Η «ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ» ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΛΑΒΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ COVID ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΝ «ΕΡΠΗΤΑ ΖΩΣΤΗΡΑ» ΤΗΝ ΑΥΤΟΑΝΟΣΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΜΕ ΦΟΥΣΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΛΥΝΣΗ ΑΠΟ ΕΡΠΗΤΑ.

ΕΦΕΥΡΙΣΚΟΥΝ ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ;



Μετάφραση: Απολλόδωρος

Δεν βρίσκετε περίεργο το πώς μέσα σε 50 χρόνια, η ευλογιά των πιθήκων δεν έχει ποτέ πραγματικά ξεφύγει εκτός από μερικές χώρες της Αφρικής,

αλλά στη συνέχεια, μέσα σε δύο χρόνια από την υποτιθέμενη εμφάνιση του Covid-19, η ευλογιά των πιθήκων βρίσκεται ξαφνικά σε κάθε δυτικό έθνος και υπερθεματίζεται από τις αρχές δημόσιας υγείας, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας;

Αν όχι, δεν θα θέλετε να διαβάσετε αυτό το κείμενο γιατί μπορεί να χάσετε το τελευταίο επεισόδιο του BBC News στις 6 το απόγευμα. 

Αλλά αν το κάνετε, μπορεί να εκπλαγείτε ή να μην εκπλαγείτε όταν διαπιστώσετε ότι τα στοιχεία δείχνουν ότι η υποτιθέμενη επιδημία μαϊμούδες μπορεί στην πραγματικότητα να είναι αποτέλεσμα του προγράμματος εμβολιασμού Covid-19.

Πώς;

Λοιπόν, έχει να κάνει με τον έρπητα, τον έρπητα ζωστήρα, την αυτοάνοση ασθένεια με φουσκάλες και το γεγονός ότι ο εμβολιασμός με το Covid-19 βλάπτει σε μεγάλο βαθμό το φυσικό ανοσοποιητικό σύστημα.

Ακολουθεί ένας χάρτης που δείχνει τις χώρες όπου έχουν αναφερθεί στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) “επιβεβαιωμένα” κρούσματα ευλογιάς των πιθήκων από τα μέσα Μαΐου 2022 –

Αστειεύομαι μόνο. Το παραπάνω είναι στην πραγματικότητα ένας χάρτης που δείχνει τις κύριες διανομές του εμβολίου της Pfizer.

Εδώ είναι ο πραγματικός χάρτης που δείχνει τις χώρες όπου έχουν αναφερθεί στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) “επιβεβαιωμένα” κρούσματα πιθηκοαντίληψης από τα μέσα Μαΐου 2022 –

Εδώ είναι και οι δύο χάρτες μαζί, ώστε να μπορείτε να παίξετε ένα παιχνίδι εντοπισμού της διαφοράς με αυτούς –

Εκτός από μερικές χώρες, δεν υπάρχει στην πραγματικότητα καμία διαφορά, και κάθε χώρα που έχει αναφέρει φερόμενα κρούσματα “ευλογιάς των πιθήκων” από τον Μάιο του 2022, όπου δεν ήταν ήδη ενδημική, είναι μια χώρα που διέθεσε επίσης την ένεση Covid-19 της Pfizer.

Τώρα, αυτό θα μπορούσε φυσικά να είναι απλώς άλλη μια σύμπτωση σε μια μακρά σειρά “συμπτώσεων” που έχουν συμβεί από τις αρχές του 2020. Δυστυχώς, όμως, τα στοιχεία δείχνουν το αντίθετο.

Η ανθρώπινη “ευλογιά των πιθήκων” εντοπίστηκε για πρώτη φορά στον άνθρωπο το 1970 στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό σε ένα 9χρονο αγόρι. Έκτοτε, έχουν αναφερθεί ανθρώπινα κρούσματα ευλογιάς των πιθήκων σε 11 αφρικανικές χώρες. Μόλις το 2003 καταγράφηκε το πρώτο κρούσμα μαϊμούπλης εκτός της Αφρικής, και αυτό ήταν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σύμφωνα με επιστημονική μελέτη που δημοσιεύθηκε το 1988, μεταξύ 1981-1986, 977 άτομα με δερματικό εξάνθημα που δεν είχε διαγνωστεί κλινικά ως ανθρώπινη ευλογιά των πιθήκων εξετάστηκαν εργαστηριακά στο Ζαΐρ (σήμερα γνωστή ως Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...