X-Files 2016: «Προφητείες» που επαληθεύτηκαν...


 Σχόλιο Ρόη: Για  όσους δεν έχουν πεισθεί πώς όσα ζήσαμε τα τελευταία 2,5 χρόνια, με την δήθεν πανδημία, και όλα όσα έπονται για τη επίτευξη της ατζέντας 30, ήταν και είναι πολύ καλά προσχεδιασμένα, εδώ και χρόνια, ας κάνουν τον κόπο να διαβάσουν προσεκτικά τους παρακάτω απομαγνητοφωνημένους  διαλόγους ή να παρακολουθήσουν το βίντεο που ακολουθεί, μήπως ξεκολλήσουν από το MATRIX τους και πεισθούν πως κάθε άλλο παρά συνωμοσιολογίες είναι.

 

Στο παρακάτω απόσπασμα από την σειρά X-files μπορείτε να διαπιστώσετε πώς κάποιοι, ήδη από το 2016 μας προϊδέαζαν γιὰ όλα αυτά, ὅσα ἐπρόκειτο να ζήσουμε με τα διαβόλια νέας τεχνολογίας και όχι μόνο... ποιοι είναι οι στόχοι και οι μεθοδεύσεις της Μεγάλης Επανεκκίνησης κλπ. 

 

____________________________________

 

X-files 

Season 10 

Episode 6

"My struggle" part 2

Does it ring any bell???

 


Παρακολουθήστε τους διαλόγους:

- (Scully) O Ted O’Malley κάνει κάποιους ισχυρισμούς.


- (Skinner) Ισχυρισμούς πάνω σε τι;


- (Scully) Σε σένα και σε όλους όσους γνωρίζεις, υπάρχει  ένα κομμάτι dna στο  γονιδίωμά τους, χωρίς να το γνωρίζετε.


- (Einstein) Ποιος το έβαλε εκεί;


- (Scully) Αυτό είναι το ερώτημα…


- (Einstein) Πρόκειται για έναν παλαβό του διαδικτύου! Μη μου πεις ότι τον πιστεύεις!


- (Skinner) Για μισό λεπτό πράκτορα Einstein! Σε επιστήμονα μιλάς!


- (Einstein) Συγγνώμη κε διευθυντά μπορεί να ακούγομαι αναίσθητη, αλλά πρόκειται για επιστημονική φαντασία.


- (Scully) Αυτό που λέω, πράκτορα Einstein, είναι ότι τα γεγονότα, όπως τα αντιλαμβάνομαι, δεν μπορούμε απλά να τα απορρίψουμε.


- (Einstein) Κανείς δεν έχει το δικαίωμα ή την ικανότητά να παρέμβει στο dna σου.


- (Scully) Εκτός κι αν του δώσαμε εμείς αυτή την ικανότητα


- (Einstein) Ισχυρίζεσαι πως παρεμβαίνουν στο dna μας ώστε να μπορούν να εκμηδενίσουν το ανοσοποιητικό μας προσθέτοντας κάτι στο dna μας;


- (Scully) Ναι, αλλά δεν ξέρω πώς ακριβώς.


- (Einstein) Και πώς το πυροδοτούν;


- (Scully) Ούτε αυτό το γνωρίζω.


- (Einstein) Στη Χαβάη συμβαίνει τώρα. Τι  θα μπορούσαμε να κάνουμε;


- Είχες δίκιο. Πρέπει να δράσουμε γρήγορα.


- (Einstein) Είχες δίκιο...


- (Scully) Έκανα όμως λάθος στο επιστημονικό σκέλος. Έκανα λάθος σχετικά με τι το προκαλεί… εντελώς λάθος…


- (Einstein) Πρόκειται ξεκάθαρα για εκτεταμένη κατάρρευση του ανοσοποιητικού μας…


- (Scully) … μέσω παρέμβασης στα γονίδιά μας. Ένας ιός μέσα σε έναν άλλο ιό που τον έβαλαν εκεί μέσω του εμβολίου της ευλογιάς, είναι αυτό που αυτοί οι τύποι το έχουν ονομάσει ιό Spartan (Σπαρτιάτης).


- (Einstein) Πρέπει να το λύσουμε. Τι δεν κολλάει επιστημονικά;


- (Scully) Οκ… Ο Spartan αφαιρεί το γονίδιο ADA  από το dna. Μόλις αφαιρεθεί αυτό το γονίδιο, το ανοσοποιητικό σου απλά παύει να υπάρχει.


- (Einstein) Ναι, αλλά δεν έχω αρρωστήσει.


- (Scully) Είναι θέμα χρόνου.


- (Einstein) Οκ, οπότε πώς λειτουργεί; Πώς αφαιρεί ο ιός το γονίδιο ADA;


- (Scully) Η διαδικασία ονομάζεται CRISPR-.


- (Einstein)...Cas9. Το RNA (mrna)   και μια πρωτείνη (ακίδα) σβήνουν συγκεκριμένα γονίδια.


- (Scully) Ακριβώς. Αλλά στην περίπτωση αυτή χρησιμοποιείται ως όπλο.


- (Reyes) ...Το Υπέρτατο Όπλο.. Η ικανότητα να εξαλείψεις τον πληθυσμό του πλανήτη. Να σκοτώσεις τους πάντες εκτός από τους εκλεκτούς.


