Αυτός είναι ο Κιάνου Ριβς που έχει επιβιβαστεί στο μετρό…

… Τον εγκατέλειψε ο πατέρας του σε ηλικία μόλις 3 ετών και μεγάλωσε με 3 διαφορετικούς πατριούς. Είναι δυσλεκτικός και το όνειρό του να γίνει παίκτης χόκεϋ γκρεμίστηκε από ένα σοβαρό ατύχημα. Η κόρη του πέθανε στη γέννησή της. Η γυναίκα του πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα και ο καλύτερός του φίλος, ο Ρίβερ Φίνιξ, πέθανε από υπερβολική δόση. Έμεινε επίσης στο πλευρό της αδερφής του καθώς πάλευε με τη λευχαιμία.

Χωρίς σωματοφύλακες, χωρίς πολυτελή σπίτια. Ο Κιάνου ζει σε ένα συνηθισμένο διαμέρισμα και του αρέσει να περιπλανιέται στην πόλη και συχνά τον βλέπει κανείς σε μετρό στη Νέα Υόρκη. Όταν γύριζε την ταινία «The Lake House», άκουσε τη συζήτηση δύο βοηθών κοστουμιών, ο ένας που έκλαιγε καθώς θα έχανε το σπίτι του αν δεν πλήρωνε 20.000 δολάρια – Την ίδια μέρα, ο Κιάνου κατέθεσε το απαραίτητο ποσό στον τραπεζικό του λογαριασμό . Στην καριέρα του, έχει δωρίσει μεγάλα ποσά σε νοσοκομεία, συμπεριλαμβανομένων 75 εκατομμυρίων δολαρίων από τα κέρδη του από το «The Matrix» σε φιλανθρωπικές οργανώσεις. Το 1997 κάποιοι παπαράτσι τον βρήκαν να περπατάει ένα πρωί παρέα με έναν άστεγο στο Λος Άντζελες, να τον ακούει και να μοιράζεται τη ζωή του για λίγες ώρες.

Στη ζωή, μερικές φορές αυτοί που είναι πιο σπασμένοι από μέσα είναι αυτοί που είναι πιο πρόθυμοι να βοηθήσουν τους άλλους. Αυτός ο άντρας μπορούσε να αγοράσει τα πάντα, και αντ’ αυτού κάθε μέρα ξυπνά και επιλέγει ένα πράγμα που δεν μπορεί να αγοραστεί

loading...