Η Όμικρον φέρνει ΠΑΝΙΚΟ! Δημοσιογράφοι ΕΝΑΝΤΙΟΝ Καπραβέλου ζωντανά στον «αέρα» – ΒΙΝΤΕΟ


 Απίστευτη παραδοχή δείχνει πως ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ να πλασάρουν τα εμβόλιο πριν μαθευτεί η αλήθεια…

Υπάρχουν και οι τελευταίοι των Μοϊκανών, οι τηλέ-ειδικοί δηλαδή που δεν θέλουν να δεχτούν πως η Όμικρον είναι το «εμβόλιο» για να τερματιστεί η πανδημία, καθώς είναι ήπιας μορφής και λόγω της μεταδοτικότητάς της δημιουργεί την πολυπόθητη ανοσία της αγέλης.


Υπάρχουν άλλωστε εμβόλια, τα οποία πρέπει να δοθούν πριν καταλάβει ακόμα και ο πιο αδαής πως η πανδημία τελειώνει!


Ο διευθυντής της Β΄ ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος, αν΄γηκει στην παραπάνω κατηγορία και μάλιστα ήρθε σε μίνι αντιπαράθεση με τους δημοσιογράφους, καθώς αρνήθηκε, αυτό που ακόμα και συνάδελφοί του τηλέ-ειδικοί, πλέον παραδέχονται, ότι δηλαδή η Όμικρον συνιστά ήπια νόσο.


Μάλιστα και εδώ προκάλεσε την αντίδραση του πάνελ, πρότεινε ολικό lockdown!


«Ολικό lockdown με 70% εμβολιασμένους έχουμε τρελαθεί;;;», του είπε ο ένας δημοσιογράφος. Τελικά οι τόνοι έπεσαν, καθώς συμφώνησαν πάλι κλασσικά πως φταίνε οι ανεμβολίαστοι.


Χαρακτηριστικό της αγωνία να πλασαριστούν τα εμβόλια είναι η φράση του έτερου τηλέ-ειδικού, κ. Δημόπουλου, Πρύτανη του ΕΚΠΑ, ο οποίος παραδέχθηκε μεν πως η Όμικρον είναι ήπιας μορφής και άπαξ και την περάσουν όλοι, ο ιός δεν θα βρίσκει πλέον περάσματα για να συνεχίσει αυτό το κύμα, αλλά χαρακτήρισε ο ΔΥΣΤΥΧΕΣ γεγονός, αν αυτό γίνει μέσω της φυσικής ανοσίας και όχι μέσω του εμβολιασμού.


Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια :