ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΗΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΑ 12 ΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΒΑΣΗ!!!

BASAR BAYSAL:«Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΛΩΤΗ ΣΕ ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΑΠΟΒΑΣΕΙΣ»


ΣΧΟΛΙΟ ΟΙΜΟΥ- ΑΘΗΝΑΣ 

Κανε όνειρα Μπασάρ…Η «Αξιολόγηση της Ελλάδας» μπάζει από παντού…Κάντε απόβαση και θα εκπλαγείτε… Επίσης πές αλεύρι: Ο Βίκτωρ σε γυρεύει…

Το τουρκικό περιοδικό «C4Defence» στο τεύχος του περασμένου Δεκεμβρίου φιλοξενεί ένα άρθρο που αναφέρεται στην Ελλάδα για το πόσο ευάλωτη είναι σε μια τουρκική επίθεση και στο γεγονός ότι οι Έλληνες θεωρούν τον εαυτό τους ως εκπροσώπους του Ελληνικού Πολιτισμού.

Το άρθρο που φέρει τον τίτλο «Αξιολόγηση της Ελλάδας» [‘Yunanistan Değerlendirmesi’] υπογράφεται από τον Δρ Μπασάρ Μπαϊσάλ (Başar Baysal), επισημαίνει ότι «Η Ελλάδα που βλέπει τον εαυτό της ως εκπρόσωπο του Ελληνικού Πολιτισμού, μια χώρα που έχει πολλά νησιά, είναι ανοιχτή σε ναυτικές αποβάσεις».

Ο Μπασάρ Μπαϊσάλ γράφει:

«Η πρωτεύουσα και οι μεγάλες πόλεις της χώρας βρίσκονται συνήθως στις πεδιάδες στα νότια και ανατολικά της χώρας. Σε μια επιχείρηση που θα γίνει από τη θάλασσα, είναι πιθανό ο στρατός που διαθέτει μεγάλο αριθμό προσωπικού να φτάσει γρήγορα στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Δεδομένου ότι η Ελλάδα δεν είναι πολύ μεγάλη χώρα σε έκταση, το βάθος άμυνας είναι περιορισμένο.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ



loading...