Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ! ….Άρχισε η αντίθετη φορά των πραγμάτων

40 ψυχολόγοι συνυπέγραψαν μια επιστολή προς την Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης και Συνταγματικών Υποθέσεων του Βρετανικού Κοινοβουλίου που κατηγορούν το επιτελείο της κυβέρνησης πως χρησιμοποίησε τακτικές ψυχολογικού πολέμου κατά πληθυσμού για να περάσει τα μέτρα covid19.Μας κάνατε Κίνα αναφωνούν. Καταγγέλουν Ολοκληρωτικό μοντέλο διακυβέρνησης.

Βρετανοί βουλευτές ανοίγουν μια έρευνα κατά τη μονάδα προώθησης της κυβέρνησης που κατηγορείται από ψυχολόγους ότι χρησιμοποίησε τακτικές «ανάπτυξης φόβου, ντροπής και αναζήτησης αποδιοπομπαίου τράγου» για να δικαιολογήσει και να επιβάλει τα υγειονομικά περιοριστικά μέτρα. Καταγγέλεται και διερευνάται η στοχοποίηση μέρος του πληθυσμού και ατόμων όπως και η κατασκευή εξιλαστήριου θύματος εκ μέρους της κεντρικής εξουσίας.

Ούτε λίγο πολύ στο Βρετανικό κοινοβούλιο κατηγορείται η κυβέρνηση και η επιτελική ομάδα διαχείρισης κρίσης ότι άσκησαν ψυχολογικό πόλεμο και πληροφοριακό πόλεμο κατά του ίδιου του λαού τους για να δικαιολογήσουν ως μη όφειλαν τα δυσανάλογα πρωτοφανή για την ανθρωπότητα ”υγειονομικά” μέτρα.

Η κυβερνητική μονάδα διαχείρισης χρησιμοποίησε «εξαιρετικά ανήθικες» τακτικές φόβου «όπως η Κίνα» για να τρομάξει το κοινό να ακολουθήσει τους κανόνες του Covid, λένε ψυχολόγοι. 40 ψυχολόγοι συνυπέγραψαν μια επιστολή προς την Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης και Συνταγματικών Υποθέσεων του Κοινοβουλίου.
Οι ψυχολόγοι προειδοποιούν ότι η «μονάδα διαχείρισης» της κυβέρνησης χρησιμοποίησε «ανήθικες» τακτικές εκφοβισμού. 40 συνυπογράφοντες προειδοποίησαν ότι η γενική στρατηγική προσιδιάζει «στην ολοκληρωτική Κίνα».
Οι τηλεοπτικές εικόνες ασθενών στη ΜΕΘ και η εστίαση στους θανάτους από Covid δέχθηκαν πυρά.
Οι βουλευτές πρόκειται να διερευνήσουν τη συμπεριφορά των δημοσίων υπαλλήλων πίσω από την ομάδα συμπεριφορικών πληροφοριών

Οι ψυχολόγοι έχουν προειδοποιήσει ότι η «μονάδα διαχείρισης» της κυβέρνησης χειραγωγεί τις τακτικές φόβου με τρόπο παρόμοιο με την Κίνα για να εξαναγκάσει ένα τρομοκρατημένο κοινό να ακολουθήσει τους αυστηρούς κανόνες του Covid.

Οι βουλευτές πρόκειται να ξεκινήσουν έρευνα για τη συμπεριφορά των υπευθύνων πίσω από τη «μονάδα διαχείρησης-προώθησης» του Νο 10 – που χρησιμοποιείται από την Ντάουνινγκ Στριτ για να επηρεάσει διακριτικά τη δημόσια συμπεριφορά – με την κατηγορία ότι χρησιμοποίησαν «εξαιρετικά ανήθικες» τακτικές με τρόπο παρόμοιο με αυτούς που παρατηρούνται σ’ αυταρχικά κράτη .

40 ψυχολόγοι συνυπέγραψαν μια επιστολή προς την Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης και Συνταγματικών Υποθέσεων του Κοινοβουλίου, προειδοποιώντας για ανήθικες διαφημίσεις που χρησιμοποιούν συνθήματα όπως: «Μένουμε σπίτι για να σώσουμε ζωές» και «αν βγείτε και το διαδώσετε, θα πεθάνουν άνθρωποι».

