Τυπικός νεοταξίτης...Απλά αξιοθρήνητος ... Το τέλος της νέας τάξης πραγμάτων θα είναι ακαριαίο και εντυπωσιακό.. Μετά όπου φύγει φύγει.. Αν προλάβετε...


 Τι υπονοεί εδώ ο Υπουργός; «Ποιά θα ήταν η εικόνα της χώρας αν είχε ΑΣΚΗΘΕΙ ΒΙΑ κατά των αλλοδαπών στο Σύνταγμα;», vid

Θα είχαν την ίδια αντιμετώπιση άραγε Έλληνες πολίτες εν μέσω κορωνοφρενίτιδας;;;

Δεν λέει να κοπάσει ο ντόρος γύρω από την πρωτοχρονιάτικη συγκέντρωση αρκετών χιλιάδων αλλοδαπών πολλών εθνικοτήτων στο κέντρο της Αθήνας.


Η στάση της αστυνομίας που ήταν μάλλον απούσα από την πλατεία Συντάγματος και τους παρακείμενους δρόμους κατά την αλλαγή του χρόνου σχολιάστηκε εντόνως από τους πολίτες μέσα από τα social media.


Ακόμα και κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης (βλ. Γεωργιάδης) κατέκριναν τις απαράδεκτες εικόνες από την υποτιθέμενα καλύτερα φυλασσόμενη πλατεία της χώρας, την ώρα που οι Έλληνες θα έπρεπε να αποφεύγουν κάθε συνάθροιση εκτός σπιτιού.


Τα πράγματα έκανε μάλλον χειρότερα η χθεσινή παρέμβαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η αστυνομία επέβαλε πρόστιμα σε εκείνους που δεν τηρούσαν τα μέτρα και δεν φορούσαν μάσκες (εδώ γελάμε δυνατά!!!).


Μάλιστα άφησε ένα αρκετά ανησυχητικό υπονοούμενο σχετικά με το τι θα γινόταν αν η αστυνομία (η υποτιθέμενη παρουσία της οποίας δεν φαίνεται σε κανένα από τα βίντεο που κυκλοφόρησαν) χρησιμοποιούσε βίαια μέσα για να διαλύσει το τεράστιο πάρτι των αλλοδαπών!


Κατά λέξη ειπώθηκαν τα εξής:


«Η τρίτη λύση για κάποιους οπαδούς άλλων εικόνων θα μπορούσε να είναι να διαλύσει με τη βία την παρουσία των μεταναστών. Η ευθύνη η δική μου είναι να προστατεύω την ασφάλεια στη χώρα και την ασφάλεια των πολιτών».


Δηλαδή αν η αστυνομία έκανε αυτό που ο Υπουργός στο παρακάτω βίντεο απεύχεται, τότε αυτομάτως θα κινδύνευε η ασφάλεια της χώρας και των πολιτών;;;;


Από τι και από ποιούς;;;;


Έχει και συνέχεια:


«Μπορεί κανείς να σκεφθεί εάν είχε ασκηθεί βία με την χρήση ΜΑΤ παραμονή το βράδυ στο Σύνταγμα, ποιά θα ήταν η εικόνα της Ελλάδας παγκοσμίως;».


Το ακόμα χειρότερο είναι πως στην επιμονή των παρουσιαστών της εκπομπής για τις εικόνες ντροπής με τους χιλιάδες αλλοδαπούς να κουνούν σημαίες του Πακιστάν, ενώ οι Έλληνες θα έπρεπε από τις 2 το βράδυ ΑΥΣΤΗΡΑ να είναι στα σπίτια τους, ο αρμόδιος Υπουργός δεν δίνει καμία απάντηση:


Δεν υπάρχουν σχόλια :