-  (Scully) Παρεμβαίνοντας στο dna μας.


- (Sveta) Μέσω της γονιδιακής τροποποήσης… Γιατί να κάνουν κάτι τέτοιο και γιατί να μας πουν ψέματα; Η ίδια μας η κυβέρνηση;


-  (Mulder) Η κυβέρνησή σας, αυτή την τακτική έχει… να λέει ψέματα. Με τα πειράματα στο Tuskegee σε νέγρους τη δεκαετία του ’30, την υπόθεση της Henrietta Lacks…


- (Sveta) Τι προσπαθούν να κάνουν;


- (Mulder) Αυτό είναι το κομμάτι που λείπει…


- (O' Malley) …αλλά δεν είναι δύσκολο να φανταστούμε μια κυβέρνηση που κρύβει και συγκεντρώνει την τεχνολογία εδώ και 70 χρόνια εις βάρος της ανθρώπινης ζωής και του μέλλοντος του πλανήτη, ορμώμενη όχι μόνο από εταιρική απληστία, αλλά έχοντας έναν σκοτεινότερο στόχο: -να καταλάβουν την Αμερική… 


Και ύστερα όλον τον κόσμο… χρησιμοποιώντας κάθε απαραίτητο μέσο άσχετα με το πόσο βίαιο ή σκληρό είναι, ή αποτελεσματικό… μέσω σκληρής ξηρασίας η οποία θα προκύψει εξαιτίας καιρικών πολέμων (τροποποίηση  καιρού) που διεξάγονται μυστικά, με τη χρήση επιβλαβών αεροψεκασμών  και ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων σε μεγάλα υψόμετρα δημιουργώντας μια κατάσταση ατελείωτου πολέμου ώστε να δημιουργούν σενάρια ενός προβλήματος, στο οποίο αντιδρούν και βρίσκουν τη λύση του ώστε να αποσπάσουν την προσοχή από την οργή και να σκλαβώσουν τους Αμερικανούς πολίτες μέσα στα σπίτια τους, χρησιμοποιώντας εργαλεία σαν τον Πατριωτικό Νόμο και την εξουσιοδότηση για Εθνική Άμυνα τα οποία καταργούν το Σύνταγμα εις το όνομα της εθνικής ασφάλειας. 


Με την στρατικοποίηση της αστυνομίας στις πόλεις σε όλη την Αμερική, την κατασκευή στρατοπέδων συγκέντρωσης από την Ομοσπονδιακή Διαχείριση Έκτακτης Ανάγκης χωρίς να δηλώσουν συγκεκριμένο σκοπό, με τον έλεγχο των τροφίμων και των καλλιεργειών από τις πολυεθνικές, τις φαρμακευτικές και τον τομέα Υγείας ακόμη και από τον στρατό… εκτελώντας μυστικές ατζέντες που σκοπό έχουν να παχύνουν , να αποβλακώσουν, να αρρωστήσουν και στο τέλος να αποκτήσουν τον έλεγχο ενός πληθυσμού που ήδη τον έχουν βυθίσει στον καταναλωτισμό. 


(Πρόεδρος   Μπους:«Και σας προτρέπω όλους να ψωνίζετε περισσότερο»). 


Μια κυβέρνηση που χειρίζεται το τηλέφωνό σου, συλλέγει τα δεδομένα σου και παρακολουθεί τις κινήσεις σου, έχοντας ατιμωρησία, μια κυβέρνηση έτοιμη να χρησιμοποιήσει αυτά τα στοιχεία εναντίον σου όταν εξαπολύσει το χτύπημα .


Και η τελική πολιορκία ξεκινάει.

- (Scully) Η κατάληψη της Αμερικής.


- (O' Malley) Από μια άψογα οργανωμένη και καλά εξοπλισμένη πολυεθνική Ελίτ η οποία θα σκοτώσει εν ψυχρώ και θα υποτάξει.


- (Scully) Πράγμα που ήδη συμβαίνει τη στιγμή που καθόμαστε εδώ


- (O' Malley) Συμβαίνει παντού γύρω μας


- (Mulder) Και απλά περιμένουμε το αναπόφευκτο…


- (O' Malley) Πιθανότατα  θα ξεκινήσει κάποια Παρασκευή με τις τράπεζες να ανακοινώνουν κάποια άσκηση ασφάλειας, για την οποία θα πρέπει να κλείσουν τους υπολογιστές για όλο το σαββατοκύριακο.


- (Mulder) Το ψηφιακό χρήμα θα εξαφανιστεί.


- (Sveta) Μπορούν να σου κλέψουν τα χρήματα πολύ εύκολα…


- (Mulder)…ύστερα από το οποίο θα ακολουθήσει μια στρατηγική πυροδότηση βομβών ηλεκτρομαγνητικού παλμού ώστε να αχρηστευθούν βασικά δίκτυα


- (O' Malley)… και το οποίο θα το κάνουν να φαίνεται σαν επίθεση στην Αμερική από τρομοκράτες ή από την Ρωσία…


- (Scully) Και ύστερα θα εισβάλουν στην Αμερική.


Απομαγνητοφώνηση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ «Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια :