ΡΕ ,ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΠΙ ΤΟΥΣ;

ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗ…Γράφει ο Σίμπλ Σάιμον 

Διαβάζω  Καρφιά «του Ιωάννη Μάζη»
«Ο κύριος Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην τελευταία του συνέντευξη, τι μας είπε; Το NATO, λέει, δεν έχει γίνει για να επιλύει τις

διαφορές μεταξύ των μελών του. Εσείς τι λέτε γι αυτό; Είναι θέση Έλληνα Πρωθυπουργού αυτή;»

Γιατί θα συμπληρώσω, είναι θέση και άποψη ανθρώπου της αγοράς, δασκάλου, καθηγητή, διοικητή, διευθυντή, τίμ μάνατζερ, προϊσταμένου σε σούπερ μάρκετ, καπετάνιου σε καράβι, ακόμη και  σε καΐκι αλιευτικό ψαράδικο, μηχανολόγου μηχανικού ή εργοδηγού  συνεργείου κλπ κλπ.

Όλοι αυτοί φροντίζουν να υπάρχει η στοιχειώδης συνεργασία και σύμπνοια μεταξύ των μελών της ομάδας των υφισταμένων τους, για να υπάρχει και το ανάλογο αποτέλεσμα κέρδους και επίτευξης των σκοπών της ομάδας.  

Ακόμη και η Τσατσά σε μπορντέλο ή αλλιώς μαντάμ σε οίκο ανοχής ευπρεπέστερα, που έχει υπό την εποπτεία της τα κορίτσια που βγάζουν όλη την δουλειά, φροντίζει να υπάρχει κάτι ανάλογο μεταξύ τους και να μην μαλλιοτραβιούνται και χαλάνε και το όνομα της επιχείρησης . 

Κρατούν κάποια  προσχήματα, αρκεί να πέφτει το παραδάκι και να κονομάνε, σε αντίθεση με το ΝΑΤΟ. 

Απλά και λογικά πράγματα γνώσεων και αρχών ,των καθημερινών ανθρώπων της ζωής σε όλες της  τις δραστηριότητες.

Ωστόσο εδώ με βρίσκω  με το μέρος  του αξιότιμου Κούλη ,που όπως  τον κόβω έχει δίκιο γιατί δεν έχει ιδέα από ανάλογες θέσεις, αρχές και γνώσεις, αφού ποτέ στη ζωή του δεν ανάλαβε κάποια αντίστοιχη επαγγελματική ή βιοποριστική θέση.

Σπουδές πτυχία διπλώματα γλώσσες, αλλά πάντα κάτω από την ομπρέλα του ονόματος της δυναστείας των Δρακουμέλ.


 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ
loading...