Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΙΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Της Λέττας Καλαμαρά  *     

Η υπόθεση του σκανδάλου διείσδυσης της Τουρκικής Υπηρεσίας Πληροφοριών ΜΙΤ στο Federal Bureau of Investigation (FBI) της παγκόσμιας υπερδύναμης των Η.Π.Α. το 2002, μέσω της Σιμπέλ Έντμοντς (Sibel Edmonds) μπορεί να “συγκαλύφθηκε γιατί απλά ήταν πολύ μεγάλη για να αποκαλυφθεί η επιτυχία της εις βάρος της εθνικής ασφάλειας των Η.Π.Α.”, όπως δημοσιεύτηκε στο περιοδικό “American Conservative”, απέδειξε όμως τότε και πολύ περισσότερο σήμερα την ισχύ της Τουρκίας και της Υπηρεσίας Πληροφοριών της ΜΙΤ.

Ο πρώην Υπαξιωματικός των Διαβιβάσεων και από το 2010 μέχρι σήμερα Επικεφαλής της ΜΙΤ Δρ.Χακάν Φιντάν έχει κάθε δικαίωμα να θεωρεί τον εαυτό του ισχυρότερο και από τον ίδιο τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ερντογάν. Με μέσο όρο ηγεσίας Διοικητών της ΜΙΤ τα 6 χρόνια, ο Δρ.Χακάν Φιντάν έχει ξεπεράσει το διπλάσιο, ελέγχει την Υπηρεσία του που δραστηριοποιείται σε όλο τον Πλανήτη και συγκεντρώνει κάθε πληροφορία για το εθνικό συμφέρον της Τουρκίας.

Η Οθωμανική Αυτοκρατορία έληξε επίσημα μετά από αιώνες με τον τελευταίο Σουλτάνο της Μωάμεθ ΣΤ’ το 1922. Μόλις 70 χρόνια μετά, με τη λήξη του Ψυχρού Πολέμου ξεκίνησε η επανασύστασή της μέσα στα σύνορα χωρών και των μουσουλμανικών πληθυσμών της Βαλκανικής, του Καυκάσου και της Κεντρικής Ασίας στο πλαίσιο της έκφανσης της τουρκο-ισλαμικής σύνθεσης (Turk-Islam Sentezi) του Σουλτάνου της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας Αμπντούλ Χαμίτ.

Το Νέο Όραμα (Yen Visyon) του Ερντογάν μέσα στο Στρατηγικό Βάθος του Νταβούτογλου και τη μετάλλαξη της Τουρκίας σε μία δύναμη-βέλος δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί αν δεν βασιζόταν στα πληροφοριακά θεμέλια της ΜΙΤ του Χακάν Φιντάν. Έναν ηγέτη, σε αναλογία του πανίσχυρου Τζέι Έντγκαρ Χούβερ (J.Edgar Hoover) του Επικεφαλής FBI των ΗΠΑ του 20ού αιώνα, που αφού συγκέντρωσε όλες τις ροές πληροφοριών υψηλής αξίας στην Υπηρεσία του, την αναδιοργάνωσε και την προσανατόλισε στο εσωτερικό της Τουρκίας και άλλα Κράτη διττώς.

Με δόγμα δράσης “όπου υπάρχουν Τούρκοι, υπάρχει μία μικρή Τουρκία” και εξουσία ανάληψης ακόμα και επιχειρησιακών αποστολών μέσα σε άλλα Κράτη “απλώθηκε” και δημιούργησε έναν Δούρειο Ίππο, μία πέμπτη Φάλαγγα, στην καρδιά της Ε.Ε. με δύο σκοπούς: την παρεμπόδιση ενσωμάτωσης των τουρκο-μουσουλμανικών πληθυσμών στις τοπικές κοινωνίες με παράλληλη κινητοποίηση τους υπέρ πολιτικών επιδιώξεων Τουρκίας και τη δημιουργία μίας τεράστιας δεξαμενής άντλησης πληροφοριοδοτών και συνεργατών για τη ΜΙΤ.

