Η θηλυκοποιημένη Δύση και η επέλαση της νέας Διονυσιακής Μητριαρχίας.  Γράφει η Evi-Sini Αθανασίου*.    

Η Διονυσιακή λατρεία, και τα Βακχικά μυστήρια, μετατρέπουν εδώ και αιώνες τις γυναίκες κατά την διάρκεια των τελετών, σε σεξουαλικές σκλάβες προς τιμήν του θεού.


Στις θρησκευτικές τελετές ανέκαθεν γίνονται άγριοι σοδομισμοί, καταπόσεις και τρομερά όργια. Κάθε επιθυμία, των ανδρών θρησκευτών, πρέπει να ικανοποιηθεί στο ακέραιο. Οι γυναίκες δεν έχουν καμία απολύτως επιλογή, κατά την διάρκεια των οργίων.

Οι μεγάλες μάγισσες τα αρχαία χρόνια ασκούσαν την ερωτική μαγεία και συμμετείχαν με πάθος, σε όλα τα σεξουαλικά όργια, με μοναδικό σκοπό να αποκτήσουν μεγάλη δύναμη και εξουσία, από τους Αιγύπτιους και τους Φρυγικούς θεούς.

Είναι γνωστό ότι εξαναγκάζονταν ακόμη και οι γυναίκες που ήταν παντρεμένες να βγαίνουν τις ημέρες των εορτών στους δρόμους και να παίρνουν μέρος στις τελετές, υποκύπτοντας στις βρωμερές ορέξεις του κάθε ανώμαλου και αισχρού άνδρα θρησκευτή, ως υποταγή στο θέλημα του Θεού Διόνυσου. Η σεξουαλική κακοποίηση τους θεωρούνταν, θρησκευτική πράξη λατρείας προς τον θεό.

Ο ΘΕΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ.

Ο Διόνυσος, έχει έρθει από την Φρυγία της Μ. Ασίας για να εδραιώσει στην Ελληνική επικράτεια την λατρεία του, η οποία έχει παραγκωνιστεί εξαιτίας της αρχαίας Ελληνικής σκέψης και των ηθών.

Με τον ερχομό της Διονυσιακής λατρείας στην Ελληνική επικράτεια, οι πρώτοι πιστοί που τον λατρεύουν είναι οι γυναίκες της Θήβας. Ο βασιλιάς Πενθέας συνέλαβε όσες γυναίκες ήταν πιστές στον Διόνυσο.

Ο βασιλιάς Πενθέας είναι αποφασισμένος να καταστρέψει ότι και όποιον σχετίζεται με τον θεό Διόνυσο, ο οποίος παρασύρει τις γυναίκες στην ερωτική ακολασία και ανατρέπει την τάξη του Φοίβου. Ανάμεσα στις Βάκχες που εντόπισαν οι Θηβαίοι στο βουνό ήταν και η Αγαύη, η μητέρα του Πενθέα και οι αδελφές του. Αυτός όμως, ούτε τώρα αλλάζει γνώμη, σχετικά με την λατρεία του θεού. 

Για αυτό ο Διόνυσος θα οδηγήσει τον Πενθέα στην παράνοια. Θα τον ντύσει με ρούχα γυναικεία και θα τον κατευθύνει στον Κιθαιρώνα. Εκεί υπό την επήρεια της ιερής βακχικής μανίας, η Αγαύη με τις αδερφές της θα τον διαμελίσουν. Η κατάληξη είναι δραματική τόσο για τον Πενθέα όσο και για την οικογένειά του, που εξορίζεται από την Θήβα. Η ωραία Ελένη αποτελεί παγκόσμιο πρότυπο, για όλες τις φεμινίστριες, για τις ερωτικές επιδόσεις, και γιατί ασκούσε όπως όλες οι μεγάλες μάγισσες την σεξουαλική μαγεία.

Η ωραία Ελένη ήταν μια από τις πολύ γνωστές μάγισσες-φαρμακεύτριες των αρχαίων χρόνων, καθώς έριχνε μαγικά φίλτρα, στα κρασιά των ξετρελαμένων από πάθος για εκείνη εραστών της, πριν από τα αχαλίνωτα σεξουαλικά όργια. 

Οι μεγάλες μάγισσες τα αρχαία χρόνια, ασκούσαν την σεξουαλική μαύρη-μαγεία και συμμετείχαν με πάθος, σε όλα τα σεξουαλικά όργια, για να αποκτήσουν, δύναμη και εξουσία, από τους Αιγύπτιους και τους Φρυγικούς δαίμονες.

Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ


Η μόνη σωτηρία για τον πλανήτη, είναι οι δυναμικές γυναίκες, και η επέλαση της νέας παγκόσμιας μητριαρχίας. Η νέα μητριαρχία ως μια αδιαμφισβήτητη κοινωνική πραγματικότητα, ήρθε με την σειρά του, να την τεκμηριώσει μεταξύ άλλων και το βιβλίο "Women Αfter Αll – Sex, Evolution, and the End of Male Supremacy" (εκδόσεις Norton) του Αμερικανο καθηγητή Ανθρωπολογίας Μέλβιν Κόνερ, από το Πανεπιστήμιο του Εμορι στην Ατλάντα των ΗΠΑ. Εκεί αναφέρει ότι η «Wall Street Journal», είναι η πρώτη που συνδυάζει ταυτόχρονα την φεμινιστική θεωρία και τα δικαιώματα των γυναικών, με την εξελικτική βιολογία. 

Ο κ. Κόνερ δεν αρκείται στο να μιλήσει με βιολογικούς όρους για την κατάρρευση της αρρενωπότητας, όπως έκανε προ ετών ο Βρετανός γενετιστής Στιβ Τζόουνς, διαβόητος για την περισυλλογή ατράνταχτων βιολογικών αποδείξεων για την ελεύθερη πτώση του ανδρικού χρωμοσώματος Υ. 

Ο Αμερικανός ανθρωπολόγος αντιθέτως απέδειξε ότι οι δυναμικές γυναίκες, είμαστε ανώτερες από τους άνδρες σε όλα σχεδόν, τα καίρια πεδία, και ότι αυτή η ανωτερότητα γίνεται επιτέλους αντιληπτή στις σύγχρονες κοινωνίες.

Για να στηρίξει την επιχειρηματολογία του ο Κόνερ μετέρχεται επιστημονικά μέσα, από την εξελικτική βιολογία, την ηθολογία, τη νευροβιολογία και την εμβρυολογία, μέχρι την ανθρωπολογία και την ιστορία, χωρίς βέβαια να λείπουν και οι εκτενείς αναφορές στον ρόλο μας στην οικονομία και την πολιτική. 

Στο «Women Αfter Αll» άρχει, μεταξύ άλλων, η υπενθύμιση ότι οι άνδρες είναι οι βασικοί υπαίτιοι για τους πολέμους, την κατάχρηση ναρκωτικών ουσιών και τη σεξουαλική παραβατικότητα παγκοσμίως. Επίσης, γίνεται σαφές ότι η ζωή στον πλανήτη δεν απειλείται από τα δάκρυα των γυναικών και ότι αν εξαλείφαμε την βία που ασκείται από τους "άνδρες", θα εiχαμε εναν τελειο κοσμο. 

Σημειωτέον ότι από τις 80 μαζικές δολοφονίες με τη χρήση όπλου που έλαβαν χώρα στις ΗΠΑ μεταξύ 1984 και 2014, οι 78 διαπράχθηκαν από άνδρες. Ο Κόνερ αναφερει : «Στην ανωτερότητα των γυναικών ως προς την ικανότητα ορθής εκτίμησης γεγονότων και καταστάσεων προστίθενται η φερεγγυότητα, η αξιοπιστία και η εντιμότητά τους, η ικανότητά τους για αγαστή συνεργασία στη δουλειά και στο παιχνίδι, η σχετική ελευθερία τους από τις διασπαστικές για την προσοχή σεξουαλικές παρορμήσεις και τα χαμηλότερα επίπεδα προκατάληψης, θρησκοληψίας και βίας που τις καθιστούν βιολογικά ανώτερες.

