ΑΘΛΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ






 Της Λέττας Καλαμαρά *   

Απαράδεκτο μένος απέναντι στους Έλληνες υγειονομικούς υπαλλήλους που επιλέγουν να μην εμβολιαστούν, με  εμβόλια αμφιβόλου αποτελεσματικότητας πια, επιδεικνύει ο Υπουργός Υγείας Πλεύρης από το βήμα της Βουλής των Ελλήνων. Απέναντι στη λογική και την ανθρωπιά αντιπαραθέτει την ανεργία τους και με ολοκληρωτισμό κηρύσσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας ως χώρο εργασίας μόνο για τους πελάτες των Τούρκων CEO της Biontech που πωλείται κατά κόρον στην Ελλάδα.

Δυστυχώς ο κ.Πλεύρης αγνοεί ότι είναι συνταγματικό δικαίωμα κάθε ανθρώπου κάθε ιατρική πράξη στον εαυτό του και αναλαμβάνοντας έναν εφιαλτικό ρόλο πολιτικού σωτήρα επιμένει στον ολοκληρωτισμό και την επιβολή πλαγίως ιατρικών πράξεων. Αγνοεί επιδεικτικά τα δεδομένα όπου εμβολιασμένοι καθίστανται ανεμβολίαστοι καθημερινά ενώ η Biontech πλουτίζει, αγνοεί επιδεικτικά ότι το 20% των ασθενών με διασωλήνωση για τον Covid-19 είναι εμβολιασμένοι, αγνοεί επιδεικτικά ότι η Κυβέρνηση επέτρεψε μολυσμένους εμβολιασμένους να κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα με επιχείρημα ότι κάποτε πριν από μήνες εμβολιάστηκαν.

Ο Υπουργός Υγείας κ.Πλεύρης καλά θα κάνει να ενημερώσει πόσοι εμβολιασμένοι πεθαίνουν καθημερινά το οποίο αποκρύπτει εσκεμμένα, να προφυλάξει το 95% των ανθρώπων που πεθαίνουν καθημερινά εδώ και 2 χρόνια με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και να ασχοληθεί με τις παθογένειες του ΕΣΥ που δημιούργησαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ μεταπολιτευτικά.

Το να φέρεσαι με τόσο μένος και ένταση απέναντι σε ανέργους που φυτοζωούν επειδή διαθέτεις πολιτική εξουσία είναι τουλάχιστον θλιβερό. Αν έχει τόσα κότσια να ασχοληθεί με τη Pfizer και τα προϊόντα της που έχουν άγνωστο διάστημα προφύλαξης, με την προέλευση και φύση του COVID-19 και με όλες τις άλλες ασθένειες που ξαφνικά δεν ενδιαφέρουν. Ο κ.Πλεύρης δεν είναι Υπουργός COVID-19 αλλά Υπουργός Υγείας ΟΛΩΝ των Ελλήνων, εμβολιασμένων και ανεβολίαστων.

Ο εμβολιασμός ή μη απέναντι στον COVID-19 δεν μπορεί να είναι κριτήριο εργασίας και ζωής σε μία δημοκρατία. Εκτός αν το δώρο του Θεού στην Ελλάδα τελικά δεν είναι η ζωή του Ανθρώπου αλλά το εμβόλιο των Τούρκων CEO, κ.Πλεύρη.

Δεν είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ οι Έλληνες υγειονομικοί υπάλληλοι που δεν εμβολιάζονται για να καταδιώκονται από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη με αυτό τον τρόπο.

Καλά Χριστούγεννα και άμεση εργασία και αξιοπρέπεια σε όλους τους Έλληνες. 

Αν δεν μπορείτε, κ.Πλεύρη, εσείς και η Κυβέρνηση σας, πολιτικά να ενώσετε τους Έλληνες ΦΥΓΕΤΕ να ανασάνει η Ελλάδα και να εργαστούν όλοι οι Έλληνες για μία ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ.

loading...