Στη Γερμανία με περισσότερα από 2 εκατομμύρια Τούρκους να κατοικούν εκεί με την πλειοψηφία τους ενταγμένους σε συλλόγους και οργανώσεις, η ΜΙΤ δεν δυσκολεύτηκε να επηρεάσει τις πολιτικές εξελίξεις τόσο εντός Γερμανίας όσο και Ε.Ε. προφανώς και κατ’ επέκταση και της Ελλάδας. Η Τουρκο-Ισλαμική Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων DIΤΙΒ, υπό τον ασφυκτικό έλεγχο της ΜΙΤ του Χακάν Φιντάν, με κύρια ευθύνη την οργάνωση και διεξαγωγή προπαγάνδας και ψυχολογικών επιχειρήσεων τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό και όμορα Κράτη καθορίζει εύκολα το πρώτο θέμα της ενημέρωσης σύμφωνα με τα στρατηγικά συμφέροντά της.

Καθώς για την Τουρκία η άμυνα της επί αιώνες για τους Έλληνες κατεχόμενης Κωνσταντινούπολης με την Αγία Σοφία της ξεκινάει από την Αδριατική και τη Βοσνία, η δράση της ΜΙΤ εξυπακούει τη δράση της στην ελληνική Θράκη, τη Μακεδονία και την Αθήνα. Πολύ περισσότερο όταν δεν νοείται περιφερειακός ή/και παγκόσμιος ρόλος της Τουρκίας χωρίς την οικονομική εξάρτηση των Νησιών του Ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκανήσων.

Όπως ακριβώς και αποδείχτηκε τελικά με αιχμή του δόρατος την προώθηση των δύσμοιρων μεταναστών της Ασίας και Αφρικής στα ελληνικά νησιά μας από το Διεθνές Οργανωμένο Έγκλημα. Πάντα σε συνεργασία με τις Τουρκικές Αρχές και Έλληνες υπαλλήλους υψηλού κύρους που βράβευαν ακόμα και διακινητές του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος ξεδιάντροπα. Από τις ημέρες εισόδου τους με την εκλογή Τσίπρα μέχρι τις ημέρες διαβίωσής τους επί Μητσοτάκη, με τις ευλογίες και εντολές της γερμανο-κρατούμενης Ε.Ε.

Κάθε εμπόδιο στην αναγέννηση της Τουρκικής Αυτοκρατορίας των Νεο-Οθωμανών στο παραπάνω πνεύμα και εντός της Ελλάδας οφείλει να εξαφανιστεί. Σε κάθε τομέα της ζωής, της επιχειρηματικότητας, της πολιτικής, της ενημέρωσης και της εθνικής άμυνας. Κάθε κύτταρο, κάθε οικογένεια με γενναία ελληνική ψυχή αποτελεί απειλή για το όνειρο της Τουρκίας, ευλόγως. Αποτελεί στόχο που οφείλει να μεταναστεύσει εκτός Ελλάδας, να σιωπήσει, να αποβιώσει. Από την άλλη πλευρά κάθε ραγιάς να προωθηθεί σε ευαίσθητες Κρατικές Υπηρεσίες με αντάλλαγμα φλας, χρήματα, σεξ και οικογενειακή αποκατάσταση με μόνη προϋπόθεση να εξυπηρετεί περισσότερο τα τουρκικά συμφέροντα από τα ελληνικά ή/και έστω να κάνει ότι δεν βλέπει τη δράση της ΜΙΤ. Πρόκειται για μια τυπική προσέγγιση μία αυτοκρατορίας προς τις αποικίες της.

