Φύγε , μας έκανες εχθρό μιας πυρηνικής υπερδύναμης και του μισού πλανήτη που είναι μαζί της για να κερδίσεις συμπάθειες και λόγια.

 Δεν έχεις όραμα, δεν μπορείς να έχεις  .Το Ελληνικό πνεύμα ,  ο Ελληνισμός που έρχεται από τα βάθη των αιώνων , δεν είναι ένα απλό  σύστημα σκέψης που ενισχύει τη λογική και δείχνει στην κοινωνία πως θα φτάσει σε ανώτερα υπαρξιακά επίπεδα , δεν είναι Ιδέα ή κάποιο πολικό σύστημα , είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο , είναι ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ.

Ως τέτοια , η αποστολή της όταν απειλείται παγκόσμια σύρραξη είναι , η εξισορρόπηση των αντίθετων δυνάμεων ώστε να στηριχτεί η παγκόσμια  Ειρήνη και η ενίσχυση των προοπτικών εξομάλυνσης  μια τέτοιας κατάστασης , αντί αυτού , συντάχθηκες ώστε να επιτευχθεί και να διαιωνίζεται η αντιπαλότητα που συντηρεί τον κίνδυνο ενός παγκόσμιου Πολέμου δείχνοντας αδυναμία να δεις την μεγάλη εικόνα και να λειτουργήσεις ως γέφυρα που θα συνέδεε το ένστικτο επιβίωσης της ανθρωπότητας  με ένα Ειρηνικό μέλλον.

Τούτη η στάση , δείχνει αλαζονεία και υποτακτικότητα , χαρακτηριστικά που δεν ταιριάζουν στον ηγέτη που θέλουμε στο σήμερα .

Τούτη η στάση μετέτρεψε την χώρα από πυλώνα σταθερότητας  σε «απώλεια στήριξης»

Δεν μας εκπροσωπείς  πλέον !!

Στρατηγός ε.α , μέλος της

ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ( Hellas)

loading...