Η εθνική μειοδοσία της προέδρου δημοκρατίας

 Η πρόεδρος της δημοκρατίας  βρέθηκε στο Κίεβο δίπλα στον Ζελενσκι, και του υποσχέθηκε ,όπως έκανε άλλωστε ο γόνος ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ στήριξη μέχρι τέλους.

   Αλήθεια ποιος είναι αυτός ο δημοκράτης ο οποίος απαγόρευσε όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης στην χώρα του και έβαλε φυλακή τους επικεφαλής τους? Αυτό ο φασιστοειδές που υποθάλπει τους ΟΥΚΡΑΝΟΝΑΖΙ αυτόν επισκέφτηκε  η κάποιον άλλο???

 Αυτό το μόρφωμα που αποκαλούμε πρόεδρο της δημοκρατίας μας  , αυτός ο πιγκουΐνος με τα γυαλιά που έχει ΑΛΛΕΡΓΙΑ στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ(εκλείπει από το γραφείο της), χαριεντίστηκε με το νεοναζοφασιστοειδες το οποίο διέγραψε την επι ΔΥΟΜΙΣΙ ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ παρουσία του Ελληνισμού, στην ΑΖΟΦΙΚΗ και ΤΗΝ  ΜΑΥΡΗ ΘΛΑΣΣΑ.

 Και εξηγώ: ο ΄΄δημοκρατικός΄΄ αυτός ηγέτης διέγραψε με ΝΟΜΟ τον Ιούνιο του 2021(πριν την Ρωσική εισβολή) τη Ελληνική μειονότητα από τι εθνικές γηγενείς μειονότητες στην ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ενώ αντίθετα αναγνώρισε μόνον την Τατταρικη(φιλοτουρκους). Βέβαια  κανένας από τη πολιτική ελίτ  που κυβερνά η κυβέρνησε την χώρα δεν αντέδρασε. Έχυσαν όλοι όμως τα κροκοδείλια δάκρυα τους ,για την τύχη του Ελληνισμού μετα την εισβολή. ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ καθαρά .Τίποτε άλλο. Τι μπορείς να επιμένεις εσύ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ από τέτοιους διαχειριστές  της εξουσίας??Έδωσες εντολή να μην σέβονται τα δικαιώματα σου και την θέση σου στον κόσμο??

 Η μη απαίτηση  από το ΖΕΛΕΝΣΚΙ ,τον οποίο κακώς βοηθάμε περισσότερο από όλους τους άλλους στην Ε.Ε με οπλισμό  απογυμνώνοντας τα νησιά μας, να άρει τον νόμο κατάργησης της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ως γηγενούς μειονότητας (ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ Της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ) , α μη τι άλλο συνιστά πράξη ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ όσο και από τον ΓΟΝΟ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ .

ΕΛΛΗΝΑ που υπομένεις τόσα χρόνια ,τόσα πολλά  τι περιμένεις??

Θα ξυπνήσεις κάποτε??

Όλοι οι λαοί στην Ευρώπη αρχίσαν να ξυπνούν και να στριμώχνουν τις ηγεσίες τους. 

ΕΣΥ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ??

Οι πολιτικοί ταγοί σου ενδιαφέρονται μόνο να σε κάνουν ένα καλό γκαρσόν, και μια καλή ξεσκατιστρα  για τις ορδές των τουριστών του πλούσιου βορρά.

Καθημερινά σε ευτελίζουν και εσύ συνεχίζεις να σέρνεσαι ακόμη βαθύτερα στον βούρκο.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ??

ΝΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΟΕΒΗ ΣΕ ΠΡΑΞΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1966!!!!!!!!!!!

loading...