Daily Mail> Eπιστήμονες ανακαλύπτουν ότι ο ιός COVID περιέχει μικροσκοπικό κομμάτι DNA που ταιριάζει με την ακολουθία που είχε πατενταριστεί από τη Moderna 3 χρόνια πριν από την έναρξη της πανδημίας

Οι ερευνητές λένε ότι υπάρχουν μία στα 3 τρισεκατομμύρια πιθανότητες ο Covid να ανέπτυξε τον κώδικα φυσικά!

To ρεπορτάζ που ακολουθεί υπογράφει ο Connor Boyd και δημοσιεύεται στη Daily Mail>

Έχουμε περισσότερα στοιχεία ότι ο Covid παρασκευάστηκε σε εργαστήριο;

Τώρα οι επιστήμονες ανακαλύπτουν ότι ο ιός περιέχει μικροσκοπικό κομμάτι DNA που ταιριάζει με την ακολουθία που είχε πατενταριστεί από τη Moderna ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ πριν από την έναρξη της πανδημίας.

Γενετική αντιστοίχιση ανακαλύφθηκε στη μοναδική θέση διάσπασης φουρίνης του Covid, στην πρωτεΐνη ακίδας

Πρόκειται για αντιστοιχισμένη γενετική αλληλουχία με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τη Moderna για σκοπούς έρευνας για τον καρκίνο.
Οι ερευνητές λένε ότι υπάρχουν μία στα 3 τρισεκατομμύρια πιθανότητες ο Covid να ανέπτυξε τον κώδικα φυσικά!

Νέες υποψίες ότι ο Covid μπορεί να είχε παρασκευαστεί σε εργαστήριο προέκυψαν αφού οι επιστήμονες ανακάλυψαν γενετικό υλικό που ανήκει στη Moderna στην πρωτεΐνη ακίδας του ιού.

Εντόπισαν ένα μικροσκοπικό απόσπασμα κώδικα που είναι πανομοιότυπο με μέρος ενός γονιδίου που κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τον κατασκευαστή του εμβολίου (Moderna) τρία χρόνια πριν από την πανδημία.

Ανακαλύφθηκε στη μοναδική τοποθεσία διάσπασης φουρίνης του SARS-CoV-2, το τμήμα που τον κάνει τόσο καλό στη μόλυνση ανθρώπων και τον διαχωρίζει από άλλους κοροναϊούς.

Η δομή ήταν ένα από τα κεντρικά σημεία συζήτησης σχετικά με την προέλευση του ιού, με ορισμένους επιστήμονες να υποστηρίζουν ότι δεν θα μπορούσε να αποκτηθεί φυσικά.

Η διεθνής ομάδα ερευνητών προτείνει ότι ο ιός μπορεί να έχει μεταλλαχθεί ώστε να έχει μια θέση διάσπασης φουρίνης κατά τη διάρκεια πειραμάτων σε ανθρώπινα κύτταρα σε ένα εργαστήριο.

Ισχυρίζονται ότι υπάρχει μία στα τρία τρισεκατομμύρια πιθανότητα η ακολουθία της Moderna να εμφανιστεί τυχαία μέσω της φυσικής εξέλιξης.

Αλλά υπάρχει κάποια συζήτηση σχετικά με το εάν το ταίρι είναι τόσο σπάνιο όσο ισχυρίζεται η μελέτη, με άλλους ειδικούς να το περιγράφουν ως «ιδιόρρυθμη» σύμπτωση και όχι ως «όπλο που καπνίζει».

Ο SARS-CoV-2, που προκαλεί τον Covid, μεταφέρει όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για να εξαπλωθεί σε περίπου 30.000 γράμματα γενετικού κώδικα, γνωστού ως RNA. Ο ιός μοιράζεται μια αλληλουχία 19 συγκεκριμένων γραμμάτων με ένα γενετικό τμήμα που ανήκει στη Moderna. Δώδεκα από τα κοινά γράμματα συνθέτουν τη δομή της θέσης διάσπασης της φουρίνης του Covid, με τα υπόλοιπα να ταιριάζουν με νουκλεοτίδια σε ένα κοντινό μέρος του γονιδιώματος.Η Moderna κατέθεσε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τον Φεβρουάριο του 2016 ως μέρος του τμήματος έρευνας για τον καρκίνο, σύμφωνα με αρχεία. Η πατενταρισμένη αλληλουχία είναι μέρος ενός γονιδίου που ονομάζεται MSH3 που είναι γνωστό ότι επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο τα κατεστραμμένα κύτταρα επισκευάζονται εντός του οργανισμού. Εγκρίθηκε στις 7 Μαρτίου του επόμενου έτους.

Στην τελευταία μελέτη, που δημοσιεύτηκε στο Frontiers in Virology, ερευνητές συνέκριναν τη σύνθεση του Covid με εκατομμύρια πρωτεΐνες αλληλουχίας σε μια διαδικτυακή βάση δεδομένων.

Ο ιός αποτελείται από 30.000 γράμματα γενετικού κώδικα που φέρουν τις πληροφορίες που χρειάζεται για να εξαπλωθεί, γνωστά ως νουκλεοτίδια.

Είναι ο μόνος κορωνοϊός του τύπου του που φέρει 12 μοναδικά γράμματα που επιτρέπουν την ενεργοποίηση της πρωτεΐνης αιχμής του από ένα κοινό ένζυμο που ονομάζεται φουρίνη, επιτρέποντάς του να εξαπλωθεί μεταξύ των ανθρώπινων κυττάρων με ευκολία.

Η ανάλυση του αρχικού γονιδιώματος του Covid διαπίστωσε ότι ο ιός μοιράζεται μια αλληλουχία 19 συγκεκριμένων γραμμάτων με ένα γενετικό τμήμα που ανήκει στη Moderna, το οποίο έχει συνολικά 3.300 νουκλεοτίδια.


Η φαρμακευτική εταιρεία με έδρα τις ΗΠΑ κατέθεσε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τον Φεβρουάριο του 2016 ως μέρος του τμήματος έρευνας για τον καρκίνο, σύμφωνα με αρχεία.

Η πατενταρισμένη αλληλουχία είναι μέρος ενός γονιδίου που ονομάζεται MSH3 που είναι γνωστό ότι επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο τα κατεστραμμένα κύτταρα επισκευάζονται στον οργανισμό.

Οι επιστήμονες έχουν επισημάνει αυτό το μονοπάτι ως πιθανό στόχο για νέες θεραπείες για τον καρκίνο.

Δώδεκα από τα κοινά γράμματα συνθέτουν τη δομή της θέσης διάσπασης της φουρίνης του Covid, με τα υπόλοιπα να ταιριάζουν με νουκλεοτίδια σε ένα κοντινό μέρος του γονιδιώματος.

Γράφοντας στην εργασία, με επικεφαλής τον Dr Balamurali Ambati, από το Πανεπιστήμιο του Όρεγκον, οι ερευνητές είπαν ότι ο αντίστοιχος κώδικας μπορεί να είχε αρχικά εισαχθεί στο γονιδίωμα του Covid μέσω μολυσμένων ανθρώπινων κυττάρων που εκφράζουν το γονίδιο MSH3.


Η MailOnline προσέγγισε τη Moderna για σχόλια.

Τα περιστασιακά στοιχεία έχουν από καιρό εγείρει ερωτήματα σχετικά με την προέλευση του Covid και τη σύνδεσή του με το Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan.

Η εγκατάσταση ήταν γνωστό ότι διενεργούσε πειράματα σε στελέχη κορονοϊού νυχτερίδων παρόμοια με αυτά που ευθύνονται για την πανδημία.

Η Κίνα επέμεινε νωρίς και συχνά ότι ο ιός δεν διέρρευσε από το εργαστήριο, υποστηρίζοντας ότι η διασταύρωση στους ανθρώπους πρέπει να είχε συμβεί σε μια «υγρή αγορά» στη Wuhan που πουλούσε ζωντανά ζώα.

Ίσως οδηγούμενοι από την εχθρότητα για τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ Donald Trump, ο οποίος υιοθέτησε τη θεωρία της διαρροής του εργαστηρίου από νωρίς, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και οι ακαδημαϊκοί στη Δύση περιφρόνησαν την πιθανότητα, αποκαλώντας την ακλόνητη θεωρία συνωμοσίας.

Ωστόσο, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που διέρρευσαν έδειξαν ότι κορυφαίοι επιστήμονες που συμβουλεύουν τις κυβερνήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ εξέφρασαν ανησυχίες για την επίσημη αφήγηση ιδιωτικά.Μια μελέτη νωρίτερα αυτόν τον μήνα βρήκε ίχνη δειγμάτων Covid που περιείχαν γενετικό υλικό από ανθρώπους, χάμστερ και πιθήκους και μπορεί να ήταν πριν από το επίσημο χρονοδιάγραμμα της πανδημίας.

Ο Sir Jeremy Farrar, ένας διαπρεπής Βρετανός ειδικός που κατήγγειλε δημόσια τη θεωρία ως «συνωμοσία», παραδέχτηκε σε ιδιωτικό email τον Φεβρουάριο του 2020 ότι μια «πιθανή εξήγηση» ήταν ότι ο ιός ήταν ανθρωπογενής.

Ο τότε σύμβουλος της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου είπε τότε ότι ήταν «70:30 ή 60:40» υπέρ μιας τυχαίας απελευθέρωσης έναντι της φυσικής προέλευσης.Στο email, που εστάλη στους Αμερικανούς προϊσταμένους υγείας, Dr Anthony Fauci and Dr Francis Collins, ο σερ Jeremy είπε ότι είναι πιθανό ο Covid να είχε εξελιχθεί από έναν ιό που μοιάζει με Sars στο εργαστήριο.

Συνέχισε ότι αυτή η φαινομενικά καλοήθης διαδικασία μπορεί να «δημιούργησε κατά λάθος έναν ιό που προετοιμάζεται για ταχεία μετάδοση μεταξύ των ανθρώπων».

Όμως ο Βρετανός επιστήμονας αποστωμώθηκε από τους ομολόγους του στις ΗΠΑ, οι οποίοι προειδοποίησαν ότι η περαιτέρω συζήτηση σχετικά με την προέλευση του ιού θα μπορούσε να βλάψει τη «διεθνή αρμονία».

Στην τελευταία ανατροπή, μια μελέτη νωρίτερα αυτόν τον μήνα βρήκε ίχνη δειγμάτων Covid που περιείχαν γενετικό υλικό από ανθρώπους, χάμστερ και πιθήκους και μπορεί να ήταν προγενέστερα του επίσημου χρονοδιαγράμματος της πανδημίας.


Το επίσημο χρονοδιάγραμμα πανδημίας της Κίνας για την πανδημία του κορωνοϊού και τα στοιχεία που την υπονομεύουν

Επίσημο χρονοδιάγραμμα

8 Δεκεμβρίου 2019 – Η πρώτη ημερομηνία που η Κίνα αναγνώρισε μόλυνση

31 Δεκεμβρίου – Η Κίνα ανέφερε για πρώτη φορά «πνευμονία άγνωστης αιτίας» στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας

1 Ιανουαρίου 2020 – Η αγορά θαλασσινών της Γουχάν έκλεισε για απολύμανση

7 Ιανουαρίου – Ο Πρόεδρος Xi Jinping συζητά το ξέσπασμα του κορωνοϊού με το πολιτικό του γραφείο

9 Ιανουαρίου – Η Κίνα δημοσιοποιεί το γονιδίωμα του κοροναϊού

11 Ιανουαρίου – Η Κίνα ανέφερε τον πρώτο της θάνατο

13 Ιανουαρίου – Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα εκτός Κίνας

