ΑΡΘΡΟ spoof – Ο ΒΑΚΚΙΝΑΚΙΑΣ 0 ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΟΣΗ ΕΜΒΟΛΙΟΥ COVID… ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ (και ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ήταν εκεί)

Σύμφωνα μ’ επιτόπια έρευνα στα εργαστήρια μεγάλου ερευνητικού κέντρου έλαβε χώρα η χορήγηση της ν-οστής τελευταίας δόσης του εμβολίου Covid η οποία θα πλασαριστεί από νεοταξικούς πολιτικούς κι έγκυρους δημοσιογράφους με την ονομασία ύστατη δόση.

Αυτή μπήχθηκε στον βακκινάκια 0 (τον πρώτο που οικιοθελώς έκανε το εμβόλιο) μέσω βελόνας μεγέθους σακοράφας εκεί, που σύμφωνα με τον Αίσωπο η Αισχύνη δήλωσε στο Δία ότι άμα κάτι μπει αυτή αποχωρεί.

Ξεκαθαρίζουμε ότι πριν από την εν λόγω ύστατη δόση (και μετά την αναμνηστική την φάση της οποίας τώρα διανύουμε) έχουν ήδη προγραμματιστεί να χορηγηθούν στον γενικό πληθυσμό η αξέχαστη δόση, η δόση του αποχαιρετισμού, η δόση του ξανανταμώματος και η δόση της λευτεριάς τις οποίες ο βακκινάκιας 0 έχει ήδη πάρει.

Φυσικά έπεται συνέχεια καθώς ούτε η ύστατη δόση θα είναι η ύστατη, επειδή ούτως ή άλλως το θέμα δεν είναι ιατρικό, αλλά εξουσιαστικό και η όλη ιστορία αποτελεί ένα εγχείρημα για τη χειραγώγηση του κόσμου ώστε κάποια μεγαλαδερφίστικα κέντρα να τον φέρουν σε τέτοιο σημείο παραίτησης ώστε να υπακούει ό,τι του πουν.

Κοινωνικοί ψυχολόγοι, κοινωνιολόγοι, επικοινωνιολόγοι κι άλλοι επιστήμονες μελετάνε το πώς τα άτομα θα στήνονται για να τους εμβολίζουν όλο και πιο συχνά με όλο μεγαλύτερα και χοντρότερα μαρκούτσια.

Τα αποτελέσματα στον βακκινάκια 0 είναι εξόχως ενθαρρυντικά για τους σκοπούς τους, καθώς αφού τον κατατρομοκρατήσανε σε βαθμό που να χάσει κάθε ίχνος κοινής λογικής (από καιρό ενστερνίζεται επιχειρήματα του τύπου η ζωή των εμβολιασμένων κινδυνεύει από τους ανεμβολίαστους) ήταν εύκολο να καταλήξει εξαθλιωμένο πειραματόζωο χωρίς καμία αισχύνη.

Ο βακκινάκιας 0 δεν είναι όμως μόνο για λύπηση επειδή όχι μόνο τα θέλει ο κώλος του, αλλά (καθώς όσο τον πληγώνουν τόσο τον πωρώνουν) έχει λόγω του συνδρόμου της Στοκχόλμης ταυτιστεί με τους εξουσιαστές του κι επιθυμεί διακαώς να κάνουν τα ίδια στους κώλους όλων των άλλων.

Έτσι χαρακτηριστικό του είναι το μίσος, όχι προς αυτούς που τον έφεραν στην πρηνή θέση, αλλά προς τους συνανθρώπους του, που (διατηρώντας ψήγματα κοινής λογικής) βλέπουν ότι πρόκειται περί προπαγάνδας κι εξαναγκασμού και ανθίστανται να στηθούν.Η κατάσταση φέρνει στο μυαλό το αποδιδόμενο στον Αλμπέρ Καμύ λεχθέν ‘Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει.’

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΝΕΑ επειδή φιλοσοφώτερον καὶ σπουδαιότερον ποίησις ἱστορίας (καί κατά μείζονα λόγον δημοσιογραφίας)

loading...