ΠΟΥΤΙΝ: «ΣΤΗ ΔΥΣΗ Η ΟΛΟΣΧΕΡΗΣ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΑΞΙΩΝ, Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΡΟΣΙΔΙΑΖΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ! O ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ: “ΑΠΟ ΤΩΝ ΚΑΡΠΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΠΙΓΝΩΣΕΣΘΕ ΑΥΤΟΥΣ”. ΚΙ ΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΩΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΙΣ!»

Ο ΜΟΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ.

ΒΙΝΤΕΟ

Ο Σατανισμός Δύσης όπως προτάθηκε αρχές Σεπτέμβρη στο σέρβικο λαό. Βελιγράδι 2022!
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν επικρίνει τη Δύση για τα

διαστρεβλωμένα ηθικά της πρότυπα. Πούτιν: ”στη Δύση η ολοσχερή άρνηση του Ανθρώπου, η ανατροπή της πίστης και παραδοσιακών αξιών, η κατάργηση της Ελευθερίας προσιδιάζει σε μια αντεστραμμένη θρησκεία σε καθαρό Σατανισμό! 

O Χριστός είπε: ἀπὸ τῶν καρπῶν αὐτῶν ἐπιγνώσεσθε αὐτούς. Κι οι καρποί τους είναι εμφανώς δηλητηριώδεις!” Κατακεραυνώνει την ηθική απαξίωση της Δύσης.

Πούτιν (απόσπασμα από την ομιλία του) :

”Θέλω να κάνω ένα κάλεσμα σε όλους τους πολίτες της χώρας και όχι μόνο σε αυτούς τους συντρόφους που είναι στην αίθουσα, σε όλους τους πολίτες της Ρωσίας. 

Θέλουμε να έχουμε εδώ μέσα στη χώρα μας στη Ρωσία αντί της μητέρας και του πατέρα ”γονέας νο1” και ”γονέας νο2” και ”νο3” είναι ήδη εντελώς τρελοί; Θέλουμε οι διαστροφές που οδηγούν στην υποβάθμιση και στην εξαφάνιση να επιβληθούν στα παιδιά στα σχολεία μας από το δημοτικό; 

Nα γαλουχούνται ότι υπάρχουν κι άλλα φύλα εκτός από θυληκό, αρσενικό και να βλέπουμε να προτείνεται μια εγχείρηση αλλαγής φύλου; Θέλουμε όλα αυτά για τη χώρα μας και τα παιδιά μας; Για εμάς όλα αυτά είναι απαράδεκτα, έχουμε ένα μέλλον διαφορετικό το δικό μας μέλλον.



ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...