ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ: ΕΡΜΑΙΟ ΤΟΥ COVID-19 ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ – ΔΩΡΕΑΝ RAPID TEST ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ






 Της Λέττας Καλαμαρά *  

Οικτρή αποτυχία των εμβολίων κατασκευής ανεύθυνων εταιρειών και των κυβερνήσεων της Ε.Ε. που τα πλήρωσαν αδρά καθόσον δεν καλύπτουν τους εμβολιασμένους όπως υπόσχονταν. Οι εμβολιασμένοι νοσούν ασύστολα, διασωληνώνονται σε σταθερό ποσοστό 20% ημερησίως και οδηγούνται σε διαγνωστικό έλεγχο με δικά τους έξοδα από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη που υποσχέθηκε fake ελευθερία.

Το σωστό μέτρο των διαγνωστικών ελέγχων όφειλε να εφαρμοστεί εδώ και χρόνια από την αρχή του φαινομένου και αποτελεί τη μόνη λύση χωρίς όμως να επιβαρύνει τους φορολογούμενους Ελλήνων. Το Κράτος αν το ενδιέφερε η υγεία των πολιτών και η διάσωση της εθνικής οικονομίας και συνοχής όφειλε να εξασφαλίσει και να εφαρμόσει με τους κρατικούς φορείς απολύτως δωρεάν διαγνωστικά τεστ για όλους.

Δυστυχώς ο Κ.Μητσοτάκης συνεπικουρούμενος από τον Α.Τσίπρα και τον νεόκοπο ανθύπατο εξουσιαστή Ν. Ανδρουλάκη δείχνουν να ενδιαφέρονται μόνο για τα έσοδα εταιρειών της αλλοδαπής, τη rapid-μπίζνα στην ενδοχώρα και την επιβολή σταδιακά ενός φασιστικού εμβολιασμού σε πολίτες. Ο πολιτικός αυτοσκοπός τους είναι να μην θεωρείσαι Έλληνας αν δεν είσαι πελάτης των Τούρκων CEO της Biontech κατά κύριο λόγο εκγύοντας οι Έλληνες στο αίμα τους το προϊόν τους για άγνωστο αριθμό επαναληπτικών δόσεων απέναντι σε έναν ιό αγνώστου φύσεως και προέλευσης. Για τους παρανόμους μετανάστες φυσικά ούτε λόγος για εμβολιασμό σύμφωνα και με τα δημοσιεύματα του Reuters.

Η απόπειρα καταπάτησης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ, της Νομοθεσίας της Ε.Ε. και του Συντάγματος των Ελλήνων για την εξυπηρέτηση ιδιοτελών πολιτικών συμφερόντων είναι άθλια. Δεν αποτελεί προϋπόθεση κύριοι εξουσιαστές της “Ο” για να είσαι Άνθρωπος με δικαιώματα και ελευθερίες ο εμβολιασμός. Δεν μπορεί…

να είναι συνταγματικά ανεκτή η φτωχοποίηση, εξαθλίωση και υποταγή των ανθρώπων σε μία δημοκρατία. Αυτά συνέβησαν και συμβαίνουν πάλι μόνο σε ολοκληρωτικά καθεστώτα με απρόβλεπτες συνέπειες και για να μην πάμε ακόμα πιο πίσω σε εποχές Διώξεων. Το δικαίωμα επιλογής οφείλει να είναι σεβαστό. 

Ο Κ.Μ. που σήμερα περιοδεύει στη Βουλγαρία για την προώθηση της fake Μακεδονίας, των τερματικών σταθμών εισαγωγής αερίου από την Αίγυπτο αντί της υλοποίησης του EastMed και των εμβολίων της εταιρείας των Τούρκων CEO είναι βαθιά νυχτωμένος και παλεύει μάταια για την πολιτική επιβίωση του εις βάρος της Ελλάδας.

Η πολιτική rapid-μπίζνα Μητσοτάκη που εξαπάτησε τους ψηφοφόρους του 2019 τελειώνει και σύντομα θα λογοδοτήσει για τα εθνικά εγκλήματά του.

loading...