Γιατί τόση ώθηση από τα υπουργεία να γίνουν τα παιδιά μας ΛΟΑΤΚΙ;

Ελένη Παπουτσή

Εκπαιδευτικός. Master of education

κλινική ψυχολόγος* 

Τέτοια ώθηση και διαφήμιση για να γίνουν τα παιδιά ΛΟΑΤΚΙ και όλοι να είναι στο κόλπο δεν έχει ξαναγίνει στις κοινωνίες. Φυσικά δεν είναι από αγάπη , να εκφυλίζουν τα παιδιά, αλλά από συμφέροντα. Όλοι αυτοί που το αποφάσισαν να διαφημίζουν , για να θολώνουν τους εγκέφαλους των γονιών χωρίς κριτική σκέψη, στα παιδιά τους λένε τα αντίθετα .

Έχουν εντολές απαξάπαντες κυβερνώντες μεσώ των λεσχών, να μετατρέψουν τις κοινωνίες εκτός από μετανθρώπους με τζιπάκια κλπ και σε όντα χωρίς αναπαραγωγή. Έτσι η Αφρική και Ασία θα επικρατήσει σε όλες τις χώρες, γιατί δεν τους επηρεάζουν τέτοιες γλοιώδεις διαφημίσεις . Μηρυκάζουν και οι ψυχολόγοι που είναι στο κόλπο ότι γεννιούνται έτσι, για να μη κάνουν αγώνα να το αποτρέπουν οι γονείς. Ενημερώνουμε παιδιά και εφήβους. Είναι πολύ μικρο το ποσοστό αυτό και έχουν σωθεί πολλά παιδιά από σωστή διαχείριση των γονιών)

Αυτοί που διαφημίζουν και εγκωμιάζουν τέτοια μέσω υπουργείων κλπ, έχουν πολλά συμφέροντα, έχουν προσωπικά οφέλη και για τα παιδιά τους τρέμουν, να μη γίνουν αυτά που εγκωμιάζουν οι δυσαρμονικές κυβερνήσεις και υπουργοί.

Αυτοί θέλουν να αφήσουν απόγονους για να διευθύνουν και να ηγούνται στα διαταραγμένα άτομα αυτά δηλαδή που θα μείνουν με τις βοθροειδείς διαφημίσεις τους

Για αυτό θέλουν θολούς και διαταραγμένους νόες , χωρίς κριτική σκέψη , με κάποιες διαταραχές, να μη μπορούν να ζήσουν, πνευματικά χαμηλά, εξυμνούν τα πάθη συνεχώς και όχι το πνεύμα του ατόμου για να ηγούνται πάντα αυτοί και τα παιδιά τους αενάως.

Αν ανέβει πνευματικά ο κόσμος αν αναπτύξει περισσότερους νευροδιαβιβαστες μεσω κριτικής σκέψης, αν επεξεργάζεται τις πληροφορίες, δεν θα ξέρουν όλοι αυτοί που αποφασίζουν τέτοιες διαφημίσεις, πού να κρυφτούν. Φυσικά μισούν το ανθρώπινο γένος, αφού δεν θέλουν τη διαιώνισή του σε πολιτισμένους λαούς, αλλά να επικρατήσουν οι χαμηλοί πνευματικά για να τους χειραγωγούν.

Αντιστεκόμαστε πνευματικά. Όχι στα συμφέροντα ενάντια στο ανθρώπινο γένος. Όχι στην προπαγάνδα του υπουργείου . Όχι στο μίσος των ηγετών ενάντια στους πολιτισμένους και πνευματικούς ανθρώπους. Όχι στη σπορά του φόβου.

Ελένη Παπουτσή

Εκπαιδευτικός. Master of education

κλινική ψυχολόγος

loading...