Η διαφήμιση με το τρανς αγόρι δεν είναι από αγάπη. Είναι από ανευθυνότητα γονιού!

Ελένη Παπουτσή Εκπαιδευτικός -Master of education Κλινική ψυχολόγος *  

Δείχνει το Υπουργείο μια διαφήμιση με ένα τρανς αγόρι που έχει κάνει φυλομετάβαση, δηλαδή ήταν κορίτσι και έγινε αγόρι, η τώρα που είναι αγόρι πρόκειται να γίνει κορίτσι. Δεν εξηγεί ακριβώς. Βγαίνει περήφανο με τον πατέρα του, ο οποίος περήφανος λέει ότι το αγαπάει και τώρα μάλιστα με τη φυλομετάβαση, ακόμα περισσότερο, δηλαδή αλλόκοτα που είναι φανερό πλέον, ότι θέλουν ν υποβάλλουν γονείς και παιδιά, Ελλήνων, για να αλλάξουν φύλο.

Εδώ τονίζουμε το Ελλήνων, γιατί δεν είδαμε κανέναν ούτε Μαύρο, ούτε Πακιστανό, ούτε Τούρκο δίπλα τους να λέει κάτι παρόμοιο, ενώ στη χώρα μας υπάρχουν πολλοί και τους δίνουμε επιδόματα με τους φόρους μας. Τους έχουμε όμως στο απυρόβλητο, όταν πρόκειται κάτι με σκοπό την υπογεννητικότητα.

Αυτή όπως είδαμε αφορά μόνο στους Ελληνες, που αν ήταν δυνατόν οι τσιπρομητσοτάκηδες, θα έκαναν σε όλους στείρωση, ΄για να μειωθεί δραματικά ο αριθμός των Ελλήνων.

Αυτή η διαφήμιση την οποία πληρώνουμε, είναι μόνο για γέλια παιδιών και γονιών.

Αντιφατική και υποβολιμαία, που την έριξαν στο τραπέζι για τον σκοπό και τα συμφέροντά τους με σκοπό την υπογεννητικότητα μόνο των Ελλήνων και οι υπόλοιποι λαοί που είναι στη χώρα μας, ν αυξάνονται. Έτσι στο μέλλον θα παραδώσουν άνετα χώρα, δεν θα υπάρχουν ΄Ελληνες για ν αντισταθούν και ν αντιδράσουν , ούτε ν αγαπούν αυτά τα χώματα.

Οι άλλοι θα αυξάνονται , γιατί το επιχείρημα των κυβερνώντων που εξυπηρετούν συμφέροντα , θα είναι , δεν έχουμε πολλούς ‘ Ελληνες. Πρέπει να φέρουμε από Αφρική . Κοροϊδεύουν τις κοινωνίες για να πάμε πολύ πίσω πολιτισμικά, οικονομικά, ιστορικά και οι άλλοι με την όσμωση των πληθυσμού , να εξελιχτούν μέσω ημών και να τους πληρώνουμε επί πλέον.

Αυτό που κάνουν ύπουλα, πρέπει οι ‘Ελληνες να το συνειδητοποιήσουμε΄. Δεν μπορείς ν αγαπάς κανέναν , αν ξέρεις ότι σε κοροϊδεύουν και σε κάνουν να μισείς τον εαυτό σου κάνοντάς σε υπηρέτη των λαθρο και των ασυνόδευτων.

Να εξετάσουμε την ανεύθυνη διαφήμιση τώρα.

Κατ αρχάς το αγόρι είναι μικρο. Ούτε το ύψος του δεν έχει πάρει ακόμα. Σύμφωνα με τον Π.Ο.Υ στ αγόρια η εφηβεία είναι από 13-28 και στα κορίτσια από 11-26, λόγω μετωπιαίου , εγκεφάλου.

