Παρέλαση γνωστών τηλεμαϊντανών για την αλλαγή καταγραφής θανάτων από ocvid-19

Εν μέσω καλοκαιρινής ραστώνης εξελίσσεται μία ακόμα πράξη του δράματος το οποίο φέρει τον τίτλο “πανδημία”. Τις τελευταίες μέρες παρατηρούμε μία εκ νέου παρέλαση των γνωστών τηλε-μαϊντανών επιστημόνων οι οποίοι τοποθετούνται με ποικίλους ενδιαφέροντες τρόπους επί του θέματος της απόφασης για αλλαγή του τρόπου καταγραφής των θανάτων από, με, προ, μετά κορωνοϊού.

Μεταξύ άλλων η κυρία Παγώνη, πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, δήλωσε προσφάτως ότι στην Ελλάδα υπάρχει “σύγχυση” με τον τρόπο καταγραφής των θανάτων και ότι η ίδια δεν συμφώνησε ποτέ να βαφτίζονται ως θάνατοι από COVID, οι θάνατοι ασθενών με βαριά χρόνια νοσήματα από τα οποία στην ουσία κατέληγαν.

Παρακάμπτοντας το ερώτημα αν έκανε τα τελευταία δύο χρόνια η κυρία Παγώνη ενέργειες – και ποιές- για τον τερματισμό αυτής της εγκληματικής παραποίησης των στοιχείων που οδήγησαν σε υπερκαταγραφή των θανάτων από κορωνοϊό με όλα τα συνεπακόλουθα για την καταπάτηση των ελευθεριών των πολιτών, οφείλουμε να σταθούμε στο σημείο της υποτιθέμενης “σύγχυσης”.

Δε γνωρίζει η κυρία Παγώνη ότι η Ελλάδα ως μόνη χώρα στην Ευρώπη που εφαρμόζει αυτό το σύστημα καταγραφών, όπως η ίδια δηλώνει, ακολουθεί αυστηρά τις παρωχημένες οδηγίες του ΠΟΥ, ενός οργανισμού βουτηγμένου στη διαφθορά και τη διαπλοκή με συμφέροντα κολοσσιαίων φαρμακευτικών και άλλων εταιρειών, ο οποίος ΠΟΥ διακαώς επιδιώκει να κυριαρχήσει πάνω από τα συντάγματα των χωρών με την επιβολή κατευθυντήριων πανδημικών οδηγιών;

Δεν πρόκειται για “σύγχυση” αλλά για τυφλή υποταγή μιας χώρας που έχει απολέσει προ καιρού κάθε υπόλειμμα εθνικής κυριαρχίας και ακολουθεί ως παραδειγματικό πειραματόζωο για άλλη μια φορά ατζέντες διεθνών “επιτηρητών” νέου είδους.

Οφείλουμε σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε στους συμπολίτες μας ότι τίποτα από όσα έγιναν τα τελευταία δύο και πλέον χρόνια δεν θα ήταν εφικτά χωρίς την αποφασιστική συνδρομή “συναδέλφων” μας οι οποίοι σε ένα ξέφρενο παραλήρημα παραποίησης της ιατρικής έδωσαν το άλλοθι για τις πολιτικές επιλογές που βούτηξαν τη χώρα στο χάος και την εξαθλίωση, αφήνοντας ανεξίτηλα σημάδια στην μαζική ψυχολογία του λαού και καταστρέφοντας το αίσθημα της αυτοεκτίμησης στους ανθρώπους.

Στα πλαίσια αυτής της υπενθύμισης δε μπορούμε να μην αναφερθούμε και στον κύριο Τσιόδρα, κεντρικό πρόσωπο στην επιτροπή των εμπειρογνωμόνων που έκοβαν κι έραβαν επί μήνες δεδομένα και επιστημονικούς ορισμούς, πέφτοντας σε αλλεπάλληλες και τόσο κραυγαλέες αντιφάσεις, που αν ήμασταν υπερβολικά φιλύποπτοι, θα λέγαμε πως το έκαναν σκόπιμα για να αποτρελάνουν παντελώς τον κόσμο αλλά και για να δοκιμάσουν τα όρια της ανοχής του στη διενεργούμενη προσβολή της νοημοσύνης του.

Ενδεικτικά παραθέτουμε την πολύ γνωστή δήλωση του κ. Τσιόδρα στο θέμα των καταγραφών των θανάτων:

“Το να έχεις covid δεν σημαίνει ότι πεθαίνεις από covid. Εμείς το καταγράφαμε σαν να πεθαίνεις από covid”.

Μια πράξη για την οποία ο κύριος Τσιόδρας έδειχνε σχεδόν υπερήφανος.

Η αλήθεια είναι ότι τον έχουμε χάσει αρκετό καιρό τώρα από τις τηλεοπτικές οθόνες και έχει παρέλθει μεγάλο διάστημα από την εποχή που εμφανιζόταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα στα κανάλια αφηγούμενος ιστορίες από την κρύπτη.

Πήρε βέβαια το αυτί μας κάποιες φήμες ότι εμφανίστηκε έξω από το υπουργείο υγείας προσεγγίζοντας υγειονομικούς σε αναστολή και συνομιλώντας μαζί τους.

Κύριε Τσιόδρα:

Τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας δεν παραγράφονται με την προσέγγιση των υγειονομικών για τις αναστολές των οποίων καθώς και για τους χιλιάδες θανάτους των τελευταίων ετών είστε ΚΥΡΙΟΣ αυτουργός, εσείς και οι λοιποί “επιστήμονες” του είδους σας. Ούτε βέβαια με τις δηλώσεις σας περί δήθεν συμπαράστασης στους υγειονομικούς σε αναστολή σβήνεται το παρελθόν.

Ένας από τους λόγους που βρισκόμαστε σε αναστολή είναι ακριβώς γιατί δεν παραδεχτήκαμε εξ αρχής τις επιστημονικές αυθεντίες του είδους σας.

Εσείς και οι όμοιοί σας “συνάδελφοι” που έχετε μετατρέψει την ιατρική σε μπακάλικο και πουλάτε με τη δόση και με το μήνα την ανοσία, πρέπει να κατανοήσετε ότι οι υγειονομικοί ΔΕΝ παραδίδουν τις συμβάσεις εργασίας τους με αντάλλαγμα ένα παλιόχαρτο πιστοποίησης υγειονομικής καταλληλότητας.

Κατά τα άλλα συνεχίστε να καταγράφετε εσείς τους θανάτους με όποιον τρόπο βολεύει κάθε φορά καλύτερα το σύστημα προκειμένου να διαφημίζει ως επιτυχημένη την εμβολιαστική εκστρατεία, εμείς θα συνεχίσουμε να καταγράφουμε τις δηλώσεις σας και να παρακολουθούμε τις εισηγήσεις σας καθώς και τις μελέτες σας.

Πού ξέρετε; Ίσως στο μέλλον μας χρησιμέψουν κι εμάς σε κάτι…

Μετά τιμής

Υγειονομικοί κατά της Υποχρεωτικότητας

Δίκτυο 30 Νοσοκομείων/ Δομών Υγείας Αττικής και ΕΚΑΒ Αθηνών

loading...