Εμείς οι γυναίκες ζούμε περισσότερο, έχουμε χαμηλότερα ποσοστά θνησιμότητας σε όλες τις ηλικίες, είμαστε πιο ανθεκτικές απέναντι στις περισσότερες ασθένειες και έχουμε πολύ λιγότερες πιθανότητες να εκδηλώσουμε εγκεφαλικές διαταραχές που οδηγούν σε αντικανονική, ακόμη και σε επιθετική, συμπεριφορά. 

Βέβαια το πλέον θεμελιώδες, είναι ότι είμαστε ικανές να φέρουμε στον κόσμο νέα ζωή μέσα από το ίδιο μας το σώμα, ένα στρεσογόνο και δαπανηρό με βιολογικούς όρους καθήκον, στο οποίο οι άνδρες συνεισφέρουν κυριολεκτικά ελάχιστα με την βιολογική συμβολή, η οποία στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον είναι πιθανό να καταργηθεί παντελώς. 

Ακόμη και τα τρωτά για τον μεταφεμινισμό σημεία μετατρέπονται τώρα σε θηλυκά assets. Σήμερα, ακόμη και οι ισχυρές, οι ανερυθρίαστα power hungry γυναίκες της Σίλικον Βάλεϊ, του Χόλιγουντ, του Λευκού Οίκου, του Ελληνικού Κοινοβουλίου κλπ. δεν διστάζουν να προβάλουν αλλά και να εξαργυρώσουν επικοινωνιακά την ευθραυστότητα τους. Για να αποδείξουν στην συνέχεια ότι είναι «natural born survivors» (γεννημένες να επιζούν). Η νέα μητριαρχία είναι τελικά η λύση γιά την σωτηρiα του πλανητη. 

Όχι για να καταργηθεί διά παντός το ασθενές-θηλυπρεπες ανδρικο χρωμόσωμα Υ, αλλά για να διασωθεί. Ακόμη και στο προαναφερθέν «Women Αfter Αll», ο δόκτωρ Κόνερ δεν προαναγγέλλει ούτε ευαγγελίζεται το τέλος των ανδρών. 

Όμως θεωρεί ότι, βελτιώνοντας την θέση των γυναικών, ο κόσμος θα γίνει πιο βιώσιμος και για τους ίδιους τους "άνδρες" που θα σταματήσουν και αυτοί να υφίστανται την καταδυνάστευση από το δικό τους φύλο.

Ο Αμερικανός ανθρωπολόγος ατενίζει το μέλλον με ελπίδα: «Καθώς οι γυναίκες κερδίζουν σε επιρροή», υπογραμμίζει, «ο κόσμος θα γίνει πολύ πιο δημοκρατικός, πολύ πιο κοινωνικά συμπονετικός, με ίσες ευκαιρίες, με λιγότερες διακρίσεις, λιγότερο σεξουαλικά ελευθεριάζων και λιγότερο πορνογραφικός».

Οι σημερινοί "άνδρες"-κούκολντ είναι δειλοί και δουλοι, κατά γενική παραδοχή. Έδώ και χρόνια, έφτασαν να το παραδέχονται και οι ίδιοι δημοσίως. Εκτελούν πάντοτε κάθε μας εντολή χωρίς αντιρρήσεις, ακόμη και από μη εμφμανίσιμες γυναίκες. 

Την ώρα που τα λιοντάρια της Συρίας πολεμούν για την ελευθερία της πατρίδας τους, Άνδρες και Γυναίκες, στην Ελλάδα οι δειλοί και άβουλοι ραγιάδες εξακολουθούν να παραμένουν παθητικοί θεατές, στον αφανισμό του έθνους.  