Η χρήση τηλεοπτικών εικόνων που έδειχναν «την οξεία αδιαθεσία στις μονάδες εντατικής θεραπείας» και τη «μακάβρια εστίαση στον αριθμό των θανάτων από τον Covid-19 χωρίς αναφορά θνησιμότητας από άλλες αιτίες» επισημάνθηκαν επίσης για κριτική από την ομάδα.

Στις παρατηρήσεις των ψυχολόγων σημειώθηκε επίσης ένα κυβερνητικό σημείωμα που κοινοποιήθηκε τον Μάρτιο του 2020, το οποίο πρότεινε ότι «το αντιληπτό επίπεδο προσωπικής απειλής πρέπει να αυξηθεί μεταξύ εκείνων που εφησυχάζουν».

Η επιστολή πρόσθεσε: «Η ντροπή και ο αποδιοπομπαίος τράγος ενθάρρυνε μερικούς ανθρώπους να παρενοχλούν όσους δεν μπορούν ή δεν θέλουν να φορέσουν μάσκα.”

«Το πιο ανησυχητικό είναι ότι τα διογκωμένα επίπεδα φόβου θα έχουν συμβάλει σημαντικά στους χιλιάδες υπερβολικούς θανάτους χωρίς Covid που έχουν σημειωθεί στα σπίτια των ανθρώπων, τα στρατηγικά αυξημένα άγχη που αποθαρρύνουν πολλούς από το να αναζητήσουν βοήθεια για άλλες ασθένειες.”

«Οι κυβερνητικοί επιστήμονες χρησιμοποιούν φόβο, ντροπή και αποδιοπομπαίους τράγους για πλύση εγκεφάλου είναι μια ηθικά αμφίβολη πρακτική που υπό ορισμένες απόψεις μοιάζει με τις τακτικές που χρησιμοποιούν ολοκληρωτικά καθεστώτα όπως η Κίνα, όπου το κράτος καταπιέζει ένα υποσύνολο του πληθυσμού του σε μια προσπάθεια να εξαλείψει τις πεποιθήσεις και τις πεποιθήσεις και συμπεριφορά που αντιλαμβάνονται ότι είναι αποκλίνουσα ».

Η Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης και Συνταγματικών Υποθέσεων του Κοινοβουλίου είναι τώρα έτοιμη να διερευνήσει τη χρήση διαφημίσεων τρόμου από τη «μονάδα ώθησης» κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Ο Γουίλιαμ Ραγκ, πρόεδρος της επιτροπής, δήλωσε στην Telegraph: «Το κεντρικό ζήτημα είναι το πώς εντάσσεται η «ώθηση» στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας και της υπουργικής λογοδοσίας.

«Κανονικά, είναι πολύ απλό να γνωρίζουμε πού βρίσκονται οι γραμμές λογοδοσίας μεταξύ του νόμου, των βουλευτών που ελέγχουν τον νόμο και του κοινού που τον ακολουθεί.”

«Και αυτό είναι ένα ευρύτερο ερώτημα για το πόσο, σε μια κοινοβουλευτική δημοκρατία, βρίσκεται εκτός αυτής της προσέγγισης»….

Επίσημα γνωστή ως «ομάδα συμπεριφορικών πληροφοριών», η αρμοδιότητα της μονάδας επεκτάθηκε για να ενθαρρύνει τη συμμόρφωση του κοινού με τους κανονισμούς Covid κατά την έναρξη της πανδημίας.

Η «μονάδα ώθησης» έχει δεχθεί σοβαρά πυρά τις τελευταίες εβδομάδες για τον ρόλο της στην επιρροή της κοινής γνώμης σε όλη τη διάρκεια της κρίσης του Covid.

Οι υπουργοί χρησιμοποίησαν τακτικές «προπαγάνδας» για να τρομάξουν το κοινό…
Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο συνιδρυτής της ομάδας, επιστήμονας συμπεριφοράς Simon Ruda, κατηγόρησε τη «μονάδα ώθησης» ότι υπερτονίζει καταστάσεις.

Aυτό θα είναι το μέλλον τους Ειδικά Δικαστήρια ή και Διεθνή κι ας φέρουν και …..τον Γκουτέρρες μάρτυρα υπεράσπισης…..

Άρχισε η αντίθετη φορά των πραγμάτων και το Δ΄Ράιχ θα βιώσει την άνοδο και την πτώση του!!!!

dimpenews.com

loading...