Δείτε και σκεφτείτε: ΤΟ ΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ;;; – ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!! Τι ΕΙΧΕ ΠΕΙ ο Φάουτσι το 2011 για τα ΕΜΒΟΛΙΑ;;; Όλα ΥΠΑΡΧΟΥΝ αρκεί να ψάξεις…

 Ο διεθνιστής Αμερικανός επιδημιολόγος, Άντονι Φάουτσι, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις! Τον επικαλούνται συνεχώς οι τηλέ-ειδικοί και τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Το 2011 είχε δηλώσει πως τα εμβόλια στο μέλλον θα είναι υποχρεωτικά και ρουτίνα! Μέχρι φυσικά να παρουσιάσουν ένα υπερεμβόλιο για… όλες τις χρήσεις.

Είχε δηλώσει σε ένα βίντεο ντοκουμέντο, το οποίο σας παρουσιάζει το el.gr:

«(Το ζητούμενο) για την πανδημική γρίπη είναι να εμβολιαστούν όσοι περισσότεροι άνθρωποι γίνεται, και αυτό που προβλέπουμε στο μέλλον είναι ότι το εμβόλιο της γρίπης θα είναι ένας εμβολιασμός ρουτίνας για όλους.

Και εάν στη συνέχεια, το μετατρέψουμε σε “καθολικό εμβόλιο”, τότε ίσως χρειαστεί να το κάνετε κάθε δύο χρόνια και να προστατεύσετε τους ανθρώπους όχι μόνο από την εποχική  γρίπη αλλά από την πανδημική γρίπη.

Στο μυαλό μου αυτό είναι το τέλος του παιχνιδιού, και αυτό είναι καλό επίσης και για τις εταιρείες γιατί θα γνωρίζουν και θα προβλέπουν ότι κάθε χρόνο η συντριπτική πλειοψηφία του Αμερικανικού πληθυσμού θα εμβολιάζεται, χωρίς να χρειάζεται να μαντεύει, αν θα το κάνει ή δεν θα το κάνει αυτό το χρόνο ή τον επόμενο χρόνο».

Δείτε:

loading...