Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΣ CHRISTIAN PERRONNE:«Η ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ ΕΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ 2-3% ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΕΥΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ 30%! ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΥΠΗΡΞΕ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ»!

ΠΑΛΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΓΙΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΝΤΡΩΝΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ!

Ο καθηγητής Ιατρικής, Λοιμωξιολόγος Christian Perronne: η ευλογιά των πιθήκων έχει χαμηλή θνησιμότητα 2-3% έναντι της ανθρώπινης

ευλογιάς που υπερβαίνει 30%!

 Εκτός κι αν υπήρξε γενετική τροποποίηση του ιού! Λίγο μεταδόσιμη απ’ άτομο σ’ άτομο, μικρή πιθανότητα ταχείας, ευρείας εξάπλωσης! Θέλουν να θέσουν τον πλανήτη σε καραντίνα; Οι ”Συμπτώσεις”…

Εδώ είναι η επεξεργαμένη αντίδραση του Γάλλου καθηγητή Ιατρικής Christian Perronne. Λοιμωξιολόγου και τ. Αντιπροέδρου στον Π.Ο.Υ της ομάδας Ευρωπαίων ειδημόνων επί εμβολιασμού (ETAGE) στις (20/5/22) στην ανακοίνωση της ευλογιάς των πιθήκων.

To Monkeypox ή ευλογιά των πιθήκων έχει μια χαμηλή θνησιμότητα 2-3%. Αυτή δεν έχει καμία σχέση με τη θνησιμότητα της ανθρώπινης ευλογιάς που υπερβαίνει το 30%.

Εκτός, βέβαια αν εισήχθησαν γονίδια για ν΄αποκομιστεί κέρδος λειτουργίας κάτι που στην Ιολογία σημαίνει γενετική τροποποίηση του ιού για να τον κάνουν πιο μεταδοτικό ή πιο ιογενή. Στην περίπτωση που μας απασχολεί εδώ το 3% θνησιμότητας για Monkeypox είναι 100 φορές περισσότερο από τον Covid.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ
ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...