Από Αντώνη Παπαντωνίου και Κων/νο Βαμβουκάκη: Τι πρέπει να κάνουν οι άνω των 60 για το πρόστιμο.

Αγαπητοί φίλοι,

η επιβολή του αντισυνταγματικού προστίμου ξεκίνησε από την Φασιστική και Παράνομη “κυβέρνηση” των Δοσίλογων.

Επαναδημοσιεύουμε τις οδηγίες για την διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί.

Επίσης επισυνάπτουμε το έγγραφο που πρέπει να σταλεί σαν πρώτη κίνηση.

Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση σχετικά με τα επόμενα έγγραφα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΩΝ 100€
από τον Αντώνης Παπαντωνίου

Αγαπητοί συναγωνιστές,
σας στέλνω αυτό το κείμενο, που περιλαμβάνει τα στάδια της διοικητικής διαδικασίας σχετικά με το πρόστιμο των 100 Ευρώ σε άτομα άνω των 60 ετών τα οποία δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν. Το κείμενο αυτό συντάχθηκε με την πολύτιμη συνεργασία δύο Φίλων μου, ενός Δικαστικού Εφέτη Διοικητικής Δικαιοσύνης και ενός Δικηγόρου παρ’ Αρείω Πάγω που σέβονται την Επιστήμη τους και τους δεινοπαθούντες Πολίτες αυτού του Τόπου.

Κατ αρχάς, η πράξη επιβολής προστίμου αποτελεί εκτελεστή ατομική διοικητική πράξη, η οποία, σύμφωνα με την σχετική Νομοθεσία, πρέπει να κοινοποιηθεί στον καθ ου είτε με ιδιόχειρη επίδοση, είτε με Θυροκόλληση (σε περίπτωση απουσίας η άρνησης παραλαβής) με την παρουσία και την υπογραφή και από μάρτυρα ή και ηλεκτρονικά αλλά μόνον στους κάτω των 70 ετών, γιατί στους άνω των 70 οπωσδήποτε χειρόγραφα.

Στην συνέχεια, αρχίζει να μετράει πενθήμερη προθεσμία για την υποβολή αντιρρήσεων, (Συνημμένο Κείμενο Αντιρρήσεων που προτείνεται).

Εάν δεν υπάρξει απάντηση στην ενδικοφανή προσφυγή, όπως λέγεται, ή είναι απορριπτική, μέσα στην τασσόμενη προθεσμία των 30 Ημερών, θα πρέπει να κατατεθεί προσφυγή στο αρμόδιο κατά τόπο Διοικητικό Πρωτοδικείο της Περιφέρειας στην οποία κατοικεί ο προσφεύγων. Κείμενα της προσφυγής υπάρχουν έτοιμα από Ομάδα Νομικών που έχουν προσφερθεί για συνεργασία μαζί μας καθ όλα Έγκριτων. Επιφυλάσσομαι λοιπόν όταν και εάν χρειαστεί να σας αποστείλω.

Μαζί με το Δικόγραφο της προσφυγής είναι δυνατόν να κατατεθεί και αίτηση αναστολής και μάλιστα να ζητηθεί και προσωρινή διαταγή του Προέδρου του Δικαστηρίου.

Η όλη διαδικασία από την κατάθεση της προσφυγής στο Διοικητικό Πρωτοδικείο έως τη έκδοση της οριστικής απόφασης, εκτιμάται περίπου στα δύο έτη, λόγω φόρτου εργασίας σε συνδυασμό με την έλλειψη ικανού αριθμού Δικαστών.

Σε περίπτωση κατά την οποία η προσφυγή απορριφθεί ο προσφεύγων μπορεί να ασκήσει Έφεση στο αρμόδιο Διοικητικό Εφετείο προσβάλοντας την Πρωτόδικη Απόφαση.

Ο Εκτιμώμενος χρόνος εκδίκασης είναι επίσης το λιγότερο δύο ακόμα έτη.

Συνολικά δηλ. με τους ενδιάμεσους χρόνους η τελεσίδικη απόφαση θα υπάρξει μετά πέντε έτη από την έναρξη της διαδικασίας. Μέχρι τότε υπάρχει ΕΚΚΡΕΜΟΔΙΚΕΙΑ και ΔΕΝ πληρώνεται το πρόστιμο!

Σε περίπτωση Συζύγων που βαρύνονται και οι δύο με το ίδιο πρόστιμο θα ακολουθήσουν και οι δύο την ίδια διαδικασία.

Η διαδικασία αυτή ισχύει για κάθε Διοικητική πράξη επιβολής προστίμου γατί όλες είναι Ατομικές Διοικητικές Πράξεις, π.χ. Μάσκες, αποστάσεις, ωράρια κ.λ.π.

Βεβαίως για επί πλέον ασφάλεια θα πρέπει να χαρακτηρίσετε τον Λογαριασμό σας Στην Τράπεζα ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟ για το ποσόν της Σύνταξης ή Μηνιαίου Μισθού σας μέχρι του προβλεπομένου ποσού των 1250Ε.

ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ των ανωτέρω, ειδικά για το επίμαχο πρόστιμο των 100Ε πρέπει να επιβάλλεται ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ που όπως καταλαβαίνει ακόμα και ένα βρέφος, εκτός βεβαίως από τους απόφοιτους των κάθε λογής ΧΑΡΒΑΡΝΤ, είναι εκτός κάθε πραγματικότητας να πραγματοποιείται όλη αυτή η διαδικασία, για ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ.

Και για την Ιστορική γνώση σας σας πληροφορώ ότι ειδικά αυτό το απόλυτα…Ιατρικό μέτρο επιβλήθηκε για πρώτη φορά ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Αύριο το πρωί θα επανέλθω με πρόταση ΕΝΔΙΚΟΦΑΝΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ, για κάθε ενδεχόμενο, που είναι ήδη έτοιμη γιατί είναι σχεδιασμένη, πάντα με την συνεργασία υπεύθυνων και εκλεκτών Επιστημόνων, ΕΦΕΤΗ ΔΙΚΑΣΤΗ και ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ παρ Αρείω Πάγω!

ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ!

Αθήνα 12-1-2021

Σύνταξη και επιμέλεια κειμένου για την
Ενωτική Επιτροπή Απελευθέρωσης (ΕΝ.Ε.ΑΠ)
Αντώνης Παπαντωνίου
(Υποναύαρχος Λ.Σ.(ε.α.)-Νομικός)

ΥΣ . Το παραπάνω κείμενο, σε καμία περίπτωση δεν προσφέρεται για αντιπαράθεση σχετικά με τις νομικές διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν. Ο κάθε ένας είναι εντελώς ελεύθερος να επιλέξει τους τρόπους άμυνας ή “επίθεσης” καθώς και τις διαδικασίες εκείνες που θεωρεί ότι θα τον προφυλάξουν από την λαίλαπα. — μαζί με Αντώνης Παπαντωνίου.

Επίσης μπορείτε να βρείτε το έγγραφο στην αρχική σελίδα της ΕΝ.Ε.ΑΠ. https://www.ene-ap.gr/ στο κάτω μέρος της σελίδας, στην ένδειξη:
Κατεβάστε την ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΩΝ (.pdf) από εδώ:
Δήλωση Αντιρρήσεων (1782 downloads)
Απαραίτητες διευκρινήσεις:
α) Στέλνουμε το έγγραφο σε όλους τους φορείς (4) που αναγράφονται στην πρώτη σελίδα και ζητούμε αριθμό πρωτοκόλλου από τον καθένα ξεχωριστά.
β) Μπορούμε να το καταθέσουμε με τους παρακάτω τρόπους:
1) Ιδιοχείρως με φυσική παρουσία.
2) Mε email στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των φορέων, σε κάθε φορέα ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ, ένα email ανά φορέα, (τα email αναγράφονται στην πρώτη σελίδα).
3) Ταχυδρομικώς επί αποδείξει, (στις διευθύνσεις των φορέων που αναγράφονται στην πρώτη σελίδα).
4) Με ταχυμεταφορική (courier) με εντολή να παραλάβει τον αριθμό πρωτοκόλλου.
5) Με δικαστικό κλητήρα. (Υψηλό κόστος).
Το πιο απλό και οικονομικό είναι η αποστολή του εγγράφου με email, αλλά θα πρέπει να φροντίσετε να αναζητήσετε και να πάρετε τους αριθμούς πρωτοκόλλου τηλεφωνικά ( τα τηλέφωνα αναγράφονται στην πρώτη σελίδα).

Πατήστε στον από κάτω σύνδεσμο

ΔΗΛΩΣΗ-ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΩΝ

triklopodia.gr

loading...