ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΑΖΑ! ΣΤΟΧΕΥΘΗΚΑΝ 15 ΗΓΕΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΝΗΠΙΟ 5 ΧΡΟΝΩΝ!

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ8 BΙNTEO

Παγκόσμια υποτροπή αφότου η Κίνα χαρίστηκε σε Πελόζι-Ταιβάν.. ”Επιχείρηση Αυγή”. Ανάφλεξη και στη Γάζα! Πόλεμος μ’ επίκεντρο τη Γάζα όπου στοχεύθηκαν 15 ηγετικά στελέχη παλαιστινιακής οργάνωσης και σκοτώθηκε ο αρχηγός της Παλαιστινιακής Ισλαμικής Τζιχάντ. Χάος. 100 ρουκέτες εκτοξεύθηκαν προς Ισραήλ.

Η Κίνα με την ατολμία της καταστρέφει την ισορροπία δυνάμεων που οικοδομεί η Ρωσία μέσω συριακού ουκρανικού… Μετατρέπεται σε αστάθμητο παράγοντα στη διεθνή σκακιέρα…
Η Παλαιστινιακή Ισλαμική Τζιχάντ είναι Ιρανικών συμφερόντων που το Ιράν είναι ο πιο στρατηγικός σύμμαχος Ρωσίας σε αυτή τη νέα εποχή. Είναι ό,τι είναι το Ισραήλ για ΗΠΑ. Πρόσφατη είναι και η τριμερής Ιράν Ρωσίας Τουρκίας στην Τεχεράνη με την οποία ο Πούτιν άσκησε αυξημένη πίεση σε Τελ Αβίβ με το οποίο τα έσπασε για ουκρανικό.
loading...