ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ: ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΣΕ: ΙΣΡΑΗΛ, ΑΓΓΛΙΑ, ΙΡΛΑΝΔΙΑ, ΔΑΝΙΑ, ΜΑΛΤΑ, ΕΛΒΕΤΙΑ, ΦΙΛΑΝΔΙΑ, ΚΑΤΑΛΩΝΙΑ, ΣΟΥΗΔΙΑ. ΑΡΣΗ ΜΕΤΡΩΝ ΣΕ ΝΟΡΒΗΓΙΑ!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ Η ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΕΡΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ “ΠΑΝΔΗΜΙΑ”

Ισραήλ, Αγγλία, Ιρλανδία, Δανία, Μάλτα, Ελβετία, Φιλανδία, Καταλονία, Σουηδία, θέτουν τέλος στο υγειονομικό πάσο-πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Και τα Ανώτατα Δικαστήρια της Τσεχίας και της Χώρας των Βάσκων το καταργούν! Άρση μέτρων σε Νορβηγία!

Το Ισραήλ ανακοίνωσε πως από Κυριακή τερματίζεται το υγιονομικό πάσο για μπαρ, ρεστοράν, σινεμά και πολυάριθμα άλλα μέρη. Και η Ελβετία προσανατολίζεται ν΄άρει όλα τα περιοριστικά μέτρα από 17 Φλεβάρη. Ενώ η Φιλανδία ανακοίνωσε σήμερα πως πάει σε άρση όλων των μέτρων από 1 Μάρτη.

Από την Κυριακή τα μεσάνυχτα, το «πράσινο διαβατήριο» θα ζητείται μόνο για «γεγονότα υψηλού κινδύνου» στο Ισραήλ.Το Ισραήλ ήταν η πρώτη χώρα που δημιούργησε, από τις 23 Φεβρουαρίου 2021, ένα σύστημα «πράσινων διαβατηρίων» τώρα το καταργεί.

Σε δελτίο τύπου που δημοσιεύθηκε την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου, το υπουργικό συμβούλιο που είναι υπεύθυνο για την καταπολέμηση της επιδημίας του κορωνοϊού στο Ισραήλ ανακοίνωσε ότι το πράσινο διαβατήριο θα απαιτείται πλέον μόνο για «γεγονότα υψηλού κινδύνου», όπως γιορτές και πάρτι. 

Ο νέος κανόνας πρέπει να ισχύει από τις 6 Φεβρουαρίου 2022 τα μεσάνυχτα (μεταξύ Κυριακής και Δευτέρας). Οι ισχύοντες κανόνες θα λήξουν εκείνη την ημερομηνία.Επίσης θα θα παραμείνει σε ισχύ σε νοσοκομεία κι οίκους ευγηρίας..

Το υπουργικό συμβούλιο του Corona του Ισραήλ αποφάσισε την Τρίτη ν΄αναθεωρήσει σημαντικά το σύστημα Green Pass θεωρώντας ότι θα πρέπει στο εξής να ισχύει μόνο σε περίπτωση γεγονότων «υψηλού κινδύνου» αναφέρει το times of israel.

To πιστοποιητικό εμβολιασμού έκτοτε θα απαιτείται μόνο σε γάμους και άλλες παρόμοιες συνάξεις, καθώς και σε νυχτερινά κέντρα και σε μεγάλες γιορτές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...