Σχεδιάζουν ΧΑΟΣ στην ΟΥΚΡΑΝΙΑ – Τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες! Πούτιν: «Ωθούν την Ρωσία σε ΠΟΛΕΜΟ», vid

 Οι κάτοικοι καταγγέλλουν την έλευση δημοσιογράφων που στήνουν στούντιο, κάτι που είχε συμβεί και στην Συρία… Επιπλέον 3.000 στρατιώτες στην Ανατολική Ευρώπη στέλνουν οι ΗΠΑ!

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Ανατολική Ουκρανία, εκεί όπου υπάρχουν δηλαδή οι ρωσικοί και οι ρωσόφωνοι πληθυσμοί, διεθνή μέσα ενημέρωσης έχουν αρχίσει και στήνουν ολόκληρα στούντιο αναμετάδοσης γεγονότων.

Οι κάτοικοι φοβούνται προβοκάτσια με ΕΠΙΘΕΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ και έναρξη επιχειρήσεων εις βάρος τους, ειδικά μετά από λεγόμενα της εκπροσώπου του Αμερικανού προέδρου Μπάιντεν, Τζεν Ψάκι, η οποία αποκάλεσε τον Πούτιν έναν ηγέτη που έχει χρησιμοποιήσει χημικά όπλα και «έχει εισβάλλει σε πολλές χώρες τα προηγούμενα χρόνια».

Από την Μόσχα σχολιάζουν πως «όλοι ξέρουμε τι σημαίνει, όταν χρησιμοποιούνται τέτοια λόγια και παράλληλα μαζεύονται διεθνή μέσα ενημέρωσης σε τέτοια σημεία», παραπέμποντας στην Συρία.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ 3000 ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

Το Βαθύ Κράτος των διεθνιστών στις ΗΠΑ έδωσε εντολή στον Αμερικανό πρόεδρο Μπάιντεν να αναπτύξει περισσότερους από 3.000 Αμερικανούς στρατιώτες για να ενισχύσουν την άμυνα των Ευρωπαίων συμμάχων τους στην πρώτη μεγάλη κίνηση των αμερικανικών δυνάμεων στη στρατιωτική αντιπαράθεση της Ρωσίας με την Ουκρανία, δήλωσαν Αμερικανοί αξιωματούχοι, σύμφωνα με τη Wall Street Journal.

Ο Μπάιντεν στέλνει περίπου 2.000 στρατιώτες από το Fort Bragg, στην Πολωνία και την Γερμανία αυτή την εβδομάδα και επίσης επανατοποθετεί περίπου 1.000 στρατιώτες που αποτελούν μέρος μιας μοίρας πεζικού Stryker με έδρα την Γερμανία στην Ρουμανία, στην ανατολική πτέρυγα του NATO, εγγύτερα στην Ρωσία, είπαν οι αξιωματούχοι.

Επιπλέον, το Πεντάγωνο αναμένει να κάνει και άλλες κινήσεις δυνάμεων εντός της Ευρώπης και έχει διατάξει αρκετές χιλιάδες ακόμη στρατιώτες να βρίσκονται σε ετοιμότητα για να αναπτυχθούν, πέρα ​​από τους 8.500 στρατιώτες στους οποίους δόθηκαν παρόμοιες εντολές την περασμένη εβδομάδα, δήλωσαν οι αξιωματούχοι.

ΠΟΥΤΙΝ: ΟΙ ΗΠΑ ΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ

Την ίδια, ώρα, πυρά προς τις ΗΠΑ εξαπέλυσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, λέγοντας πως η Αμερική προσπαθεί να ωθήσει την Ρωσία να μπει σε πόλεμο με την Ουκρανία.

Ο Πούτιν τόνισε επίσης ότι οι ΗΠΑ δεν λαμβάνουν καθόλου υπόψη τους τις ανησυχίες της Ρωσίας σχετικά με την επέκταση του ΝΑΤΟ, στην οποία θέλει να προσχωρήσει η Ουκρανία.

Από την πλευρά του, ο μόνιμος εκπρόσωπος της Ρωσίας στον ΟΗΕ Bασίλι Νεμπέζνια ανέφερε πως η συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για την Ουκρανία που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία των Ηνωμένων Πολιτειών ήταν μια πρόκληση, που ισοδυναμεί με έκκληση σε πόλεμο.

Ο Ρώσος πρέσβης σημείωσε επίσης ότι η Ουκρανία έχει μετατραπεί σε έναν γεωπολιτικό χάρτη για τις Ηνωμένες Πολιτείες και στις σχέσεις της με την Ρωσία, με αποτέλεσμα να υπάρχει η αίσθηση ότι η Ουάσιγκτον δεν ενδιαφέρεται για την επίλυση της κρίσης.

Η αλήθεια είναι πως οι διεθνιστές πιέζουν την Ρωσία για να προσχωρήσει στο στρατόπεδο της Μεγάλης Επανεκκίνησης. Όπως προκύπτει μέσα από την Ουκρανία οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες…

loading...