H ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ»…

ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ…

Γράφει ο CJ Hopkins
Μετάφραση: Απολλόδωρος

Στην Ευρώπη, τα πράγματα είναι ιδιαίτερα φασιστικά. Η μία μετά την άλλη, οι χώρες της Νέας Κανονικότητας αναπτύσσουν συστήματα

κοινωνικού διαχωρισμού, διατάσσουν «εγκλεισμούς» των «ανεμβολίαστων» και διώκουν με άλλους τρόπους όσους αρνούνται να συμμορφωθούν με την επίσημη ιδεολογία της Νέας Κανονικότητας.

Μας ενημέρωσαν με αδιαμφισβήτητους όρους ότι οι ζωές μας επρόκειτο να αλλάξουν, για πάντα. Χαρακτήρισαν και διαφήμισαν αυτή την αλλαγή ως «τη Νέα Κανονικότητα», σε περίπτωση που ήμασταν…ξέρετε, με γνωστικές δυσκολίες. Δεν το έκρυψαν. 

Ήθελαν να καταλάβουμε τι ακριβώς ερχόταν, μια παγκόσμια-καπιταλιστική εκδοχή του Ολοκληρωτισμού, στην οποία όλοι θα είμαστε ευτυχισμένοι μικροί φασίστες «καταναλωτές» που θα επιδεικνύουν ο ένας στον άλλο τα «πιστοποιητικά συμμόρφωσης» μας προκειμένου να μας επιτραπεί να ζήσουμε τη ζωή μας.

Και έτσι, καθώς το 2021 έφυγε βαδίζοντας με βήμα χήνας προς το φανατικό του τέλος, ήρθε η ώρα για το παραδοσιακό μου κλείσιμο του έτους. Είναι το “Έτος του Βοδιού” στον κινεζικό ζωδιακό κύκλο, αλλά εγώ το βαφτίζω “Έτος του Φασίστα της Νέας Κανονικότητας”.

Και τι εξαιρετικά φασιστική χρονιά ήταν!

Δεν μιλάω για ερασιτεχνικό φασισμό. Μιλάω για επαγγελματικό φασισμό της Α- Κατηγορίας. Κυβερνητικός και εταιρικός καθαγιασμένος φασισμός. Φασισμός με γουρλωμένα μάτια, γεμάτος σάλια, μεθυσμένος από το μίσος.

Μιλάω για όχλους φασιστών της Νέας Κανονικότητας που κραυγάζουν μίσος και απειλές προς “τους ανεμβολίαστους” καθώς τους σέρνουν από τα τρένα “Μόνο για εμβολιασμένους”, που ζωγραφίζουν μηνύματα της ναζιστικής εποχής στις βιτρίνες των καταστημάτων τους, για ηγέτες της κυβέρνησης που υποδαυλίζουν το μαζικό μίσος, για τηλεοπτικούς σχολιαστές που κυριολεκτικά παραθέτουν σαδιστές γιατρούς των SS των Ναζί, για αριστερούς που γίνονται εντελώς φασίστες στο Facebook, για στρατόπεδα συγκέντρωσης, για γκεμπελίστικη προπαγάνδα, για λογοκρισία των διαφωνούντων… και για όλα τα υπόλοιπα.

Εδώ στην Ευρώπη, τα πράγματα είναι ιδιαίτερα φασιστικά. Η μία μετά την άλλη, οι χώρες της Νέας Κανονικότητας αναπτύσσουν συστήματα κοινωνικού διαχωρισμού, διατάσσουν “εγκλεισμούς” των “ανεμβολίαστων” και διώκουν με άλλους τρόπους όσους αρνούνται να συμμορφωθούν με την επίσημη ιδεολογία της Νέας Κανονικότητας.

Η Αυστρία έχει καταστήσει τους “εμβολιασμούς” υποχρεωτικούς. Η Γερμανία είναι έτοιμη να ακολουθήσει το παράδειγμά της. Στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν εγκριθεί τα “διαβατήρια για τον εμβολιασμό”. 

Η Ελλάδα επιβάλλει πρόστιμα στους “ανεμβολίαστους” συνταξιούχους μειώνοντας το ποσό της κρατικής τους σύνταξης. Οι Σουηδοί “τσιπάρουν” τους εαυτούς τους. Και ούτω καθεξής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ



loading...