ΠΩΣ AΙΣΘΑΝΕΣΤΕ NΑ ZΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ “ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΗ” ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΧΩΡΑ;

Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΩΣ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Γράφει ο Gary D. Barnett
Μετάφραση: Απολλόδωρος

Σημ.: Αν και το άρθρο αναφέρεται στις ΗΠΑ θα μπορούσε κάλλιστα να είχε γραφτεί για την Ελλάδα

Ας ξεχάσουμε οποιαδήποτε υποτιθέμενη “Συνταγματική Δημοκρατία” ή οποιαδήποτε δημοκρατία, φασιστική, σοσιαλιστική ή οποιαδήποτε άλλη εμφανή πολιτική τάση στις ΗΠΑ και ας επικεντρωθούμε στην πραγματικότητα. 

Οι Ηνωμένες Πολιτείες σήμερα βασίζονται περισσότερο σε μια κομμουνιστική κοινωνία από οποιοδήποτε άλλο πολιτικό σύστημα ή ιδεολογία- σε τέτοιο βαθμό ώστε να ακολουθούν τώρα σχεδόν κατά γράμμα το σύνολο των δέκα πλάνων του κομμουνισμού. 

Το να επιχειρηματολογείτε ενάντια σε αυτή τη βεβαιότητα, δεν είναι μόνο κοντόφθαλμο, αλλά δεν ανταποκρίνεται σε κανένα απολύτως τεστ ακρίβειας. 

Η αποδοχή αυτού του γεγονότος μπορεί να είναι δύσκολη για όσους ζουν σε έναν φανταστικό ονειρικό κόσμο που ονομάζεται “η χώρα της ελευθερίας”, αλλά μόλις γίνει αποδεκτή και αναγνωριστεί, η κίνηση προς τα εμπρός γίνεται δυνατή. 

Για να αναπτυχθεί και να ευημερήσει κανείς, πρέπει να αποδεχθεί την αλήθεια και την πραγματικότητα και να την αντιμετωπίσει, αλλιώς θα ζει και θα πεθαίνει για πάντα αλυσοδεμένος.

Τα μέτρα ελέγχου που τέθηκαν σε εφαρμογή τα τελευταία δυόμισι χρόνια ήταν κατατοπιστικά από τη μια πλευρά και τυραννικά από την άλλη. 

Αποκαλυπτικά, δεδομένου ότι η εθελοντική συμμόρφωση των μαζών ήταν σχεδόν καθολική, υποδεικνύοντας ότι η δοκιμασία της υπακοής λόγω των ψεύτικων “ιών” που σχεδιάστηκαν από το κράτος ήταν επιτυχής, καθώς οι περισσότεροι έκαναν ό,τι τους είπαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ



loading...