ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΣΤΟΝ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΑΣ ΜΙΚΡΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑΣ


 ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ *     


Αγαπητοί μου φίλοι,


    Γιορτάσαμε τα Χριστούγεννα, όπως έχουμε συνηθίσει σαν Ελεύθεροι Έλληνες και πιστοί στις παραδόσεις μας, σε πείσμα των εχθρών μας. Τώρα ετοιμαζόμαστε να γιορτάσουμε και την Πρωτοχρονιά, αφήνοντας στην άκρη για μια μέρα έστω τις δραματικές στιγμές που περνάει η πονεμένη πατρίδα μας.


    Είναι φυσικό να έχουμε ανάγκη να ξεσκάσουμε λίγο, έστω και μέσα σ’ αυτή την πνιγηρή ατμόσφαιρα, που μας επιβάλλουν να ζούμε τα πρόθυμα υποτακτικά πολιτικά μιάσματα του πολιτικού συστήματος. Τους δίνουμε ένα γερό χαστούκι αντίδρασης του Ελληνικού λαού, που δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να τιμά τις παραδόσεις του, παρόλες τις απειλές και τους εκβιασμούς…


    Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να αναλογιστείτε τις ευθύνες σας απέναντι στα παιδιά σας, που το μέλλον τους διαγράφεται σκοτεινό. Γνωρίζουμε όλοι, πως είναι ο επόμενος στόχος για να πετύχουν την Γενοκτονία του Έθνους μας, «αδειάζοντάς τους την γωνιά», ώστε να παραλάβουν την πανέμορφη χώρα μας, με τον ορυκτό πλούτο και τις μαγευτικές παραλίες της για τις μεσογειακές διακοπές τους, όπως τις ονειρεύονται.


    Καταλαβαίνετε πως είναι σοβαρός ο λόγος, που δεν πρέπει να αδιαφορείτε για τις φασιστικές αποφάσεις  του Ζαβόκουλου και των συν αυτώ Βολευτάδων του Κυνοβουλίου; Έχουμε χρέος απέναντι στην κατοχική πατρίδα μας μα την διασώσουμε και ο καθένας με τον τρόπο του κι όλοι μαζί να αντιδράσουμε δυναμικά. Να μην επιτρέψουμε στους παγκόσμιους σατανάδες, να τα κάνουν πειραματόζωα με ύπουλα βιολογικά όπλα. 


  Εν όψει της γιορταστικής πρωτοχρονιάτικης ατμόσφαιρας και για την αναμονή του νέου χρόνου, αντί για τυπικές ευχετήριες κάρτες, σας στέλνω κάτι ξεχωριστό, που αφορά όλους μας και μας δίνει ένα δυνατό μήνυμα ανθρωπιάς… είναι το συγκινητικό γράμμα ενός σκεπτόμενου κοριτσιού, με το οποίο παρακαλεί τον Άρχοντα του Παραμυθιού  Άγιο Βασίλη, να βοηθήσει την πατρίδα μας. Ελπίζω να σας συγκινήσει και να σας κάνει να συνειδητοποιήσετε την δική σας Ευθύνη για το μέλλον και την συνέχεια του Έθνους μας. Αφιερώστε λίγο χρόνο… ΑΞΙΖΕΙ!!!


 «Αγαπημένε μας Άγιε Βασίλη


Σ’ ευχαριστώ που υπάρχεις και μας φέρνεις τα δώρα σου κάθε χρόνο κι ας λένε οι μεγάλοι πως δεν υπάρχεις… εμείς τα παιδιά δεν τους πιστεύουμε. Θέλουμε να πιστεύουμε πως εσύ, που είσαι τόσο καλός και είσαι κοντά στον Θεό, θα ενδιαφερθείς για το δράμα της όμορφης και δοξασμένης πατρίδας μας, τώρα που την πολεμούν και την μειώνουν οι κακοί βάρβαροι. 


Είμαστε σίγουρα πως θέλεις κι εσύ να μην πληγωθούν οι περήφανοι Έλληνες, όπως μάς λέει η δασκάλα μας στο σχολείο, εκτός κι αν κι αυτή μας παραμυθιάζει… εκτός κι αν έχει διαταγές να μας υποχρεώνει να φοράμε αυτό το απαίσιο φίμωτρο, που μας κάνει να μοιάζουμε με… πρόβατα. Αυτή όμως είναι η δουλειά της και γι’ αυτό την πληρώνει το Κράτος;


Αυτό δεν το πιστεύουμε! Πιστεύουμε πως την πλούσια χώρα μας ζηλεύουν αυτοί, που λένε πως είναι φίλοι μας. Αυτοί που διδάχτηκαν τον Πολιτισμό και πήραν τα Φώτα από τους Αθάνατους προγόνους μας. Πόσο πολιτισμένοι όμως είναι όταν, αντί να μας θαυμάζουν, ονειρεύονται να μας σκλαβώσουν; Αυτό δεν το χωράει το παιδικό μυαλό μας. Πότε εμείς ζηλέψαμε τα πλούτη τους και πότε κάναμε κάτι για να τους βλάψουμε; Εμείς πάντα μόνο αμυνόμασταν στις κατακτητικές επιθέσεις τους!