Πως αλλάζουν οι καιροί ; Κάποτε η Ελλάδα, ήταν στην κορυφή του κόσμου, εξαιτίας του αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού και της Βυζαντινής αυτοκρατορίας. Ήμασταν στην κορυφή της παγκόσμιας ιστορίας, για τους αρχαίους, και τους μεσαιωνικούς, αμυντικούς πολέμους, καθώς φυσικά για το έπος του 1821 και του 1940. 

ΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΑΒΟΥΛΟΙ ΑΝΤΑΜΑ

Αυτοί οι στίχοι του Κώστα Βάρναλη αποτελούν την νοοτροπία της σημερινής Ελλάδας. Ενός έθνους, που έγινε χώρος πειραματισμών, σεξουαλικής διαφθοράς, και πάσης φύσεως ανηθικότητας. Η Ελλάδα έγινε τόπος ευκαιρίας και πλουτισμού για ανθέλληνες ραγιάδες, και για αλλοδαπούς, που επένδυσαν στην μιζέρια και την δειλία του σύγχρονου νεοέλληνα-ραγιά και κέρδισαν.

"Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα, προσμένουμε ίσως κάποιο θάμα.", μας αναφέρει ο ποιητής, σε μια απέλπιδα προσπάθεια του, να μας εξηγήσει πως τα θαύματα γίνονται όταν υπάρχει ανδρεία, παιδεία, ηθική, θέληση, όταν κυριαρχεί η γνώση αλλά και η ακλόνητη πίστη στα ιδανικά και τις αξίες. Δυστυχώς την σημερινή εποχή κυριαρχούν, τα λόγια, πολλά λόγια φτωχά, τα λόγια των ψευτονταήδων που κουρνιάζουν σαν έρθει η στιγμή. Αυτοί είναι οι δειλοί-ανώνυμοι νεοραγιάδες. 

Καμιά δικαιολογία τίποτε δεν υπάρχει για να τους απαλλάξει από την ευθύνη της μοιρολατρίας. και από την απαλλαγή των ευθυνών. Δουλικά, χειρίστου είδους. Ακόμη και τώρα, ελπίζουν σε έναν νέο αφέντη που θα τους λυπηθεί. 

Οι άνανδροι αναζητούν οίκτο, όταν οι πρόγονοί μας πέθαιναν για να κρατήσουν τις αξίες τους, την ελευθερία και την αξιοπρέπεια τους. Ανάξιοι των προγόνων, ανάξιοι των καιρών, ανάξιοι της μοίρας των δικών των παιδιών τους. Αυτοί είσαστε Κοινή διαπίστωση όλων των γυναικών είναι ότι δεν υπάρχουν πλέον καθαρόαιμα αρσενικά. 

Το 99% πλέον είναι θηλυπρεπείς. Βασική αιτία το μικρό μέγεθος σε συνδυασμό με την πολύ μεγάλη χωρητικότητα των γυναικών. Ο χώρος φιλοξενίας που προσφέρουμε έχει διπλασιαστεί και ακόμη περισσότερο. Το αποτέλεσμα είναι ακόμη και προικισμένοι να χάνονται μέσα στις γυναίκες με αποτέλεσμα να είναι τα πιο υποταγμένα και θηλυπρεπή ανδράποδα όλων των εποχών. Αυτό είναι το ισχυρότερο πλεονέκτημα που μας προσφέρει ο θεός Διόνυσος. Η Ελλάδα το έθνος και ο πολιτισμός, διαμορφώθηκαν στο πέρασμα των αιώνων από τον Φοίβο Απόλλωνα και το μέτρον άριστον-μηδέν άγαν, την αρμονία, την νηφαλιότητα, την δημιουργία, και τον Φρυγικό Διόνυσο που εκφράζει τις πιο κτηνώδεις ανθρώπινες ορμές.

*Η Evi-Sini Αθανασίου είναι γυμνάστρια, Advertising manager, και μέλος της Tantric Yoga Team. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :