Οι τρεις κίβδηλες Ιουδαϊκές δημοκρατίες.

Οι Ιουδαίοι είναι το πρώτο ιστορικά καταγεγραμμένο έθνος, το οποίο δημιούργησε-επινόησε το δημοκρατικό πολίτευμα.


Γράφει ο Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός και Γεωπολιτικός αναλυτής (Contact : [email protected]).

Εν τούτοις το πολίτευμα της δημοκρατίας δεν το εφαρμόζουν για το Σημιτικό έθνος, αλλά το επιβάλλουν σε άλλους λαούς τους οποίους κατακτούν είτε τους ελέγχουν. Το πολίτευμα της κατ ευφημισμόν δημοκρατίας στην κατακτημένη αρχαία Ελλάδα είναι ιστορικά αποδεδειγμένο ότι ήταν Ιουδαϊκό δημιούργημα.

Τρία “δημοκρατικά” πολιτεύματα επέβαλε και δημιούργησε ο Ιουδαϊκός Σιωνισμός. Την Αρχαία Αθηναϊκή δημοκρατία, στην συνέχεια την Ρωμαϊκή δημοκρατία, και την σύγχρονη εποχή μια θλιβερή μορφή ζωής την Ελληνική “δημοκρατία”, από το 1974 μέχρι και σήμερα. Εν τούτοις όλες οι δημοκρατίες που δημιούργησαν οι Σιωνιστές Ιουδαίοι, έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά. Κυρίαρχο στοιχείο στις τρεις δημοκρατίες είναι ο Διονυσιακός πολιτισμός. Η αρχαία Ελλάδα, το Ρωμαϊκό κράτος και η σύγχρονη Ελληνική δημοκρατία, κατέρρευσαν και κατακτήθηκαν εξαιτίας των Βακχικών αξιωμάτων. Η αρχαία Ελλάδα κατακτήθηκε αμαχητί από τους Ρωμαίους.

Οι Ρωμαίοι έχασαν την διοίκηση της παγκόσμιας αυτοκρατορίας χωρίς πόλεμο, από τους αναγεννημένους ηθικά και πνευματικά Έλληνες που είχαν ασπαστεί τον Χριστιανισμό. Στην σύγχρονη εποχή μέσο υβριδικού πολέμου κατακτηθήκαμε από τους Γερμανούς και τους Τούρκους.

Στην Αθηναϊκή, την Ρωμαϊκή και την σημερινή “Ελληνική δημοκρατία”, είχαμε τον θεσμό των δούλων, των κίναιδων, και πάσης φύσεως άλλη αδικία, παραλογισμό και διαστροφή.

Σε αυτές τις τρεις τραγικές εποχές η εξουσία ασκείται δια της βίας, και δια της αμάθειας. Επικρατεί και στις τρεις ιστορικές περιόδους, επικρατεί ανομία, αταξία, διαφθορά, κοινωνική-κρατική βία, και πάσης φύσεως αδικία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ARISVINEWS

loading...