ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ… ΟΙ 13 ΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΤΡΥΠΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΚΟΠΡΙΑ ΓΙΑ ΛΑΧΑΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ

ΑΘΑΜΑΝΑΣ:
Τα σώματα των γιατρών αυτών έγιναν κοπριά για τα λάχανα, όπως γλαφυρά περιγράφει ο τίτλος, αλλά θα μου επιτραπεί να προσθέσω ότι από κοπριά ήταν και ο εγκέφαλός τους όσο ήταν ζωντανοί. Οι γιατροί αυτοί υπήρξαν Επίορκοι του Όρκου του Ιπποκράτους και Κίνδυνος-Θάνατος για όλους τους απλούς ανθρώπους… Το τι θα γίνουν οι ψυχές τους επαφίεται στον Κύριο και Δημιουργό μας Ιησού Χριστό. Ευχόμαστε μεν να τους λυπηθεί, δεν λυπούμεθα όμως και ιδιαιτέρως που καθαρίζει η ήρα από το σιτάρι…

Υπάρχουν και γιατροί που έχουν λίγο μυαλό…

O γιατρός, ο Δρ. Ο Γουίλιαμ Μάκης, ο οποίος έχει κάνει κάποιες ανασκαφές έχει βρει συνολικά 13 Καναδούς γιατρούς που έχουν πεθάνει από τα πολλά οφέλη του οργανωμένου εγκλήματος. Από αυτούς, οι τρεις πέθαναν ενώ ασχολούνταν με σωματικές δραστηριότητες όπως το τρέξιμο.

Τρεις από αυτούς πέθαναν στον ύπνο τους και δύο υπέστησαν μια ξαφνική επιθετική μορφή καρκίνου. Όλοι τους είχαν κάνει την ένεση τουλάχιστον τρεις φορές λόγω των υποχρεώσεων. Οι νεκροί ήταν όλοι υγιείς και νέοι. Ο Δρ. Μάκης περιμένει να ακολουθήσουν πολλοί άλλοι θάνατοι.

Ζούμε σε μια εποχή όπου τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ δημοσιεύουν το ένα μετά το άλλο άτομα που «απλώς» πέφτουν νεκροί. Λες και είναι φυσιολογικό μια 35χρονη απλά να καταρρέει και να πεθάνει στον ύπνο της ή οταν πήγε να δει τους φίλους της..

Θα πεθάνουν ΟΛΟΙ τους σύντομα λόγω της εκπαίδευσης τους, τους βλέπεις παντου με μάσκες μέχρι τα φρύδια και τις φοράνε και στα παιδάκια τους τα ζόμπι… απο Σεπτέμβρη την 4η θα τρέξουν να την κάνουν για να καταλήξουν σαν θρεπτική κοπριά για λάχανα.

Σας τα γράφουμε εδώ και 2,5 χρόνια ότι δεν υπάρχει τίποτα σοβαρό που να σκοτώνει, εκτός απο τις ενέσεις που κανατε και θα κάνετε…

Η ηλιθιότητα δεν είναι μόνο αήττητη αλλά είναι περισσότερο δολοφονική…την ίδια ώρα οι ιατροί κοπρίζουν τα λάχανα και το παίζουν και επιστήμονες…τρομάρα τους.

KORAKAS NEWS

https://katohika.gr/diethni/analytika-oi-13-iatroi-pou-trypithikan-kai-eginan-kopria-gia-lachana-ston-kanada/

loading...