Ευρωβουλευτής αποκάλυψε οτι είναι ορος της σύμβασης (Φαρμακευτικών – Ε.Ε -Κυβερνήσεων) η μη ελεύθερη μετακίνηση αν δεν τρυπηθείς.(Video)

Η ΚΟΡΩΝΟΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΌΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ

H σύμβαση που υπογράφηκε μεταξυ των Φαρμακευτικών Εταιρειών της Ευρωπαϊκής Ενωσης και των Κυβερνήσεων εχει τους ορους της κατάργησης ελευθερίας αν δεν κάνουμε τα επικίνδυνα πειραματικά τους σκευάσματα..

Αυτα τα δημοσιοποίησε ο Ρουμάνος Βουλευτής Cristian Terhes και συγκεκριμένα είναι σελίδες της σύμβασης που δεν δόθηκαν για να μην γνωρίζουν οι Βουλευτες..και κατ επέκταση οι πολίτες..Απο 22 Ιανουαρίου 2020 υπάρχει σε αρθρο της σύμβασης.

ΡΟΥΜΑΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ: Η σύμβαση που υπογράφηκε μεταξύ της Φαρμακευτικής εταιρείας και της Ευρωπαικής Επιτροπής τον Ιανουάριο του 2020 τεθκε στη διάθεση την Τριτη σε επεξεργασμένη μορφή στους Ευρωβουλευτές αφου η εταιρεία συμφώνησε να ανοίξει την σύμβαση για ελεγχο.Τι είπαν αυτοι?

Ετσι επιβάλλεται ενα Ιατρικό προιόν στους Ευρωπαίους πολίτες χωρις να γνωρίζουν τι περιλαμβάνει αυτο το συμβόλαιο…Οχι μονο αυτοί να μην γνωρίζουν αλλα και εμεις!! Ετσι μετα απο μεγαλες πιεσεις στο Κοινονούλιο οι συμβάσεις αυτες δόθηκαν..Σας δείχνω μερικές σελίδες ..Πειτε μου αν είναι σωστο να εκτείθονται Ευρωπαίοι πολίτες σε αυτή την κατάσταση οπου δεν μπορούν να έρθουν στην εργασία τους δεν μπορουν να εισέλθουν σε ενα κατάστημα οπου δεν μπορούν να πάνε με τα παιδια τους στα σχολεία οπου δεν μπορούν να μετακινούνται απο την μια Χωρα στην αλλη εκτος και αν ειναι μπολιασμένοι με ενα απο αυτα τα σκευάσματα!!!

Αυτες ειναι οι συμβάσεις που μας γνωστοποιήθηκαν..με την εγκριση των Φαρμακευτικών ..Αυτο ειναι ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ!!

Αυτο ειναι το θεμελιώδες Δικαίωμα της Δημοκρατίας?? Αυτο ειναι Διαφάνεια?? Τα χρήματα εχουν δοθει απο τους Ευρωπαίους πολίτες στις Φαρμακευτικές απο την Ursula Von Der Leyen..Γιατι δεν ηταν καθαροί με τους πολίτες και διάφανοι??

Ετσι πλέον γνωρίζουμε τι συνεβη..Αυτο ειναι ΤΥΡΑΝΝΙΑ!!

Δειτε ολοκληρο το Video..

loading...