Μέσα στο παραπάνω κυρίαρχο πλαίσιο της ΜΙΤ στην Ελλάδα υπάρχει και αντίσταση από μία μειοψηφία Ελλήνων που αγαπούν τον τόπο και την ιστορία τους. Οι πιο επικίνδυνοι και στόχοι προτεραιότητας για τη ΜΙΤ είναι γενναίοι Έλληνες Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας μας, Κρατικοί Υπάλληλοι Υπηρεσιών, Πολιτικοί, Δικαστές, Δημοσιογράφοι, Επιχειρηματίες που αντιστέκονται και δεν συνεργάζονται τεχνηέντως. Τι πιο φυσιολογικό από το να βασανίζονται συνεχώς από τους Τούρκους μέσω των εγκάθετων και διορισμένων Ελλήνων υπαλλήλων των Ούννων της Ευρώπης και Ασίας.

Στον πυρήνα του Έθνους κρύβεται ο φόβος των Τούρκων. Σε εκείνους τους 3 Αξιωματικούς που συνθέτουν το μαύρο πέπλο του ονείρου τους. Φόβο που κάνει τους Τούρκους να μην κοιμούνται τη νύχτα στους Αγίους Αναργύρους. Εκείνους που δοκιμάστηκαν όσο κανείς άλλος Έλληνας και βρίσκονται, φθάνουν και έρχονται στην εξουσία του Στρατού μας. Για αυτόν που βρίσκεται δεν μπορούν να κάνουν πολλά παρά μόνο μία υπόσχεση για μια πολιτική καριέρα ώστε να σκύψει λίγο το κεφάλι, για εκείνον που φθάνει και φοβούνται περισσότερο να τον διώξουν στα μέσα του Γενάρη δολίως και για εκείνον που τρέμουν γιατί γνωρίζουν το μέλλον, να μπούνε στην οικία του να την ατιμάσουν, να τον διώξουν με την απειλή επιβολής του βιολογικού όπλου των συνεργατών τους Τούρκων CEO της Γερμανίας στους άνω των 50 ετών Έλληνες Αξιωματικούς. Για αυτό κόπτονται τα ντόπια παπαγαλάκια-γιουσουφάκια της ΜΙΤ την ύστατη στιγμή αποδρομής του COVID-19.

Δύσμοιροι υπάλληλοι της ΜΙΤ το σπίτι του Έλληνα Συνταγματάρχη δεν είναι στους Αγίους Αναργύρους, που μπήκατε σαν ποντίκια της Ανατολής ντυμένοι Έλληνες, το σπίτι του είναι στην Πόλη και το εξοχικό του στη Σμύρνη, εκεί που οι “Λευκοί Τούρκοι” περιμένουν να τον συναντήσουν. Να πάτε στα τσακίδια μαζί με εκείνους στο Μαξίμου που σκύβουν το κεφάλι για το μπαξίσι τους πριν να είναι αργά. Να πάτε στα τσακίδια μαζί με εκείνους που στα όνειρά τους δεν τρέφουν φαντασιώσεις για τη Μεγάλη Ελλάδα αλλά μόνο για τη Μεγάλη Τουρκία, σκύβουν για να μην δουν την πραγματικότητα και παραμένουν αδρανείς. Η ΕΥΠ στο Μαξίμου τους μάρανε, εκτός και αν για αυτό την ήθελαν τελικά.

Υπηρέτες όλοι των Εχθρών της Συμμαχίας της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας και του Δικαίου των Κρατών, για την οποία εκατομμύρια ψυχές χάθηκαν.


Υ.Γ. Η δημοσιογραφική έρευνα για τη δράση της ΜΙΤ στην Ελλάδα αφιερώνεται στον αείμνηστο δημοσιογράφο Εμμανουήλ Ηλιάδη, συγγραφέα του βιβλίου “ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ Η ΜΙΤ” καθώς και σε εκείνους που ακόμα δεν έσκυψαν το κεφάλι για μία θέση εξουσίας, για μία ζωή χλιδής και πολεμούν για μία Νέα Ελλάδα. Δεν χρειάζονται πάνω από 300.

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται και το δεύτερο μέρος θα παρουσιαστεί σύντομα στο thedayaftergr, για όλους εκείνους τους Ελληνες που υπέφεραν ατομικά, οικογενειακά, επιχειρηματικά και επαγγελματικά χωρίς να ξέρουν την αιτία παρά μόνο αφορμές.

loading...