«ΒΟΜΒΑ» από επιστήμονες κατά της κυβέρνησης που ΑΠΕΙΛΕΙ και ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ! Να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΩΡΑ, vid

 

Απτόητοι διαλύουν τα πάντα και δεν ακούν κανέναν!!!

Την ώρα που το ελληνικό κράτος σκέφτεται να απολύσει ΟΡΙΣΤΙΚΑ τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς, ΑΣΧΕΤΩΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, o Κωνσταντίνος Γουργουλιάνης, Καθηγητής Πνευμονολογίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, π. Πρύτανης & π. Πρόεδρος Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρίας, καλούν να σταματήσουν τα rapid test και να ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ!

Συγκεκριμένα, ξεκαθαρίζει την θέση του σε ερώτηση αναφορικά με την επιστροφή των ανεμβολίαστων υγειονομικών λέγοντας στο e-farmako: «Νομίζω πως αυτοί οι άνθρωποι λόγω της… ξεροκεφαλιάς τους, των επιρροών τους, δεν ξέρω για ποιον ακριβώς λόγο, τιμωρήθηκαν μέχρι τώρα αρκετά. Έχω την αίσθηση πως δεν πρέπει να εξαντλήσουμε άλλο την τιμωρητική μας διάθεση και πρέπει να επιστρέψουν. Είναι χρήσιμοι στα νοσοκομεία. Δείτε τα ποσοστά των εμβολιασμών γενικά στους υγειονομικούς που αγγίζουν το 97-98%, άρα μιλάμε για ένα μικρό κομμάτι. Νομίζω ήρθε η ώρα να επιστρέψουν».

ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ

Ο κ. Γουργουλιάνης επισημαίνει επίσης πως αφού βαδίζουμε προς την… κανονικότητα «η ανακοίνωση των μολύνσεων δεν έχει καμία σημασία και πρέπει να σταματήσει.

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και η απάντησή του για τα self test στα παιδιά. Όπως λέει «τα self test στα σχολεία έχουν μια σημασία για να προστατέψουν τον παππού και τη γιαγιά. Κάποιοι πρέπει να κάνουν test για να προστατέψουν τους ευάλωτους στο περιβάλλον τους. Αρκετά παιδιά έχουν κολλήσει. Νομίζω ίσως και όλα να έχουν κολλήσει.

Επομένως τι νόημα έχει να κάνει κάποιος self test στα παιδιά όταν οι εισαγωγές στα νοσοκομεία αφορά τους μεγάλους και με τις συννοσηρότητες; Νομίζω πρέπει να καταργηθούν όλα αυτά. Τα self test έπαιξαν καθοριστικό ρόλο και αντιμετώπισαν την πανδημία, αλλά σε αυτή τη φάση με μια ήπια μετάλλαξη, νομίζω πως είναι άστοχο και πρέπει να σταματήσει».

ΚΑΡΔΙΑΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΘΡΟΜΒΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Η κυβέρνηση θέλει να τιμωρήσει τους ανεμβολιάστους υγειονομικούς και να ους εμβολιάσει υποχρεωτικά, όπως και τους άνω των 60, για τους οποίους δεν ε΄χει διακόψει ακόμα το πρόστιμο.

Ωστόσο, ο Dr. Roger Hodkinson μιλά για τις καρδιακές βλάβες και τις θρομβώσεις απ’ τις ενέσεις mRNA.

Δείτε το βίντεο:

loading...