Αν είσαι υπεύθυνος γονιός , πως χαίρεσαι με τη φυλομετάβαση ενός ανώριμου παιδιού που δεν έχει ολοκληρωθεί ο εγκέφαλος του, δεν έχει βγει στην κοινωνία, δεν έχει εργαστεί, δεν ξέρει αν θα το μετανιώσει και δεν θα μπορεί να αναστρέψει μια κατάσταση;

Αρκετοί το μετανιώνουν. Η ψυχολογία του ανθρώπου , ειδικά από την εφηβεία και μετά , αλλάζει ωριμάζοντας. Πώς ξέρει ότι είναι σε λάθος σώμα στην εφηβεία του, όταν το μυαλό του πρέπει να είναι σε θέματα σταδιοδρομίας του, σπουδών και όταν πάει στα 28 με πλήρη επίγνωση και ολοκλήρωση του εγκεφάλου του, χωρίς τον πάτερα του δίπλα του, να κάνει τη φυλομετάβαση και να μη σκέπτεται μόνο τα πάθη του από τόσο μικρο παιδί. Πολύ πιθανόν, τώρα, να έχει επηρεαστεί από τους <σημαντικούς άλλους> φίλους του, από γνωστούς, από μια κατάθλιψη, από μια απογοήτευση, από κάποιον που τον βίασε κλπ. Δεν έχει συνειδητοποιήσει τίποτα ακόμα.

Μετά γιατί βάζουν μόνο Ελληνα στη διαφήμιση , ώστε να ΩΘΉΣΟΥΝ να αλλάζουν φύλο πριν ολοκληρωθεί ο εγκέφαλος τους, και δεν βάζουν ασυνόδευτα στα οποία δίνουμε επιδόματα και πουλούν το σπέρμα τους, Γιατί δεν βάζουν από την γειτονική χώρα αυτούς που έχουμε στην Ελλάδα, να διαφημίζουν και να ωθούν στην αλλαγή φύλου, αλλά τους πληρώνουμε και τις 10 γέννες τους; Είδατε κάποιο κανάλι να το πει αυτό;

Γιατί απλά , πρέπει να μειωθεί ο αριθμός των Ελλήνων και ν αυξηθούν στη χώρα μας οι κάτοικοι της Αφρικής και Τουρκιάς. Αυτός είναι ο σκοπός και αυτή η διαφήμιση είναι ένα από τα μέσα που χρησιμοποιούν για τον σκοπό τους.

Αφού είναι υπέρ της διαφορετικότητας, γιατί δεν βάζουν και κτηνοβασίες, όταν  βλέπουμε οτι < αγαπούν> τόσο τα γατιά και τα σκυλιά και το πουλούν για ψήφους; Δεν πραγματοποιούνται εντελώς οι στόχοι της υπογεννητικότητας με αυτές τις ωθήσεις;

Τ ασυνόδευτα με <ελληνιδες > κάνουν παιδιά εδώ, ριζώνουν , βάζουν την κάρτα τους και παίρνουν επιδόματα. Αν έχουν και πρόβλημα (που συνήθως έχουν αυτά, τα παιδιά, είναι στο φάσμα κλπ) μπορεί να φτάσει ένα παιδί από επίδομα και τα 700ευρω. Αν έχουν κάνει 5 που υπάρχουν αρκετοί, συγκεντρώνουν μεγάλα ποσά, που ελληνική οικογένεια νορμάλ, με 2 παιδιά, δεν τα έχει δει ούτε όνειρο. Επάγγελμα κανονικό.

Πείτε στα παιδιά να γελούν και να ξεκαρδίζονται με αυτή τη διαφήμιση και παρόμοιες. Να λένε τους κακόμοιρους κυβερνώντες και τσιπροκουτσουμπομητσοτάκηδες , νομίζουν ότι μας κοροϊδεύουν !

Μη ξεχάσετε να πληρώσετε τους φόρους. Περιμένει η Αφρική να πληρωθεί και ν αυξηθεί στη χώρα μας.

Ελένη Παπουτσή

Εκπαιδευτικός -Master of education

Κλινική ψυχολόγος

loading...