Όμως μάθαμε, πως δυστυχώς κάποιοι άλλοι Κυβερνήτες, δεν θα μπορούσαν να μας βλάψουν, αν δεν είχαν βοήθεια από εμάς τους ίδιους! Ακούμε πως κάποιοι κακοί πολιτικοί, που τους ψηφίσαμε για να μας προστατεύουν… αυτοί μας Πρόδωσαν! Αυτό κι αν είναι παραμύθι! Εμείς δεν μπορούμε να πιστέψουμε, πως υπάρχουν Έλληνες, που πουλάνε την πατρίδα, για να κερδίσουν κάτι. Εμείς είμαστε περήφανα παιδιά, που γεννηθήκαμε Έλληνες και δεν μπορεί κανείς άλλος  να γίνει Έλληνας, εκτός από εμάς που γεννηθήκαμε Έλληνες. Κι εμείς θέλουμε η πατρίδα μας να είναι Ελεύθερη και Ανεξάρτητη.    


Γι’ αυτό Άγιε Βασίλη μου σου στέλνω αυτό το γράμμα, γιατί εσύ μπορεί να ξέρεις τα σχέδια, που κάνουν οι εχθροί μας για να βλάψουν την πατρίδα μας. Για να παρακαλέσεις τον καλό Θεούλη, να μην τους επιτρέψει να κάνουν κακό στον τόπο μας. Πιστεύω πως θα μας βοηθήσει πάλι, όπως έκανε πάντα στην Ιστορία μας. Δεν μπορώ να πιστέψω πως Έλληνες προδίδουν τους Έλληνες και την Ελλάδα. Δεν είναι μεγάλη αμαρτία;


Με το παιδικό μου μυαλό μου δεν μπορώ να καταλάβω τι μυαλό κουβαλάνε αυτοί οι πολιτικοί και τι έχουν μέσα στην ψυχή τους… αν βέβαια έχουν και ψυχή. Γιατί αν είχαν Ελληνική ψυχή, δεν θα έκαναν αυτά τα κακά εναντίον της πατρίδας τους. Μήπως δεν είναι καν Έλληνες; Λέω… μήπως;  Αλήθεια Άγιε Βασίλη μας ξέρεις σε τι Θεό πιστεύουν; Γιατί δεν αγαπάνε την Ελλάδα μας; Έχουν χάσει εντελώς την ανθρωπιά τους;  


   Μόνο ο Θεός μπορεί να σταματήσει αυτή την δυστυχία που ζουν  οι δικοί μας άνθρωποι. Είσαι η τελευταία μας ελπίδα Άγιε Βασίλη, γιατί μόνο εσύ μπορείς να ζητήσεις βοήθεια από τον Θεό. Γι’ αυτό σου γράφω. Γιατί αυτό μόνο μπορώ να κάνω με τα λίγα γράμματα, που έμαθα στο σχολείο. Γιατί θέλω να ζήσω και να μεγαλώσω μέσα στην ωραία πατρίδα μου ελεύθερη και με την υγεία μου. Δεν μ’ αρέσει να βλέπω τους ανθρώπους και τους συμμαθητές μου να έρχονται στο σχολείο με αυτό το  άσχημο πανί στο πρόσωπο, λες και είναι φιμωμένα σκυλάκια.


  Σ’ ευχαριστώ Άγιε Βασίλη που θα διαβάσεις τις σκέψεις ενός μικρού κοριτσιού και μη γελάσεις μαζί μου σε παρακαλώ. Ήθελα κάπου να πω τον πόνο μου, για την στενοχώρια που νιώθω, όταν βλέπω την δυστυχία ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των γονιών μου αλλά και σχεδόν σε όσους ανθρώπους βλέπω να περπατάνε στον δρόμο απελπισμένοι. Μα προπάντων δεν αντέχω να βλέπω τους φίλους μου να πεινάνε και να λιποθυμούν από την πείνα μέσα στο σχολείο.


  Είναι άδικο Άγιε Βασίλη μου αυτό. Τι φταίνε τα παιδάκια για τους πολέμους που κάνουν οι μεγάλοι; Τι αμαρτίες πρέπει να πληρώσουν, επειδή αυτοί οι «μεγάλοι» είναι τόσοι μικροί σε ανθρωπιά και αισθήματα; Παρακάλεσε τον Θεό να μην τους αφήσει  να πετύχουν τα μισητά σχέδιά τους… να μην μας αναγκάσουν να γίνουμε όλοι τα πειραματόζωά τους… Εμείς δεν φταίξαμε σε τίποτα, δεν κάναμε κακό σε κανέναν… γιατί μας τιμωρούν με τόσο μίσος; Δεν άνθρωποι αυτοί οι πολιτικοί; 


    Φέτος Άγιε Βασίλη μου δεν θέλω να μου φέρεις δώρο για μένα… ένα δώρο θέλω για την Ελλάδα κι αυτό είναι η Ελευθερία της! Μπορείς Άγιε Βασίλη μας; ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ!»


                 MIΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :