα ακούσει ο πολίτης, γιατί αυτό γινόταν, που αλλού; Στην Σοβιετική Ένωση και στις χώρες του Σιδηρούν Παραπετάσματος

Πέραν αυτού έχει καταργηθεί και η ελευθερία διακίνησης προσώπων αφού οι Ρώσοι πολίτες δεν μπόρεσαν να έρθουν διακοπές σε δυτικές χώρες όπως η Ελλάδα και η Ισπανία θα πρέπει να το κάνουν αυτό διαμέσου τρίτης χώρας όπως η Τουρκία.
Μάλιστα κάποιοι εξυπνούληδες στην Ευρωπαΐκή Ένωση σκέφτονται πως να πείσουν ο ένας τον άλλο και κυρίως τις κοινωνίες τους ώστε να απαγορεύσουν στους Ρώσους πολίτες να έρχονται στα δυτικά κράτη καθιστώντας τους σαν ένα είδος εθνικά «ψωριάρηδων».

Φυσικά, ελεύθερη διακίνηση προσώπων και ιδεών δεν είχαμε και στα δύο χρόνια της πανδημίας με τις καραντίνες, τις απαγορεύσεις ταξιδιών και μεταφορών.

Όπως επίσης διώκονταν ποινικά οποιοσδήποτε εξέφραζε αντίθετες απόψεις σχετικά με τους εμβολιασμούς, τα εμβόλια και τις κυβερνητικές πρακτικές.Συνεπώς, σε ό,τι αφορά την Ελευθερία του Τύπου, την πολυφωνία, και την ελεύθερη διακίνηση προσώπων αυτά ήδη μας έχουν αποχαιρετίσει.

Ας μιλήσουμε όμως και για την οικονομία.

Επιδοτήσεις σε οτιδήποτε «πετάει και περπατάει» για καθετί που πουλιέται όπως συμβαίνει παραδείγματος χάριν με τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος σε όλη την Ευρωπαΐκή ένωση και στην Ελλάδα, επιδοτήσεις στα καύσιμα, επιδοτήσεις για διακοπές αλλά και το γεγονός ότι οι δυτικές χώρες επιβάλουν πλαφόν στις τιμές του ρωσικού φυσικού αερίου και του ρωσικού πετρελαίου που είναι άλλη μία καταστρατήγηση των νόμων της αγοράς, όλα αυτά μαζί δείχνουν ότι πλέον η Δύση είτε το ήθελε είτε δεν το ήθελε ζει πλέον σε ένα σοβιετικό καθεστώς.

Οτιδήποτε άλλο είναι απλώς λογοπαίγνια, η ουσία όμως είναι ότι ζούμε κομμουνιστικές πρακτικές οι οποίες σκοπίμως δεν αναφέρονται έτσι για να μην ενεργοποιηθεί το συλλογικό ασυνείδητο και κατανοήσουν οι μάζες τι πραγματικά συμβαίνει στον κόσμο αυτό.

loading...