20 Ιανουαρίου – Η Εθνική Επιτροπή Υγείας της Κίνας επιβεβαιώνει τη μετάδοση από άνθρωπο σε άνθρωπο

23 Ιανουαρίου – Η Γουχάν κλειδώθηκε

31 Ιανουαρίου – Ο ΠΟΥ κήρυξε «ξέσπασμα διεθνούς ανησυχίας» καθώς η Κίνα παραδέχτηκε ότι είχε χιλιάδες κρούσματα

23 Φεβρουαρίου – Η Ιταλία αναφέρει μια ομάδα κρουσμάτων στο πρώτο μεγάλο ξέσπασμα στη Δύση

29 Μαΐου – Η Κίνα ισχυρίζεται ότι ο ιός δεν προήλθε από υγρές αγορές αλλά από κινεζικές νυχτερίδες προτού μεταπηδήσει στους ανθρώπους μέσω ενός «ενδιάμεσου ζώου»

31 Ιουλίου – Κινέζος ερευνητής παραδέχεται ορισμένα πειράματα κορωνοϊού που πραγματοποιήθηκαν σε εργαστήρια χαμηλότερης βιοασφάλειας

16 Δεκεμβρίου – Ο ΠΟΥ ανακοινώνει ότι θα ταξιδέψει στη Wuhan για να διερευνήσει την προέλευση του ιού τον Ιανουάριο

5 Ιανουαρίου 2021 – Η Κίνα αρνείται την είσοδο στην ερευνητική ομάδα του ΠΟΥ

9 Φεβρουαρίου – Ο ΠΟΥ απορρίπτει τη θεωρία που διέρρευσε ο ιός από το εργαστήριο – υποστηρίζει τον ισχυρισμό της Κίνας ότι εισήχθη από κατεψυγμένο κρέας

28 Μαρτίου – Πρώην αξιωματούχοι εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ λένε ότι η υπηρεσία πληροφοριών δείχνει ότι «υπήρχε άμεση εντολή από το Πεκίνο να καταστραφούν όλα τα δείγματα ιού» στο εργαστήριο της Wuhan.Νέα στοιχεία

2012: Έξι ανθρακωρύχοι χτυπήθηκαν με με μια μυστηριώδη ασθένεια που μοιάζει με γρίπη στο σπήλαιο Μοτζιάνγκ στο Γιουνάν.

Διαπιστώθηκε ότι είχαν μολυνθεί από τον πλησιέστερο γνωστό συγγενή του Covid, που μοιράζεται το 97% των γονιδίων του.

Τα δείγματα RATG13 αποστέλλονται στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan για μελέτη.

Σεπτέμβριος 2019 – Λαμβάνονται από ασθενή δείγματα αίματος σε μια δοκιμή προσυμπτωματικού ελέγχου καρκίνου του πνεύμονα στην Ιταλία, η οποία αργότερα βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό

Οκτώβριος – Ο πληροφοριοδότης Wei Jingsheng ισχυρίζεται ότι η Κίνα διέδωσε σκόπιμα τον Covid στους Παγκόσμιους Στρατιωτικούς Αγώνες στη Wuhan τον Οκτώβριο, δύο μήνες πριν ο υπόλοιπος κόσμος μάθει για τον ιό.

Οκτώβριος – Το αυταρχικό καθεστώς του Xi Jinping προσπάθησε απεγνωσμένα να κλείσει τους πληροφοριοδότες όπως ο κ. Jingsheng. Οποιεσδήποτε αναφορές έγιναν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για νέο ιό SARS ή «ξέσπασμα» λογοκρίθηκαν

Οκτώβριος-Δεκέμβριος – Αύξηση των κρουσμάτων «γρίπης και πνευμονίας» στη βόρεια Ιταλία που μπορεί να συνδέονται με τον κοροναϊό

