Κομαντατε επιτρέπεται να κανω γνωστη την απορία μου στους συνανθρώπους μου ;

 Αφου ακομα μπορουμε να μιλαμε μεταξυ μας μαλλον η κομαντατε δεν το εχει απαγορευση …ακομα !

Εχω μια απορια προς την διοικηση του 4 ραιχ .. προχωραμε σε 3 δοση και εχω ακουσει και αρχες 4ης ηδη ..μπορειτε σας παρακαλω πολυ να μου δειξετε μια επιστημονικη μελετη , τα οποια επιστημονικα δεδομενα που υπαρχουν για την τριτη δοση του εμβολιου; .. Η παμε ετσι κουτουρου να μπολιασουμε και οπου παει ;

Ποια ειναι τα επιστημονικα δεδομενα ; Ποια ειναι η μελετη με τους αναμενομενους ρυθμους , με τα αναμενομενα αποτελεσματα ; Που θα φτασουμε δηλαδη μετα την τριτη δοση; Στο τελος του θανατηφορου Ιου η στην 4η-5η κοκ δοση ;..

Καθε σκευασμα και ιδιως με αδεια προσωρινη και αναγκης …και εφοσων ακομα και αυτη η αδεια εχει ληξει απο της 31/12 πρεπει να εχει μια μελετη δεδομενων ..επιστημονικη !Μπορειτε παρακαλω να μας την δωσετε σε ενα gov link να την διαβασουμε; Αν δεν γνωριζεται τι λεω μιληστε στην επιτροπη που βγαινει στα καναλια για να μας πεισει για το σωστο και για την σωτηρια,για να σας την δωσει !

Αφου σημερα οι ανθρωποι κανουν ενα εμβολιο που ακομα και η προσωρινη του αδεια εχει ληξει ..δωστε μας τα επιστημονικα σας δεδομενα …γιατι κανουμε οτι κανουμε ; Γιατι χανουμε την ζωη μας; γιατι χανουμε την ελευθερια μας ;;

Αν δεν υπαρχουν αυτα τα δεδομενα και οι μελετες και συνεχιζετε το αφηγημα , εσεις , οι επιτροπες , οι δημοσιογραφοι ..νομιζω γνωριζετε τι ερχεται ετσι δεν ειναι; .. Η ημερομηνια ειναι 06/01/2022 … αν δεν εχετε μελετη για την τριτη δοση …τοτε απο καπου θα το βρειτε το φυσικο δικαιο μπροστα σας και θα ειναι πολυ κακο αυτο που θα βρειτε …πιστεψτε με !

Stranger..

https://katohika.gr/

loading...