Νοέμβριος – Ο πληροφοριοδότης κ. Jingsheng ισχυρίζεται ότι μετέφερε τις ανησυχίες του για τους Στρατιωτικούς Αγώνες της Wuhan (18-27 Οκτωβρίου 2019) σε ανώτερα στελέχη της κυβέρνησης Trump αλλά αγνοήθηκε

Νοέμβριος – Έκθεση πληροφοριών που διαβιβάστηκε σε υπηρεσίες στην Ουάσιγκτον υποστηρίζει ότι τρία μέλη του προσωπικού του Ινστιτούτου Ιολογίας της Wuhan αναζήτησαν νοσοκομειακή περίθαλψη τον Νοέμβριο του 2019 αφού εμφάνισαν συμπτώματα συμβατά με τον Covid

Νοέμβριος – Τα δείγματα λυμάτων που ελήφθησαν στη Florianópolis της Βραζιλίας υποδηλώνουν ότι υπήρχε ιός

10 Νοεμβρίου – Γυναίκα από το Μιλάνο υποβάλλεται σε βιοψία δέρματος, παρέχοντας ένα δείγμα που αργότερα δείχνει σημάδια του ιού

17 Νοεμβρίου – Έγγραφα που διέρρευσαν υποδηλώνουν ότι εντοπίστηκε κρούσμα στην Κίνα αυτήν την ημερομηνία

Δεκέμβριος – Γιατροί στην Κίνα, συμπεριλαμβανομένου του Li Wenliang, αναφέρουν την ύπαρξη νέου τύπου λοίμωξης του αναπνευστικού. Αλλά η κινεζική αστυνομία συνέλαβε αυτόν και οκτώ από τους συναδέλφους του για ανάκριση – αντί να δημοσιοποιήσει αναφορές και να προειδοποιήσει το κοινό

1 Δεκεμβρίου – Κινέζοι ερευνητές αναφέρουν μια λοίμωξη αυτήν την ημερομηνία σε μια μελέτη με κριτές, αλλά δεν έχει αναγνωριστεί από το Πεκίνο

18 Δεκεμβρίου – Δείγματα λυμάτων που ελήφθησαν στο Μιλάνο και το Τορίνο υποδηλώνουν ότι ο ιός κυκλοφορούσε στις πόλεις

26 Δεκεμβρίου – Τα δείγματα που αναλύθηκαν έδειξαν ότι ένας νέος τύπος SARS κυκλοφορούσε ήδη από τις 26 Δεκεμβρίου, αλλά η Wuhan δεν ήταν κλειδωμένη μέχρι τις 22 Ιανουαρίου

Ιαν 2020 – Δείγματα λυμάτων από τη Βαρκελώνη υποδηλώνουν ότι ο ιός βρισκόταν στην πόλη

3 Ιανουαρίου – Οι λοιμώξεις από τον Covid-19 αρχίζουν να σαρώνουν σε άλλα έθνη, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, καθώς ο ΠΟΥ χαρακτήρισε την επιδημία έκτακτη ανάγκη για τη δημόσια υγεία διεθνούς ενδιαφέροντος

Μάιος – Επιστήμονες σε κυβερνητικό εργαστήριο στην Καλιφόρνια κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο Covid-19 μπορεί να είχε δραπετεύσει από μια εγκατάσταση στη Wuhan.

Ιούλιος – Ο επικεφαλής του ΠΟΥ Tedros Adhanom Ghebreyesus είπε ότι η Κίνα απέτυχε να μοιράσει ζωτικής σημασίας ακατέργαστα δεδομένα κατά τη διάρκεια της έρευνάς της στη Wuhan. Η Κίνα απέρριψε αυτούς τους ισχυρισμούς

Ιούνιος 2021: Ο κορυφαίος Αμερικανός εμπειρογνώμονας για τους ιούς, Anthony Fauci, προειδοποιήθηκε ότι ο Covid μπορεί να είχε κατασκευαστεί σε εργαστήριο, αποκαλύπτουν τα email που κυκλοφόρησαν δημόσια.

kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :